Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam herkese 89 kiloluk bir dombik olarak aranıza katılmak istiyorum müsade varsa..10 aylık bebeğim var doğumdan sonra hç kilo veremedim desem yeri..önerileriniz varsa bilmek isterim..tatlıyla aram çoookk fazla iyi.dün akşam gördüm bu topiği ve kararımı verdim 75 kiloya düşücem aynalarla barışıcam..
birini gördüğüm zaman imrenmicem.dün gece son kez kalkıp sarellemi güzellcee kaşıkladım
ama sondu gerçekten..iki yıl öncede biraz yediklerime dikkat ederek ve haftada 5 gün yarım saat ürüyüşle 89 dan 73 kiloya düşmüştüm..sonra hamilelik emzirme döneminde şimdiki halimi aldım(
bana sadece istek gerekiyodu hergün yarın yarın diyodum.yarın geldi gün bugündür!!

nazcım aşmışsın kendini canım :lepi: madem konuşamıyorsun o halde istediğin gibi davran işede yaramış anladıgım kadarıyla.alkisalkisalkis bu arada diyetin konusunda yeniden hırslanmanada çok sevindim canım senin harika bir yüzün ve çok sıcak bi yüreğin var birde hedefine ulaştında eşin dünyanın en sanslı erkeklerinden olacak kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım . takımımız herkese açık yanlız şuanda listede boş yerimiz yok . dersen listede olmam önemli değil ben burda sizinle yazışıp zayıflamak istiyorum . listede yer açıldığında girmeye hazırım . burda motivasyon arıyorum dersen kapımız açık canım .

geçmiş olsun yumukum

geçmiş .olsun yumukum ....:1hug:
geçirsekde tekrar geliyor bugün bende hiç iyideyilim ...:umursamaz:
serunlarda kilo artışı yapar yumukum . sen iyi olmaya bak kilo nasıl olsa atılır ..

geçmiş olsun cnm

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim cnm ablacım kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun ayşegülüm:1hug::1hug:aman dikkat et kendine,hastalık geldimi vücudu zor terkediyo,bol sebze meyve ye,bağışıklığını güçlendir canımopuyorumnanaktan

hepinize teşekkürler kızlar.ben hala pekte iyi değilim bu midemdeki burkulma ve halsizlik hali devam ediyor dün ilaçlarıma başladım belki iyi gelir bakalım,eşim 2 de iş başı bugün 2 den sonra gelmeye çalışıcam mesajlarınız için tekrar teşekkürler a.s.

derya takıma kabul edilmen belirli kurallara baglı canım.takım kaptanımız naz sana bunları yazacaktır.bence moralini bozma bu kiloları çok rahat atarsın.yıllarca yerleşmiş kilolar çok zor oluyor canım.tatlı ile ilgili hiç testlerden geçtinmi insülin direnci olabilir vücudunda benden sana tafsiye bence önce bi şekerine baktır ve sana monti diyetini tafsiye ederim tam sana göre bu diyet

hadi bakalım nazlım inşallah hedefine ulaşırsın çabucak...
bence sporla birlikte yaman daha da etkili oalcak eminim....

Ayrıca kimseyi kıskanmana gerek yokki bence sen zaten çok güzel bir kadınsın canım yaaa incelmek konusunda ise dal gibi olmana gerek yok....

hoşgeldin canım aramıza umarım ideal kilona ulaşırsın kısa zamanda.....
Bizi takip et yeter zaten....

bende böyle olmuştum bir torba ilaç ve diyet listesi verilmiş sulardan dolayı salgın varmış o dönem. İlaçlar iyi gelmişti sende düzenli kullan abla

kızlar zayıflayınca kendime böleee yüksek bel pantolanlardan alcam şu göğsün altna gelenlerden nihahaha

kııssss ne kuralıymış buuu
ben girerken bana kuraldan falan bahseilmedi anacım yaaaa
Ben neden bilmiyorum bunları
yoksa ben özel üyemiyim sempatiksalakcinni

sağol gülüm o senin bakışının güzelliği ...........

şekerime baktırdım hiç bi anormallik yok..ilk hamileliğimden sonra kaldı tatlı sevdası gece gözlerimi açtığımda tatlııı diyerek uyanıyorum..monti diyetini bilmiyorum burda yazıyosa bakarım geçmişe

kızlar hem iş yapıp hem buraya laf yetiştirip hemde kanal d doktorlarımı izliyordum bir test yaptılar bi kadına yerleri sildirdiler bi kadına dans ettirdiler bi kadınıda yürüyüş bandında yürüttüler aynı anda aynı sürede ve sonra nabızlarına baktılar.ve yürüyüş yapan kadının nabzı daha hızlıydı.ve nabız hızlandıgında tabiki ideal sayıda yaşımıza göre ozaman yag yakarmışız.yani temizlik yapmak yada dans etmek spor yapmakla eşdeger asla olamaz dediler.bende yürüyüş bandını çıkarmazdım aman evi süpürmem lazım evi süpürerekte okadar kalori yakarım derdim. ev işlerini yapmayı tercih ederdim.demekki yerini tutmuyormuş.önce yürüyüş sonra ev işleri bundan sonra :lepi:

yaaaaa kızlar akşama ne yemek yapsam hadi fikir verin yaaaaaaaaaaaa

kabak yemeği yapabilirsin . ben bayılırım kabak yemeğine , sonra patlıcan yemeği olabilir. senin için yanına bol salata ve yoğurt güzel olur . ama eşin bunları yermi bilemem .

yanii bigün yer olur elbet ben artık buralıyım

canım kısayolu kopyaladım tıkla üzerine yukarılarda yazmıştım sana görmedin galiba

safiş canım ben kıymalı karnıbahar yemeği yaptım.eger karnıbaharı seviyorsanız montiye uygun canım

neden zayıflayınca yüksel bel :uhm:

tatlım onlar çünkü bir tek ince bellilere oluoo:) içine tişört giyosunn çok hoş oluoo ben normalde 44 giyiyorum ama onların 44 ü olmuoo simidim ve göbeğim büyük çünküü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…