Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım. Yağdan verip kas artışı oldu mu tartıda daha az eksi görüyorsun ama vücudun sıkılaşıyor kıyafetlerden farkı anlarsın

Olabilir tabiki neden olmasinki

Menüm gelsin

Sabah uyaninca 2 hurma (aksamdan ıslatılmış) ve yoğurt kürü

11:00 kahvaltı
2 yumurta ile ıspanaklı omlet,1 çavdar poğaça
1 dilim peynir,7 zeytin, rezene çayı, yeşillik

14:00 Ara öğün
Yarım trabzon hurması nescafe 2 ceviz

18:30 akşam
Bol salata, 3 köfte, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim tb.ekmeği

21:00 ara
1 kaşık baharatlı yoğurt

Gün boyu detoks suyu tükettim (yeşilçay limon tarcin maydanozlu)
3 lt su detoksla birlikte
Sporu atarım

Guzel menu afiyet olsun canım

Ilkdefa menunu guzel buldum bol yemekli
Afiyet olsun

Ay amanın suyu gorunce sok oldum sanırım bu duruma alısmam lazım
Denp yazdıklarını bir set yaptım ama videoda üçüncü harekette iflahım kesildi devamı gelmedi İkinci sete başlamaya korkuyorum

Bide sabah kolay diye sevindiydim sanırım
Desene bu hafta yenen taraf ben olucam
Oluyor canım kas artınca ama benim tercihim hem kas artsın hem tartı eksılsın tartıda eksi gormeyınce yemeklere saldırasım geliyor

Canim doğru olanda bu yol zaten. Bu hafta benimde öyle olacak ve arti geleceğim diye spora abanacam insalah eltinde sporu arttirsin özellikle yürüyüş
Guzel menu afiyet olsun canım
Sağol canım benim
Ilkdefa menunu guzel buldum bol yemekli
Afiyet olsun
Teşekkür ederim canımcım kilo alacağımı da biliyoz demi almiycam almıycam almıycammmm kas gelecek bu hafta puffff bişi demeyim en iyisi

Niye yemek yiyince kilomu aliyoruz bak gör eksiyle geliceksin

Bebek kucuk oldugu icin spor yapamiyor tartida arti gelince moral olarak uzuluyor

Dorriiisssss en sevdiğiiimmmmmmm tamam canim . O yazdıklarını yaptım bunuda ekleyim. Sporumu beğeneceksin bugün ustammmm

Ağzın kilo aldırmayan ballar yesinnn
Dur sana diyorumda huhafta 68 görmezsem

Bebek kucuk oldugu icin spor yapamiyor tartida arti gelince moral olarak uzuluyor
Hayırrrrr sakınnnnnnn en güzeli kas almaktir zaten kas oranimiz az olduğu için erkekler kadar yakamiyiruz. Kas coksa durduğun yerde yakarsın bebisi alsin kucagina sguat yapsin hep ayakta vakit geçirsin emzirenler daha iyi kg. Veriyo. Ben sadece bu gruptan dolayı ekzi gelmediğime üzülüyorum tartida yoksa kas yaptığım sürece asla üzülmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…