Veee haalaaaa yağıyor masallah yıllardır böyle kar yağmadı bursada demi dünürcümm gemlik nasil buralar bembeyaz pespembe gökyüzüYağmaz mi güzel yağıyor ama düştüğü gibi eriyor.
İyi hadi bakalım önümüze bakalım...
Abla 20cm oldu birden 1saatte burda
Ne suçluluğu çaresizliği 3 hafta geç ulaşsan hedefine ne olacakki söyler misin sanki aşırı kilon mu var. Bizden uzaklaşırsan olacakama aşırı kilolar. Listede olmaman cok avantaj sana ben resmen yıkıldım kız listeden ötürüPsikolojim bozuluyor ne dediğimi bilmiyorum canım. Suçluluk bir taraftan, çaresizlik bir taraftan...hep böyle şikayet etmektense kabuğuma cekileyim kimseyi üzmeyim istiyorum. Beş kiloluk yağ tenekesi vardı tarttim bir sorun yok tartıda.. sorun bende...bacaklarım taş gibi spor mu yapıyor bilmiyorum ki....direniş devam tabi ki...yavrum senin biyolojik yaşın benden genç aramızda 14 yil var. Metabolizman sana ihanet etmez yakın zamanda direncin de kırılır...kendim için iyimser düşünemiyorum işte ..
Spor ortasında bunu sormak icin bi girdimki sen yazmışsınCerencim kalçadan tekme dediğin Leslie deki kick kick dediği şekil mi....orayı anlamadım...
Allah seni emi ne güldümBende bacağımı açabildiğim kadar açıp normal tekme attım şekil a gibi
Fazla kilon birikmeden bize kagilmakla en doğru olanı yapmışsınız hayırlı olsun hoşgeldinizGruba yeni katildim..
İsmim şule 39 yasinda 1.60 boyunda 60.8 kiloyum
Öğretmenim evli 2 cocuk annesiyim..dogum sonrasi yerleşen kilolarimi vermeye çalıyorum...daha önceleri bir ,gruptaydim seneler once ama hatirlamiyorum
Güzel menü canim Masallah16 Ocak Cumartesi
Kahvaltı 11.00
1 haş yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
3 petibör bisküvi
Ara 15.00
1 kase yoğurt
1 küçük amasya elması
Akşam 17.00
5-6 yk kara lahana yemeği
3-4 yk taşlık kavurma
1 d ekmek
10-15 fındık
Sporu sonra yazacağım
Sagol canim
Bence benzemiyor tadları bu daha farklı. Karadenizli olunca biz severek yiyoruzGüzel menü canim Masallah
Kara lahana yemeği hiç yemedim nasilki tadı diger lahanaya benzer mi
Başla başla canım sonra yatağa zor atacaksın kendiniSagol canim
Bu hareketler yapılacak sanırım başlayayım o zaman
Ne guzel yagiyor
Sırrımı paylaşmaya geldim
BirinciliğiDenp canımcım la paylaştık oda bu yolda güzel ilerliyor mezun olmasına cok az kaldı
Zipzip- kaptanımada çok teşekkür ederim burdan sevgilerimi ileteyim ona
3 haftadır üst üste güzel kilolar verdim ya şöyle diyeyim gercekten buraya başlayalı 2 ayi gecti
2..3 defa kaçamak yapmişliğm var hele başlarda hiç yapmadım cuma günleri bile yani kilo vermek istiyorsak kaçamak yapmicaz yaptığım zaman bile dikkatli yedim ve diger öğünümü hafif geçirdim dengeledim
Spor olarak ta lesli cardio eliptik ve yürüyüş yapıyorum malum dışarı çıkamıyoruz ben evde yürüyorum basenlerimde cok incelme var tavsiye ederim..
