Kuzu kalçaya tekme bu muBende bacağımı açabildiğim kadar açıp normal tekme attım şekil a gibi
Afiyet olsun canım menün çok güzelDünkü menü
Kalan fırın mücveri
Peynir domates
4 adet ev yapımı zeytin
Öğle çorba
Fırında patatesli köfte
Ara 2 mandalina elma
Akşam
1 adet karabıgday patlağı
Mercimek çorbası
1 tabakmezgit balıgı
Salata :)
Spor 6937 adım
Hoşgeldiniz Şule hanım ilk sayfadaki formu doldurupGruba yeni katildim..
İsmim şule 39 yasinda 1.60 boyunda 60.8 kiloyum
Öğretmenim evli 2 cocuk annesiyim..dogum sonrasi yerleşen kilolarimi vermeye çalıyorum...daha önceleri bir ,gruptaydim seneler once ama hatirlamiyorum
Afiyet olsun canım rengarenk menün güzel3litre su,2yesilcay,1neskafe,Zipzip-
Afiyet olsun canım güzel hafif menün 3. bu yakışır16 Ocak Cumartesi
Kahvaltı 11.00
1 haş yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
3 petibör bisküvi
Ara 15.00
1 kase yoğurt
1 küçük amasya elması
Akşam 17.00
5-6 yk kara lahana yemeği
3-4 yk taşlık kavurma
1 d ekmek
10-15 fındık
Sporu sonra yazacağım
Nebilim abla tekme diyo bende tekme attımKuzu kalçaya tekme bu mu
Nisan' da değişecek kuzum. Az kaldı zaman nedir ki su gibi akıp gidiyor.Abla ben takıma geleli bi sene olacak ama sen hala 25.5 sunNasıl sabitleniyor bu bi anlat hele. Zira bende 30 oldum 29a sabitlesem yeter
Kalcamiza kendi tekmemizi atmak biraz zorluyor. Eşime tekmeletsem olur mu acabaNebilim abla tekme diyo bende tekme attım
Eşinin hoşuna gider sanırım amaKalcamiza kendi tekmemizi atmak biraz zorluyor. Eşime tekmeletsem olur mu acaba
İlahi ablacım ya bir edebiyatçı bakış açısıyla spora devam ben desem benimki baya sevinir bu ara gerginim adet öncesi kaşınıyorum zatenKalcamiza kendi tekmemizi atmak biraz zorluyor. Eşime tekmeletsem olur mu acaba
Kola sana zararliSabah 122 dilim ekmek 1,5 haslaşmış yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin bir bardak çay.
Akşam 16.00 2 dilim ekmek sucuklu yumurta yarım bardak kolasu 2 litre yatana kadar 4 olur.
Mesele Denp'in kabul etmesi...yukarıda açıkladım demiş ama kuzum senin tekmenden başka göremedim.
Affettim afiyet olsunCanım istedi
Afiyet olsun bitanemBugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta Yeşillik domates 3 dilim peynir 5 tane zeytin 1 küçük salatalık 1 bardak şekersiz çay
13.30 mantar sote 5 yemek kaşığı 1 tabak salata 2 parca göğüs 1 dilim cavdar ekmeği
16.00 3 bardak açık şekersiz çay 1 avuç sarı leblebi
18.00 5 yemek kaşığı etli kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav biraz tere biraz roka
21.00 2..3 bardak çay icerim yanına 2..3 tane kayısı
4 litre su
1 litre tarçınlı su
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta Yeşillik domates 3 dilim peynir 5 tane zeytin 1 küçük salatalık 1 bardak şekersiz çay
13.30 mantar sote 5 yemek kaşığı 1 tabak salata 2 parca göğüs 1 dilim cavdar ekmeği
16.00 3 bardak açık şekersiz çay 1 avuç sarı leblebi
18.00 5 yemek kaşığı etli kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav biraz tere biraz roka
21.00 2..3 bardak çay icerim yanına 2..3 tane kayısı
4 litre su
1 litre tarçınlı su
Sağol ablacımAfiyet olsun bitanem
Sağol canımAfiyet olsun canim
Eşle kick boks ben denedim bu hafta abla bak 1.9 verdim tavsiye ederimMesele Denp'in kabul etmesi...yukarıda açıkladım demiş ama kuzum senin tekmenden başka göremedim.Eş tekmesini şimdilik bir kenarda tutayım. Olmadı kick boks falan yaparız ... Allah ne verdiyse artık. Maksat nabzimiz artsın yağ yakılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?