Evet canım. Yağdan verip kas artışı oldu mu tartıda daha az eksi görüyorsun ama vücudun sıkılaşıyor kıyafetlerden farkı anlarsınYa kizlar size birsey sormak istiyorum
Eltimde diyetisyene gidiyor emziriyor
10 gunluk kontrol sonrasi tartida 1 kilo fazla cikmis dikkat etmesine ragmen ama diyetisyen demis ki 2 kilo yagdan vermissin demis ilk defa boyle duyduk sasirdik olabilir mi
Olabilir tabiki neden olmasinkiYa kizlar size birsey sormak istiyorum
10 gunluk kontrol sonrasi tartida 1 kilo fazla cikmis dikkat etmesine ragmen ama diyetisyen demis ki 2 kilo yagdan vermissin demis ilk defa boyle duyduk sasirdik olabilir mi
Ilk defa duyduk kendide sasirdi en azindan tqrtida azicik eksi gorseydim filan dediOlabilir tabiki neden olmasinki
Guzel menu afiyet olsun canımMenüm gelsin
Sabah uyaninca 2 hurma (aksamdan ıslatılmış) ve yoğurt kürü
11:00 kahvaltı
2 yumurta ile ıspanaklı omlet,1 çavdar poğaça
1 dilim peynir,7 zeytin, rezene çayı, yeşillik
14:00 Ara öğün
Yarım trabzon hurması nescafe 2 ceviz
18:30 akşam
Bol salata, 3 köfte, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim tb.ekmeği
21:00 ara
1 kaşık baharatlı yoğurt
Gün boyu detoks suyu tükettim (yeşilçay limon tarcin maydanozlu)
3 lt su detoksla birlikte
Sporu atarım
Ilkdefa menunu guzel buldum bol yemekliMenüm gelsin
Sabah uyaninca 2 hurma (aksamdan ıslatılmış) ve yoğurt kürü
11:00 kahvaltı
2 yumurta ile ıspanaklı omlet,1 çavdar poğaça
1 dilim peynir,7 zeytin, rezene çayı, yeşillik
14:00 Ara öğün
Yarım trabzon hurması nescafe 2 ceviz
18:30 akşam
Bol salata, 3 köfte, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim tb.ekmeği
21:00 ara
1 kaşık baharatlı yoğurt
Gün boyu detoks suyu tükettim (yeşilçay limon tarcin maydanozlu)
3 lt su detoksla birlikte
Sporu atarım
Kas alıp yagdan veriyo bence daha guzel daha sıkılaşıyo canimIlk defa duyduk kendide sasirdi en azindan tqrtida azicik eksi gorseydim filan dedi
Bende pes etmek yok biranda gidecrk belki dedim
Ayyyyy ne guzel yasmışsın cancağızımmmmm cok beğendim
Ay amanın suyu gorunce sok oldum sanırım bu duruma alısmam lazımBugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta Yeşillik domates 3 dilim peynir 5 tane zeytin 1 küçük salatalık 1 bardak şekersiz çay
13.30 mantar sote 5 yemek kaşığı 1 tabak salata 2 parca göğüs 1 dilim cavdar ekmeği
16.00 3 bardak açık şekersiz çay 1 avuç sarı leblebi
18.00 5 yemek kaşığı etli kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav biraz tere biraz roka
21.00 2..3 bardak çay icerim yanına 2..3 tane kayısı
4 litre su
1 litre tarçınlı su
Desene bu hafta yenen taraf ben olucamDenp yazdıklarını bir set yaptım ama videoda üçüncü harekette iflahım kesildi devamı gelmedi İkinci sete başlamaya korkuyorum
Bide sabah kolay diye sevindiydim sanırım
Oluyor canımYa kizlar size birsey sormak istiyorum
Canim doğru olanda bu yol zaten. Bu hafta benimde öyle olacak ve arti geleceğim diye spora abanacam insalah eltinde sporu arttirsin özellikle yürüyüşYa kizlar size birsey sormak istiyorum
Sağol canım benimGuzel menu afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımcım kilo alacağımı da biliyoz demiIlkdefa menunu guzel buldum bol yemekli
Afiyet olsun
Niye yemek yiyince kilomu aliyoruz bak gör eksiyle geliceksinCanim doğru olanda bu yol zaten. Bu hafta benimde öyle olacak ve arti geleceğim diye spora abanacam insalah eltinde sporu arttirsin özellikle yürüyüş
Sağol canım benim
Teşekkür ederim canımcım kilo alacağımı da biliyoz demialmiycam almıycam almıycammmm kas gelecek bu hafta puffff bişi demeyim en iyisi
Bebek kucuk oldugu icin spor yapamiyor tartida arti gelince moral olarak uzuluyorCanim doğru olanda bu yol zaten. Bu hafta benimde öyle olacak ve arti geleceğim diye spora abanacam insalah eltinde sporu arttirsin özellikle yürüyüş
Sağol canım benim
Teşekkür ederim canımcım kilo alacağımı da biliyoz demialmiycam almıycam almıycammmm kas gelecek bu hafta puffff bişi demeyim en iyisi
Dorriiisssss en sevdiğiiimmmmmmm
Ağzın kilo aldırmayan ballar yesinnnNiye yemek yiyince kilomu aliyoruz bak gör eksiyle geliceksin
Dur sana diyorumda huhafta 68 görmezsemDorriiisssss en sevdiğiiimmmmmmmtamam canim . O yazdıklarını yaptım bunuda ekleyim. Sporumu beğeneceksin bugün ustammmm
Ağzın kilo aldırmayan ballar yesinnn
Hayırrrrr sakınnnnnnn en güzeli kas almaktir zaten kas oranimiz az olduğu için erkekler kadar yakamiyiruz. Kas coksa durduğun yerde yakarsın bebisi alsin kucagina sguat yapsin hep ayakta vakit geçirsin emzirenler daha iyi kg. Veriyo. Ben sadece bu gruptan dolayı ekzi gelmediğime üzülüyorum tartida yoksa kas yaptığım sürece asla üzülmemBebek kucuk oldugu icin spor yapamiyor tartida arti gelince moral olarak uzuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?