- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben hedef tutturamam mesela hepsi yazar gecer hedefi ben 500gram yazmışımdır 1kilo almisimdirNe zaman buyuk laf etsem altında kalıyorum ınsallah bu sefer kalmam
Haydi bende gidem son sporuma.. o degilde bide duş alıom her terde bide bu çıktıBen hümayı babasına postaladım 3. Tura cıkıyorum
Son sporumu, daha ne yapacaksın kiHaydi bende gidem son sporuma.. o degilde bide duş alıom her terde bide bu çıktı
E Elif_Eylul eyl mesajımı okudunmu canım
İnşallah benim de kas artisim olmuştur.Evet canım. Yağdan verip kas artışı oldu mu tartıda daha az eksi görüyorsun ama vücudun sıkılaşıyor kıyafetlerden farkı anlarsın
Canım ben de senin gibi iki öğün yiyorum. Kahvaltıya basarım proteini akşama da sadece salata yerim tamamdır. Bir de Hatice Dilek gibi yoğurt kürü denemeyi düşünüyorum onu da yapalım mıAllah senden razı olsun şu garibede bu kadar teri döktürdünya varya evlatlarından al karşılığını
cok iyi geldin bana aslında şöyle deyim benim icin tam zamaninda hatta tam haftasinda hatta tam gününde hayatımdasınbu kamp bu hafta hayatimda olmalıydı resmen
Çarşamba persembe aksam sadece salata yiyelim diyorum sabah öğlen protein alırız ne dersin üzülme gelecege bakalim sadece cumaya odaklan birak salla gitsin cumartesi tartısını
Kabak candır kuzum...salı günü pazara gidince aklımda düşünüyordum ben de. Kesinlikle haklısın güzel sonuçlar veriyor. Yazın çiğ çiğ rendeler caciğini yapardım hatta bir defasında haş.tavuk , ceviz eklemiştim dereotu harika olmuştu...Kabak detoksu var..2 yada 3 gun yapiliyor...tevsiye ederim
Tartida super sonuc görüyorsunuz
Bende her iddialaşmayı kaybettim bu sefer ne olacak çok merak ediyorum. Bi kaybeden bulmuşken belki kazanırımNe zaman buyuk laf etsem altında kalıyorum ınsallah bu sefer kalmam
Bende misafire salata seklinde yapiyordum tavukla...bunu tavuksuz öğle aksam yiyorsun gecen hafta yaptim ben 2 gun.1 kilo verdim...Kabak candır kuzum...salı günü pazara gidince aklımda düşünüyordum ben de. Kesinlikle haklısın güzel sonuçlar veriyor. Yazın çiğ çiğ rendeler caciğini yapardım hatta bir defasında haş.tavuk , ceviz eklemiştim dereotu harika olmuştu...
Sonra bekle veresinKız maşallah iyi spor yaptın ben bu kadar yapamıyorum
Spor yapıyom yapıyom ama hala niye bu kadar zorlanıyorum bilmemSonra bekle veresin
Kiz sen manyakmisin bu hafta kac kilo verdin sen kendine gelSpor yapıyom yapıyom ama hala niye bu kadar zorlanıyorum bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?