suyu 4 litre içiyorum çok önemli gercekten başlarda bende içemezdim ama alışıyor ınsan bide suyumu ılık içiyorum bazen sıcak cay içer gibi birde 2 hafta önce diyetisyene başladım onun tavsiyesiyle elma sirkesine başladım 2. Hafta oldu onun da etkisi olduğunu düşünüyorum gece yatmadan yogurt kürümü yiyiyorum tabi onunda etkisi var
6 kasımdan bu yana 25 kilo verdim sarkma olmadı bu beni çok mutlu ediyor gerçekten biz kadınların isteyipte başaramayacağı hiç birşey yok bunu unutmayın
..umarım herkes ilerlediği yolda güzel başarılar elde eder hedeflerimize ulaşıp mezun olmak dileğiyle❤
Haaaaa o karalahanaaaa tamam tamam karadeniz deyince anladim allah beni emiBence benzemiyor tadları bu daha farklı. Karadenizli olunca biz severek yiyoruz
Afiyet olsun canim16 Ocak Cumartesi
Kahvaltı 11.00
1 haş yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
3 petibör bisküvi
Ara 15.00
1 kase yoğurt
1 küçük amasya elması
Akşam 17.00
5-6 yk kara lahana yemeği
3-4 yk taşlık kavurma
1 d ekmek
10-15 fındık
Sporu sonra yazacağım
Afiyet olsun canimSabah: lorlu omlet 3 zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek 2 çatal patates
Öğlen: mandalina 1 dilim ekmek domates az peynir
A.Ö: Türk kahve 2 bitter çikolata
Akşam : portakallı kereviz, 1 haşlama baget 2 kaşık nohutlu pilav, az yayla çorbası
A.Ö: kek
Spor yapacağım acayip tatlı krizim var ya adet oldum olacağım heran
Afiyet olsun canimSabah 122 dilim ekmek 1,5 haslaşmış yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin bir bardak çay.
Akşam 16.00 2 dilim ekmek sucuklu yumurta yarım bardak kolasu 2 litre yatana kadar 4 olur.
Afiyet olsun sporda menude güzelAyyy deminden beri menumu resim atayim dedim beceremedim yazayım en iyisi
Sabah
330 ml su sirkeli
Kahvalti:
Sucuklu yumurta
Bir cay kaşığı suzme yoğurt
Domates salatalik biber yesillik
Biraz portakal muz
Ara
Bir bardak keçi boynuzlu süt
Yarim avuc leblebi
Akşam
Bol salata
Karnıbahar brokoli haslama
2 kasik etli pilav
2 kaşık baharatlı nohut kavurmasi
Bir bardak kefir
Spor
30 dk zumba
13 dk slim pack 6
Toplamdada 10000 adim olacak
Suyu bilmiyorum suan ama 1 litrede maydonoz elma limonlu detoks cayi
Afiyet olsun canimSu suan 2.7 lt su, 1 kupa yesil çay, duble turk kahvesi
Sporu bırazdan yine yaparım diye yazmıyorum
Zipzip-
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 2 kaşık çökelek 1 dilim peynir 1 tavada yumurta 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 biber domates 4 zeytin 1 dilim tb ekmeği
Ara çeyrek portakal
1 sade Türk kahvesi 1 kare bitter
Öğle 1 kase tarhana çorbası acılı
Yarın dilim tb ekmeği
Akşam fırında sardalya salata yarım dilim tb ekmeği
Akşam çayı içeceğim yanında da 1 incir ve biraz ceviz badem yerim
3 litre su içtim daha da içerim
Denp Videodan 2 set yaptım araları çıkarırsak 20 dk 200 puan
10 dk bölgesel 100 puan
5000 adım adımın puanını bilmiyorum @NidsaliiZipzip-
Haaaaa o karalahanaaaa tamam tamam karadeniz deyince anladim allah beni emimor lahana hayal ettim niyeyse hadi şimdide sen gül
Ayyyyy ne guzel yasmışsın cancağızımmmmm cok beğendim
Canım yukarda açıkladığın bacağı yana açma. Bide kalçadan tekme var ya onun resmini atsan bize
Guzel menu afiyet olsun canimBugunku menum
Sabah 12:00
Patates haslama
Bir dilim tb ekmegi
Pwynir zeytin
1 tatli kaşığı reçel
Sekersiz cay
Aksam18:00
2 tabak kelle corbasi
Salata
Ara
1 portakal
3 ceviz
Sekersiz cay
2 lt su
1 tanen grissini
Spor yaptıktan sonra yazicam
Zipzip-
Ben videoya ulasamadimki haala(
aynısı youtubeden bekleniyo
4 bebişle mi uğraşacan bizimlemi tatlımDenp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?