- 24 Haziran 2016
- 7.542
- 26.574
- 548
Estağfurullah canım olsunResme bakarken son rakami gormemisim canım duzenlerim simdi kusura bakma
Baska nickle gelmisti ya hatirladin mi sonra ne oldu bilmiyorum :))Zipzip- happy mom vardiya nasil kapisirdik
Göya spor yapiyodu yoksa bizimi yiyodu,o nerde acaba simdi
HAtirlamammi kazen sayfayi basmisti geneBaska nickle gelmisti ya hatirladin mi sonra ne oldu bilmiyorum :))
Söz verdik ya sana vercem yarısınıSen yapcan ama 5kilo vercen ben yerimde saycam ama
Supersin canimHızımı alamadım 20 dk leslie boosted yaptımsımdı kendime 1 kahve yapıp sonra mutfagı toplayayım sonra spor serilerine devam
Yanlız spor yapmak cok iyi geldi ozlemisim kendilerini
Senle ben oturuyoz amaSupersin canim
Bu takimda spor yapmadan duramiyorsun
Su an yuruyorum ama daha yeni başladımSenle ben oturuyoz ama
Hadi maşallah bende yemek yiyom aksam yemeğinden önce baslarim heraldeSu an yuruyorum ama daha yeni başladım
Karnın yerden yüksek desteksiz sıkılması lazım canimDirsek altına degil karın altına katsın daha iyi olur sanki canim
askrhpozitif canım karın altına kat instagramdan baktım oyle de yapıyorlar kalca ve ayaklarini kirmadan dümdüz bisekilde ayarlarsın artık
Yuhhhh
Olur tabiki canimCanım IP atlama dışında hepsini yapıcam göbeğim düştüğü ıcın ip atlayamam. İşlerimi bitireyım başlıyorumeşimde işe gidiyo rahatça yaparım.
Anam pertım cıktı 4 seti arda arda yapayım dedim Nerde mumkun
25 squat
25 yan bacak açma ( sağ/ sol toplam 50
25 kalçadan tekme
25 zıplama
2x10 sn plank
25 Köprü hareketi
Yukarıdakıler toplamda 7 dk surdu
Videodaki 10 hareketi de kronometreden 1 dk geri sayım seklinde her birini 1 er dakika yaptım
Son 4 hareket baya zorladı son hareketi tam onun gıbı yapamadım benim kollar sıkıntılı
Toplamda 17 dakika surmus oldu 1 turum
Aradaki nefeslenmeler hariç ilk turu bıtırdım
Denp
Harikasın bebeğim ❤❤Hızımı alamadım 20 dk leslie boosted yaptımsımdı kendime 1 kahve yapıp sonra mutfagı toplayayım sonra spor serilerine devam
Yanlız spor yapmak cok iyi geldi ozlemisim kendilerini
Afiyet olsun canım benim yürüme yarim kaldi:))Hadi maşallah bende yemek yiyom aksam yemeğinden önce baslarim heralde
Amcanmi dedenmi geldiAfiyet olsun canım benim yürüme yarim kaldi:))
Çocuğunu al kucagina gez bütün günBen ne yapsam acaba
Annem mutfagi topluyor ikide bir sesleniyorAmcanmi dedenmi geldi
Anne bak isine ben yürüyorum deseneAnnem mutfagi topluyor ikide bir sesleniyor
Isini yapsin bitirsinde yururum benAnne bak isine ben yürüyorum desene
Seslenmesin yeter diyosunIsini yapsin bitirsinde yururum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?