Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben ilkinde ayakta ayaklarımı yana actım simdi 2.sını yaparken bir aydınlanma geldi acaba hareket buda benmı yanlıs yaptım dıye senin dedıgın hareketi de biliyorum
Valla benim aklima dizustu geldi kalcaya tekmede oyle atıldığı icin oyle yaptim

Temizlik yaptım bitanem
Şimdi bitti ogleyi kıldım anca oturdum. Arka odaların mobilya tozlarını alacak enerji kalmadı. O da yarına kalsın. 26 yaşındayım diyorum ama beden aynı fikirde değil ...
Bir de molalı yaptım yoksa ....
Sen naptın....bu arada sabah tartıldım 64.1 gösterdi çıldıracağım ...birazdan beş kiloluk bir şey tartacağim tartıda bozukluk mu var nedir....kahvaltıdan beri bir şey yemedim. Su, çay , kahve.... pazartesi de böyle giderse sessiz sedasız kacacagim buradan ...beni affetmeyeceksiniz biliyorum, ben de kendimi affetmeyeceğim.

Ablacim hergun tartilmak dogru degil ki

Ayrica 400 gramlik fark onemisz

Haftada bir tartil bence

Abla kendine gel tovbe estağfurullah
Ben zaten cumaya gore artiyim kekle pogca yedim simdi spor yaptim daha dur bakalim Pazartesi daha var

Eki Görüntüle 2762255
Bunu yiyen var mı üstüme krem peynir sürüyorsun lezzetli oluyprmuş Mısır yok sadece Karabugday ekmek yerine bunu yenilir diye biliyorum Mısır gibi tadı var
Elinden geldiğince paketli gıdalardan uzak dur kuzum light olsa bile. İlle yerim dersen Etinin Ülker'in kepekli bisküvilerini ye o da sayıyla bir paket değil. Üzerine krem peyniri de unut. Evde yapacağın süzme yoğurt surebilirsin.

Ablacim hergun tartilmak dogru degil ki

Ayrica 400 gramlik fark onemisz

Haftada bir tartil bence
Kilo farkı olunca sonraki günleri dikkatli geçiriyorum kuzum. Her günü bırak günde üç beş kere tartilmadan duramıyorum. Gün içinde normal 800- 1000 gr fark ediyor ama ertesi güne bu gidiyor. Sabah aç karnına olan önemli benim için...

Abla kendine gel tovbe estağfurullah
Ben zaten cumaya gore artiyim kekle pogca yedim simdi spor yaptim daha dur bakalim Pazartesi daha var
Pazartesiye süre verdim kendime... elimizden geleni yapalım bakalım...Kekle , pogacayi ödül olarak mı yedin...hem niye risk alıyorsun

Pazartesiye süre verdim kendime... elimizden geleni yapalım bakalım...Kekle , pogacayi ödül olarak mı yedin...hem niye risk alıyorsun
Ablaya üzüldüğün seye bak oooo trip atacam simdi sana yedim bitti gitti önümüze bakalim
Kar varmi kar bosver onu bunu lapa lapa yagyo burdan sana gelmistir

Şuan sünnet olmuş oğlan çocuğu gibi dolaşıyorum evde Denp hareketleri yaptım canım ama çok hamlamısım ben bacaklarım kalçam çok ağrıdı
25 sguat bır ara gerı doğru gidiyodum
50 bacak acma
15 sn. Plank
50 popoya tekme
25 köprü hareketı
Bır tek ip atlamadım göbeğim düsüyo
Ya senden ricam bende göbek çok kaldı doğumdan sonra sarmadımda bunun ıçinde bişeyler yapsak ayriyeten benım yapacağım yada genel olarak

Kahvemi ıctım mutfagı birazcık adama benzettim aksam yemegıni hazirlama dan once bir posta daha Denp in verdıgı sporları yapayım bu iş çok eglencelı geldi bana
Bende bı set yaptım gülme krizine gırdım bazen halımı görseydin gülerdın. Ondan öncede tvde spor yaptım leslie 37 dakika ama şuan bacaklarım tutmuyor hamlamışım

Alisirsin zamanla canim

1.Tur
25 squat
25 yan bacak açma ( sağ/ sol toplam 50
25 kalçadan tekme
25 zıplama
2x10 sn plank
25 Köprü hareketi

Yukarıdakıler toplamda 7 dk surdu

Videodaki 10 hareket her biri 1 er dk yapıldı. Toplamda 10 dk

20 dk leslie boosted yapıldı

2.Tur
25 squat
25 yan bacak açma ( sağ/ sol toplam 50
25 kalçadan tekme
25 zıplama
20 sn plank( yere duse duse tamamladım)
25 Köprü hareketi

Yukarıdakıler 7 kusur dakika surdu

Videodakı 10 hareket her biri 1 er dakika olacak sekılde 10 dakika yapıldı

10 dk leslie burn yapıldı

Denp

Suan koltuğa yapmıstım kalbim kulaklarımda atıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…