Kampa katılacaksan ekliyeyim canimCanim bana da soylermisnn ne yapılacak kaçırdım galiba mesajını
HoşgeldinizSüpermiş...elimde bulunsun ara ara sporları değiştirmek gerekiyo
Aynen soyleyeyim canim cqnim bakakim 10 gun sonrasinda ne kadar gitmis olacakHayırrrrr sakınnnnnnn en güzeli kas almaktir zaten kas oranimiz az olduğu için erkekler kadar yakamiyiruz. Kas coksa durduğun yerde yakarsın bebisi alsin kucagina sguat yapsin hep ayakta vakit geçirsin emzirenler daha iyi kg. Veriyo. Ben sadece bu gruptan dolayı ekzi gelmediğime üzülüyorum tartida yoksa kas yaptığım sürece asla üzülmem
Ne kadarlık bebısı benim buyuk kız 6 aylıkken falan spor yaparken durmazdı kucağımda yapardım leslie yıBebek kucuk oldugu icin spor yapamiyor tartida arti gelince moral olarak uzuluyor
Yaa hayır görürsün inşalalh yaa neden görmeyesin akşamları ekmeği kesecem hafta içi hatta çarşamba perşembe sadece salata yiyelimmi ne dersinDur sana diyorumda huhafta 68 görmezsem
Aynen canim bunun videolari süperdir daha önceden cok faydalanmıştım bu bayandan ben.Süpermiş...elimde bulunsun ara ara sporları değiştirmek gerekiyo
YaslimiBen bu grubu pek sevdim..surekli aktifsiniz...burda en yasli ben miyim
Erken sevinme benceAy amanın suyu gorunce sok oldum sanırım bu duruma alısmam lazım
Desene bu hafta yenen taraf ben olucam
Oluyor canımkas artınca ama benim tercihim hem kas artsın hem tartı eksılsın tartıda eksi gormeyınce yemeklere saldırasım geliyor
5 aylik canimNe kadarlık bebısı benim buyuk kız 6 aylıkken falan spor yaparken durmazdı kucağımda yapardım leslie yı
Aynen kuzum gözümüz anca tartıda. Önceden düşünemedim spora başlamadan önce ölçülerimi keşke alsaydım. Vücudumda gözle görülür bir incelme sıkılaşma var. Daha önce dedim ya bacaklarım cıvıkti önceleri şimdi bayağı sert.. Bir ara fotoğraf çekip ekleyeceğim buraya...Veee haalaaaa yağıyor masallah yıllardır böyle kar yağmadı bursada demi dünürcümm gemlik nasil buralar bembeyaz pespembe gökyüzü
Ne suçluluğu çaresizliği 3 hafta geç ulaşsan hedefine ne olacakki söyler misin sanki aşırı kilon mu var. Bizden uzaklaşırsan olacakama aşırı kilolar. Listede olmaman cok avantaj sana ben resmen yıkıldım kız listeden ötürüşikayet değil paylasim yapıyorsun kime yapacn bize yapacan ben eşime bu hafta 200 artı ciktim diom bön bön bakıyo buraya yazıyorum bir sürü akil veren morel veren öyle değilmi canımcım. Benim meto cok yavastir malesef hepte boyleydi ama anasini aglatacam bu hafta o metodun canim cok sıkıldı sendr spora dayan belkide kas yapiyoz biliyormuyuz yok. Anca tartida gözümüz
Spor ortasında bunu sormak icin bi girdimki sen yazmışsın
Allah seni emi ne güldüm
Fazla kilon birikmeden bize kagilmakla en doğru olanı yapmışsınız hayırlı olsun hoşgeldiniz
Güzel menü canim Masallah
Kara lahana yemeği hiç yemedim nasilki tadı diger lahanaya benzer mi
Erken sevinme bence
Çok teşekkür ederim bitanemKızlar gece uyumadan yarının egzersiz listesini atarım yarın ben ev temizlicem dalıp unuturum yoksa
birbeste .kuzum sana youtube videosu ayarlarım
@birazhuzurdu2008 .
Kuzum sanada ayrıca göbek için bir video daha atacağım sıkılassin gobis
Bence kucağına alsın yapsın hem kucakta bebıste yorulur guzel uyur5 aylik canim
Kızları spor kampına soktumKamp mi ne kampı nasil bir sey
Ekledim kuzumYaa hayır görürsün inşalalh yaa neden görmeyesin akşamları ekmeği kesecem hafta içi hatta çarşamba perşembe sadece salata yiyelimmi ne dersin
Aynen canim bunun videolari süperdir daha önceden cok faydalanmıştım bu bayandan ben.
Denp canımcım yan yağlar içinde bir şeyler ekler misin canım programlarımıza ellerin dert görmesin
Görelim canımdiyorsun pazartesi den belli olur cumanın gelısı gorıcezzzz
Bende istiyorum ne yapıyorsunuz...bende her hafta ölçülerimi alıyorum inceldiğini fark etmek icinKızları spor kampına soktum
Ekledim kuzum
Ne zaman buyuk laf etsem altında kalıyorum ınsallah bu sefer kalmamGörelim canım
Allah senden razı olsun şu garibede bu kadar teri döktürdünya varya evlatlarından al karşılığınıKızlar gece uyumadan yarının egzersiz listesini atarım yarın ben ev temizlicem dalıp unuturum yoksa
birbeste .kuzum sana youtube videosu ayarlarım
@birazhuzurdu2008 .
Kuzum sanada ayrıca göbek için bir video daha atacağım sıkılassin gobis
Çarşamba persembe aksam sadece salata yiyelim diyorum sabah öğlen protein alırız ne dersin üzülme gelecege bakalim sadece cumaya odaklan birak salla gitsin cumartesi tartısınıAynen kuzum gözümüz anca tartıda. Önceden düşünemedim spora başlamadan önce ölçülerimi keşke alsaydım. Vücudumda gözle görülür bir incelme sıkılaşma var. Daha önce dedim ya bacaklarım cıvıkti önceleri şimdi bayağı sert.. Bir ara fotoğraf çekip ekleyeceğim buraya...
Buranın faydası tabi ki çok fazla ama benim sıkıntım menü spor ve suya dikkat edip cuma günü dandik bir rakam görülmesi... gülüp geçiyorum ama ara ara da aklıma geldikçe üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?