Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yağmaz mi güzel yağıyor ama düştüğü gibi eriyor.
İyi hadi bakalım önümüze bakalım...
Veee haalaaaa yağıyor masallah yıllardır böyle kar yağmadı bursada demi dünürcümm gemlik nasil buralar bembeyaz pespembe gökyüzü
Abla 20cm oldu birden 1saatte burda

Ne suçluluğu çaresizliği 3 hafta geç ulaşsan hedefine ne olacakki söyler misin sanki aşırı kilon mu var. Bizden uzaklaşırsan olacakama aşırı kilolar. Listede olmaman cok avantaj sana ben resmen yıkıldım kız listeden ötürü şikayet değil paylasim yapıyorsun kime yapacn bize yapacan ben eşime bu hafta 200 artı ciktim diom bön bön bakıyo buraya yazıyorum bir sürü akil veren morel veren öyle değilmi canımcım. Benim meto cok yavastir malesef hepte boyleydi ama anasini aglatacam bu hafta o metodun canim cok sıkıldı sendr spora dayan belkide kas yapiyoz biliyormuyuz yok. Anca tartida gözümüz
Cerencim kalçadan tekme dediğin Leslie deki kick kick dediği şekil mi....orayı anlamadım...
Spor ortasında bunu sormak icin bi girdimki sen yazmışsın
Bende bacağımı açabildiğim kadar açıp normal tekme attım şekil a gibi
Allah seni emi ne güldüm
Gruba yeni katildim..
İsmim şule 39 yasinda 1.60 boyunda 60.8 kiloyum
Öğretmenim evli 2 cocuk annesiyim..dogum sonrasi yerleşen kilolarimi vermeye çalıyorum...daha önceleri bir ,gruptaydim seneler once ama hatirlamiyorum
Fazla kilon birikmeden bize kagilmakla en doğru olanı yapmışsınız hayırlı olsun hoşgeldiniz
Güzel menü canim Masallah
Kara lahana yemeği hiç yemedim nasilki tadı diger lahanaya benzer mi

birbeste Ablacım buyur

Afiyet olsun canim
Menu guzel
Afiyet olsun canim
Portakallı kereviz guzel oluyormu
Sabah 12 2 dilim ekmek 1,5 haslaşmış yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin bir bardak çay.

Akşam 16.00 2 dilim ekmek sucuklu yumurta yarım bardak kola su 2 litre yatana kadar 4 olur.
Afiyet olsun canim
Bugun kahvalti tarzı takilmissin
Afiyet olsun sporda menude güzel
Su suan 2.7 lt su, 1 kupa yesil çay, duble turk kahvesi
Sporu bırazdan yine yaparım diye yazmıyorum

Zipzip-
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Menun guzel
Sporunda güzel

Denp yazdıklarını bir set yaptım ama videoda üçüncü harekette iflahım kesildi devamı gelmedi İkinci sete başlamaya korkuyorum

Bide sabah kolay diye sevindiydim sanırım
Ben videoya ulasamadimki haala (
aynısı youtubeden bekleniyo
4 bebişle mi uğraşacan bizimlemi tatlım Denp

Eklentiler

• Screenshot_20210116-194555_Google.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20210116-194657_Google.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 24
Guzel menu afiyet olsun canim

Buna ek sevgili babacigimin zoruyla 18.30 da 3 yk pirinç pilavı bir firinda but yedim
4 lt su 2 yeşilçay içildi
Zipzip-

Eklentiler

• 20210116_130306.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 20210116_151009.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 30
  • 20210116_171441.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 30
Ya kizlar size birsey sormak istiyorum

Eltimde diyetisyene gidiyor emziriyor
10 gunluk kontrol sonrasi tartida 1 kilo fazla cikmis dikkat etmesine ragmen ama diyetisyen demis ki 2 kilo yagdan vermissin demis ilk defa boyle duyduk sasirdik olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…