Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gruba yeni katildim..
İsmim şule 39 yasinda 1.60 boyunda 60.8 kiloyum
Öğretmenim evli 2 cocuk annesiyim..dogum sonrasi yerleşen kilolarimi vermeye çalıyorum...daha önceleri bir ,gruptaydim seneler once ama hatirlamiyorum
Hosgeldin canim aramiza

Kuzu yan tarafına doğru yatıp bacağı yukarı doğru açmak aynı zamanda emekleme duruşu gibi durup dizlerinin üzerindeyken bacağı
Hımm anladım sanırım
Wuhhuuuuuuu işte bu bir kaç güne alışır vücudun kuzum
Insallah suan agrı bırsey pek yok gibi ama sabaha belli olur tamamlayabılırsem 4 sete tamamlıcam
Merhaba
Canım yukarda açıkladığın bacağı yana açma. Bide kalçadan tekme var ya onun resmini atsan bize

Bugün tembelliğim üzerimde daha 1.600 adımdayım, yemek işini halledip koşu bandına çıkacağım artık
Benim kosu bandı yangın merdivenin de dolap gorevi goruyor
Bende öyleyim yaa kendimi tartilirken buluyorum hep :))
2020 de 37 gun tartilmadim köye götürmemiştim
ama burda ki kizlarin kafasini yedim azıcık kilo aldim diye
Ben de hazirandan agustosa kadar tartılmadım kvdedeydım kilo vererek dondum sonra agustostan ekime kadar gene evde degıldım annemdeydım + kvdeydım kilo alarak dondum
Bu vesile ile belkı eskısı gıbı olmam dedim ama tartı konusunda degısen hıcbırsey olmadı hala bagımlıyım

Bende de degistirmedi
Koyden döndüğüm gun ilk isim tsrtilmakti neyseki kilo almadan gelmistim

Sabah erken mi tartiliyorsun 10-11 e kadar yeterli süre aslinda
Ramazan da iftara yakin tartilmak en sevdigim en zayif oldugum zaman
Yok canım genelde uyandıktan sonra hemen tartılıyorum cuma gunlerı bekleyebildıgım kadar bekliyorum gece gec yatınca erken kalkamıyorum zaten
Ramazanda son yarım saate kadar degerlendırıyordum

Bizede yolla hatcem okuyalim surdan olman mı
Tamam olur abla bakayım etiketlerim seni
Gruba yeni katildim..
Öğretmenim evli 2 cocuk annesiyim..dogum sonrasi yerleşen kilolarimi vermeye çalıyorum...daha önceleri bir ,gruptaydim seneler once ama hatirlamiyorum
Merhaba hoşgeldiniz
3litre su,2yesilcay,1neskafe, Zipzip-
Afiyet olsun canım

16 Ocak Cumartesi

Kahvaltı 11.00
1 haş yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
3 petibör bisküvi

Ara 15.00
1 kase yoğurt
1 küçük amasya elması

Akşam 17.00
5-6 yk kara lahana yemeği
3-4 yk taşlık kavurma
1 d ekmek
10-15 fındık

Sporu sonra yazacağım

Afiyet olsun canım

Gruba yeni katildim..
Şulecim hoş geldin. Aramıza bir ogretmen daha katılıyor. Kaç olduk hatırlamıyorum gidenler de oldu. Kuzum seninle aynı boydayiz kilonu okuyunca ağzım açık kaldı. aha da böyle oldum. Tabi senin hayalindeki kilo önemli öyle mutlu hissediyorsan zayıflamak en tabi hakkin canım. Hayırlı olur inşallah. Tanistigimiza memnun oldum. İsmim Meryem burada bana Elhan abla diyorlar. 25.5 yaşındayım Nisan' da 26 oluyorum. Edebiyat öğretmeniyim. İki çocuğum var. Bursa'da yaşıyorum. Gaziantepliyim.

Abla ben takıma geleli bi sene olacak ama sen hala 25.5 sun Nasıl sabitleniyor bu bi anlat hele. Zira bende 30 oldum 29a sabitlesem yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…