Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen soyleyeyim canim cqnim bakakim 10 gun sonrasinda ne kadar gitmis olacak

Dur sana diyorumda huhafta 68 görmezsem
Yaa hayır görürsün inşalalh yaa neden görmeyesin akşamları ekmeği kesecem hafta içi hatta çarşamba perşembe sadece salata yiyelimmi ne dersin
Süpermiş...elimde bulunsun ara ara sporları değiştirmek gerekiyo
Aynen canim bunun videolari süperdir daha önceden cok faydalanmıştım bu bayandan ben.

Denp canımcım yan yağlar içinde bir şeyler ekler misin canım programlarımıza ellerin dert görmesin

Aynen kuzum gözümüz anca tartıda. Önceden düşünemedim spora başlamadan önce ölçülerimi keşke alsaydım. Vücudumda gözle görülür bir incelme sıkılaşma var. Daha önce dedim ya bacaklarım cıvıkti önceleri şimdi bayağı sert.. Bir ara fotoğraf çekip ekleyeceğim buraya...
Buranın faydası tabi ki çok fazla ama benim sıkıntım menü spor ve suya dikkat edip cuma günü dandik bir rakam görülmesi... gülüp geçiyorum ama ara ara da aklıma geldikçe üzülüyorum.

Çok teşekkür ederim bitanem

Kamp mi ne kampı nasil bir sey
Kızları spor kampına soktum
Ekledim kuzum

Allah senden razı olsun şu garibede bu kadar teri döktürdünya varya evlatlarından al karşılığını

cok iyi geldin bana aslında şöyle deyim benim icin tam zamaninda hatta tam haftasinda hatta tam gününde hayatımdasın bu kamp bu hafta hayatimda olmalıydı resmen
Çarşamba persembe aksam sadece salata yiyelim diyorum sabah öğlen protein alırız ne dersin üzülme gelecege bakalim sadece cumaya odaklan birak salla gitsin cumartesi tartısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…