Nasıl uygun görürsen kaptanimLeslie yi ekledim adimlarida yarin ekleyecegim canim❤
Harikaaa❤❤Bugünden itibaren adımlar dışında bütün sporları dakikası 10 puandan hesaplıyorumHepimize hayırlı uğurlu olsun
Gule gülemadamhd
E Elif_Eylul
asysss
@birazhuzur2008
Tutku44
birbeste
askrhpozitif
D Dileksnr
Kizceler gidiyorum sporr yapmayaa
Bitanem ben akşam yemeginden sonra başlıcammadamhd
E Elif_Eylul
asysss
@birazhuzur2008
Tutku44
birbeste
askrhpozitif
D Dileksnr
Eline sağlık canım cok guzel olmusSırrımı yazıp geldim biraz uzun oldu sanki
Tamam canim okuyum bakam neler yazmissin örnek alayim
Bende evi toplayayım gidicemmadamhd
E Elif_Eylul
asysss
@birazhuzur2008
Tutku44
birbeste
askrhpozitif
D Dileksnr
Sen oku Ben gidim evi temizliyeyim bariTamam canim okuyum bakam neler yazmissin örnek alayim
Ben de şimdi oğlumu uyuttum başlayacağımmadamhd
E Elif_Eylul
asysss
@birazhuzur2008
Tutku44
birbeste
askrhpozitif
D Dileksnr
Plank ta ilk etapta 20 sn duramıyorum 10 ssn lık 2 part yaptım50 50 toplam = 100 bacak açma
100 kalçadan tekme
50 × 3 set = 150 kopru
25×12= 300 squat
25 × 20 set = 500p atlama
20 sn × 10 set = plank yapıldı
Şimdi bidiklara sofra kurmaya kaçar ben
Setler 1 dakika mı olucak canim50 50 toplam = 100 bacak açma
100 kalçadan tekme
50 × 3 set = 150 kopru
25×12= 300 squat
25 × 20 set = 500p atlama
20 sn × 10 set = plank yapıldı
Şimdi bidiklara sofra kurmaya kaçar ben
Canim minder vs koltuk yastığı kat oyle yap destek alipta yapabilirsinPlank ta ilk etapta 20 sn duramıyorum 10 ssn lık 2 part yaptım
Tamam birde oyle deneyeyımCanim minder vs koltuk yastığı kat oyle yap destek alipta yapabilirsin
Harika kuzumSırrımı paylaşmaya geldim
BirinciliğiDenp canımcım la paylaştık oda bu yolda güzel ilerliyor mezun olmasına cok az kaldı
Zipzip- kaptanımada çok teşekkür ederim burdan sevgilerimi ileteyim ona
3 haftadır üst üste güzel kilolar verdim ya şöyle diyeyim gercekten buraya başlayalı 2 ayi gecti
2..3 defa kaçamak yapmişliğm var hele başlarda hiç yapmadım cuma günleri bile yani kilo vermek istiyorsak kaçamak yapmicaz yaptığım zaman bile dikkatli yedim ve diger öğünümü hafif geçirdim dengeledim
Spor olarak ta lesli cardio eliptik ve yürüyüş yapıyorum malum dışarı çıkamıyoruz ben evde yürüyorum basenlerimde cok incelme var tavsiye ederim..
suyu 4 litre içiyorum çok önemli gercekten başlarda bende içemezdim ama alışıyor ınsan bide suyumu ılık içiyorum bazen sıcak cay içer gibi birde 2 hafta önce diyetisyene başladım onun tavsiyesiyle elma sirkesine başladım 2. Hafta oldu onun da etkisi olduğunu düşünüyorum gece yatmadan yogurt kürümü yiyiyorum tabi onunda etkisi var
6 kasımdan bu yana 25 kilo verdim sarkma olmadı bu beni çok mutlu ediyor gerçekten biz kadınların isteyipte başaramayacağı hiç birşey yok bunu unutmayın
..umarım herkes ilerlediği yolda güzel başarılar elde eder hedeflerimize ulaşıp mezun olmak dileğiyle❤
Videodaki hareketler 1 dk olacak kuzumSetler 1 dakika mı olucak canim
alışana kadar dirsek altına hafif yükseklik verilebilir ama karın ve kalça duzlugunu bozmayınCanim minder vs koltuk yastığı kat oyle yap destek alipta yapabilirsin
Dirsek altına degil karın altına katsın daha iyi olur sanki canimHarika kuzum
Videodaki hareketler 1 dk olacak kuzum
alışana kadar dirsek altına hafif yükseklik verilebilir ama karın ve kalça duzlugunu bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?