Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim bitanem
İnşallah senin günün de cok güzel gecsin

Şükür durduk yerde agrim yok cnm. Sadece ayakta fazla dolanirsam dizim zorluyor.
Sadece uyku düzensizliğim var
2 saat uyuyup geri kalktim
Uyku düzensizliği için melisa veya papatya çayı denedin mi hiç....bir dönem huzursuzluk yaşamıştım çok iyi gelmişti özellikle melisa(oğul otu) ...

Srlam güzeller buhun gec gitdim market yemek vs.ler bide hepsi evde olunca is bitmiyorduuuuu sporlar baslasin o zamannn

O videoyu ben acamadim instegram sifremi unuttum yaaa telde yıllardır otomatik acik olduğundan ne edeyim kizlar Denp youtubeden atsanvideolari olman mi kuzum

Kizlar kizlarrrrr
Aksam bulgur yedigim halde, - ki bana hiç yaramaz normalde
bide sabahin 5 inde tartildim
Veee eksi geldimmmm

İnşallah pazartesiye uçmaz
Abla helal sana ben 2 gün demistim demi
Harika kadından harika emekler
Sırrımı yazıp geldim biraz uzun oldu sanki
Bizede yolla hatcem okuyalim surdan olman mı
Hızımı alamadım 20 dk leslie boosted yaptım sımdı kendime 1 kahve yapıp sonra mutfagı toplayayım sonra spor serilerine devam
Yanlız spor yapmak cok iyi geldi ozlemisim kendilerini
Enerji geliyo degilmi harikasın canım ne güzel giriş yaotin aramıza
Program hazir
Bayaga da sıkı bakalım yarın neler olacak
Helal sana canımcım videolar youtube olsun nolurr
Hayır hayır bu bir kabus ben böyle bir mesaj okumusolamam hayırrrrrr sana ilk çirkin suratım bu canım.. sen gidersen ben ne yapiyim hem lkstedeyim hemde bu hafta arti geleceğimi zannede zannede diyete devam ediyorum. Takım böyle sahip çıkmasa gercekten listeden çıkmak istemiştim. Ama burdan gitmeyi hic düşünmedim sende düşünmedin biliyorumki hele bide sessiz sedasizzzmış yakarım o gemliği soka çıkma yasağı günü ceza yedirrtme banaa
Tarttın mı 5 kg.ı
Önemli olan cuma ne çıkacağın yanılıyor muyum güzellik

Psikolojim bozuluyor ne dediğimi bilmiyorum canım. Suçluluk bir taraftan, çaresizlik bir taraftan...hep böyle şikayet etmektense kabuğuma cekileyim kimseyi üzmeyim istiyorum. Beş kiloluk yağ tenekesi vardı tarttim bir sorun yok tartıda.. sorun bende...bacaklarım taş gibi spor mu yapıyor bilmiyorum ki....direniş devam tabi ki...yavrum senin biyolojik yaşın benden genç aramızda 14 yil var. Metabolizman sana ihanet etmez yakın zamanda direncin de kırılır...kendim için iyimser düşünemiyorum işte ..

Cerencim kalçadan tekme dediğin Leslie deki kick kick dediği şekil mi....orayı anlamadım...

Kar basladi gene lapa lapa yagiyo
Ay ne guzel bizim cocuklarda sayıklıyor kar diye ama Nerde bı gorundu kayboldu
Valla benim aklima dizustu geldi kalcaya tekmede oyle atıldığı icin oyle yaptim

Denp bu konuya acıklık getirse iyi olacak tekme var tekme var

Tartıya sureklı cıkma huyunu bende bırakmayı cok ıstıyorum sabahtan aksama milyon kere cıkıyorum tartıya
Bende bı set yaptım gülme krizine gırdım bazen halımı görseydin gülerdın. Ondan öncede tvde spor yaptım leslie 37 dakika ama şuan bacaklarım tutmuyor hamlamışım
Bende ayna karsısıda yapmaya calısıyorum kadının poposuyla benim popoya bakınca bı kendi durusuma baktım bir ona hey gidi hey kac fırın ekmek yemem lazım acaba
Masallah yaa burda kar yok catilarin ustunde kaldi bembeyaz :))
Burda catılar bile eridi ya sis var suan
ben sabah erkenden yapıyorum yemeklerimi s
Daha kolay oluyo
Ahh ben bir erken kalkabılsem ev islerini de yoluna koyamıyorum bir duzen tutturuamıyorum
Enerji geliyo degilmi harikasın canım ne güzel giriş yaotin aramıza
Sayenizde canım takımın enerjisi insana gecıyor resmen
Haydi kıçım kalkk ve ilk sporunu yaaapppppp
Bende sımdı oturttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…