Aynen pozitifcim tartıya ben de çok çıkıyorum. Bir ara hiç çıkmadım beş kilo ile sahalara döndüm... kontrol etmek zorundayım...Ay ne guzel bizim cocuklarda sayıklıyor kar diye ama Nerde bı gorundu kayboldu
Denp bu konuya acıklık getirse iyi olacak tekme var tekme var
Tartıya sureklı cıkma huyunu bende bırakmayı cok ıstıyorum sabahtan aksama milyon kere cıkıyorum tartıya
Bende ayna karsısıda yapmaya calısıyorum kadının poposuyla benim popoya bakıncabı kendi durusuma baktım bir ona hey gidi hey kac fırın ekmek yemem lazım acaba
Burda catılar bile eridi ya sis var suan
Ahh ben bir erken kalkabılsem ev islerini de yoluna koyamıyorum bir duzen tutturuamıyorum
Sayenizde canım takımın enerjisi insana gecıyor resmen
Bende sımdı oturttum
Bir anda cok ictiysen olabilir gun icine yayarak icersrn dahaa guzel olurSuan suyu 2.7 lt yaptım ama midem bulandı sanırım fazla abarttımhıc ortam yok ya en dipte ya en uçta
Burda da baya yağıyorKar basladi gene lapa lapa yagiyo
Harikasın
Kuzu yan tarafına doğru yatıp bacağı yukarı doğru açmak aynı zamanda emekleme duruşu gibi durup dizlerinin üzerindeyken bacağı yana açmak her ikiside geçerliDenp yana acma dedıgın bu dımı
Yarınki listede var kuzun özellikle göbek basenŞuan sünnet olmuş oğlan çocuğu gibi dolaşıyorum evdeDenp hareketleri yaptım canım ama çok hamlamısım ben bacaklarım kalçam çok ağrıdı
25 sguat bır ara gerı doğru gidiyodum
50 bacak acma
15 sn. Plank
50 popoya tekme
25 köprü hareketı
Bır tek ip atlamadım göbeğim düsüyo
Ya senden ricam bende göbek çok kaldı doğumdan sonra sarmadımda bunun ıçinde bişeyler yapsak ayriyeten benım yapacağım yada genel olarak
Wuhhuuuuuuu işte bu bir kaç güne alışır vücudun kuzum1.Tur
25 squat
25 yan bacak açma ( sağ/ sol toplam 50
25 kalçadan tekme
25 zıplama
2x10 sn plank
25 Köprü hareketi
Yukarıdakıler toplamda 7 dk surdu
Videodaki 10 hareket her biri 1 er dk yapıldı. Toplamda 10 dk
20 dk leslie boosted yapıldı
2.Tur
25 squat
25 yan bacak açma ( sağ/ sol toplam 50
25 kalçadan tekme
25 zıplama
20 sn plank( yere duse duse tamamladım)
25 Köprü hareketi
Yukarıdakıler 7 kusur dakika surdu
Videodakı 10 hareket her biri 1 er dakika olacak sekılde 10 dakika yapıldı
10 dk leslie burn yapıldı
Denp
Suan koltuğa yapmıstım kalbim kulaklarımda atıyor resmen
Sen yeterki iste kuzum youtubeden ayarlarımSrlam güzeller buhun gec gitdim market yemek vs.ler bide hepsi evde olunca is bitmiyorduuuuu sporlar baslasin o zamannn
O videoyu ben acamadim instegram sifremi unuttum yaaa telde yıllardır otomatik acik olduğundan ne edeyim kizlarDenp youtubeden atsanvideolari olman mi kuzum
Yok değil ablaCerencim kalçadan tekme dediğin Leslie deki kick kick dediği şekil mi....orayı anlamadım...
Yukarda acikladimAy ne guzel bizim cocuklarda sayıklıyor kar diye ama Nerde bı gorundu kayboldu
Denp bu konuya acıklık getirse iyi olacak tekme var tekme var
Tartıya sureklı cıkma huyunu bende bırakmayı cok ıstıyorum sabahtan aksama milyon kere cıkıyorum tartıya
Bende ayna karsısıda yapmaya calısıyorum kadının poposuyla benim popoya bakıncabı kendi durusuma baktım bir ona hey gidi hey kac fırın ekmek yemem lazım acaba
Burda catılar bile eridi ya sis var suan
Ahh ben bir erken kalkabılsem ev islerini de yoluna koyamıyorum bir duzen tutturuamıyorum
Sayenizde canım takımın enerjisi insana gecıyor resmen
Bende sımdı oturttum
MerhabaMerhaba.....
Cnm sen de dereceye girmiş 3.olmuşsun senide tebrik ederim hem takım 1.oldu hem1. Ve 3.bizden süper olmuşBende bacağımı açabildiğim kadar açıp normal tekme attım şekil a gibi
Canım yukarda açıkladığın bacağı yana açma. Bide kalçadan tekme var ya onun resmini atsan bizeHarikasın
Kuzu yan tarafına doğru yatıp bacağı yukarı doğru açmak aynı zamanda emekleme duruşu gibi durup dizlerinin üzerindeyken bacağı yana açmak her ikiside geçerli
Yarınki listede var kuzun özellikle göbek basen
Wuhhuuuuuuu işte bu bir kaç güne alışır vücudun kuzum
Sen yeterki iste kuzum youtubeden ayarlarım
Yok değil abla
Yukarda acikladim
TeşekkürlerCnm sen de dereceye girmiş 3.olmuşsun senide tebrik ederim hem takım 1.oldu hem1. Ve 3.bizden süper olmuş
Merhaba hosgeldin aramiza ilk sayfadaki kuralları okuyup formu doldurabilir misinMerhaba.....
Bende kendileriyle yapısık ikiz gıbıyım ne zaman diyeti bırakırsam ancak o zaman vedalasabılıyorum kendisiyle oda kılo aldıkca moralim bozulmasın diye rahat rahat yiyeyim dıyeAynen pozitifcim tartıya ben de çok çıkıyorum. Bir ara hiç çıkmadım beş kilo ile sahalara döndüm... kontrol etmek zorundayım...
Bende bacağımı açabildiğim kadar açıp normal tekme attım şekil a gibi
Bende öyleyim yaa kendimi tartilirken buluyorum hep :))Bende kendileriyle yapısık ikiz gıbıyım ne zaman diyeti bırakırsam ancak o zaman vedalasabılıyorum kendisiyle oda kılo aldıkca moralim bozulmasın diye rahat rahat yiyeyim dıye
Onu hıc yapamıyorum ben ya direk dikiyorum yudum yudum ıcmek en guzeli Aslında da du bakalım zamanla onuda yapıcamBir anda cok ictiysen olabilir gun icine yayarak icersrn dahaa guzel olur
Hosgeldin tekrardan aramizaGruba yeni katildim..
İsmim şule 39 yasinda 1.60 boyunda 60.8 kiloyum
Öğretmenim evli 2 cocuk annesiyim..dogum sonrasi yerleşen kilolarimi vermeye çalıyorum...daha önceleri bir ,gruptaydim seneler once ama hatirlamiyorum
Afiyet olsun canım guzel menu3litre su,2yesilcay,1neskafe,Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?