Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen pozitifcim tartıya ben de çok çıkıyorum. Bir ara hiç çıkmadım beş kilo ile sahalara döndüm... kontrol etmek zorundayım...

50 squat
50 yan açma(sag/sol)
50 kalcaya tekme(sag sol)
50 köprü
50 ip atlama
2set video
Zipzip- Denp Benden bukadar
Harikasın
Denp yana acma dedıgın bu dımı
Kuzu yan tarafına doğru yatıp bacağı yukarı doğru açmak aynı zamanda emekleme duruşu gibi durup dizlerinin üzerindeyken bacağı yana açmak her ikiside geçerli
Yarınki listede var kuzun özellikle göbek basen
Wuhhuuuuuuu işte bu bir kaç güne alışır vücudun kuzum
Sen yeterki iste kuzum youtubeden ayarlarım
Cerencim kalçadan tekme dediğin Leslie deki kick kick dediği şekil mi....orayı anlamadım...
Yok değil abla
Yukarda acikladim

Canım yukarda açıkladığın bacağı yana açma. Bide kalçadan tekme var ya onun resmini atsan bize

Aynen pozitifcim tartıya ben de çok çıkıyorum. Bir ara hiç çıkmadım beş kilo ile sahalara döndüm... kontrol etmek zorundayım...
Bende kendileriyle yapısık ikiz gıbıyım ne zaman diyeti bırakırsam ancak o zaman vedalasabılıyorum kendisiyle oda kılo aldıkca moralim bozulmasın diye rahat rahat yiyeyim dıye

Bende kendileriyle yapısık ikiz gıbıyım ne zaman diyeti bırakırsam ancak o zaman vedalasabılıyorum kendisiyle oda kılo aldıkca moralim bozulmasın diye rahat rahat yiyeyim dıye
Bende öyleyim yaa kendimi tartilirken buluyorum hep :))
2020 de 37 gun tartilmadim köye götürmemiştim
ama burda ki kizlarin kafasini yedim azıcık kilo aldim diye

Gruba yeni katildim..
İsmim şule 39 yasinda 1.60 boyunda 60.8 kiloyum
Öğretmenim evli 2 cocuk annesiyim..dogum sonrasi yerleşen kilolarimi vermeye çalıyorum...daha önceleri bir ,gruptaydim seneler once ama hatirlamiyorum

3litre su,2yesilcay,1neskafe, Zipzip-

Eklentiler

• 20210116_135805.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 20210116_135756.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 17
  • 20210116_135746.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210116_171559.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 21
Gruba yeni katildim..
İsmim şule 39 yasinda 1.60 boyunda 60.8 kiloyum
Öğretmenim evli 2 cocuk annesiyim..dogum sonrasi yerleşen kilolarimi vermeye çalıyorum...daha önceleri bir ,gruptaydim seneler once ama hatirlamiyorum
Hosgeldin tekrardan aramiza
Cuma gunleri tarti fotografi ve kagida yazilmis nick ve tarihle bildirim yapiyoruz
Pazartesi kontrol amacli tartılıyoruz
Listelere girmismiydin kontrol edeyim

Bende elif takim kaptanıyim 31 yaşındayim bekarim Ankarada yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…