Hergun yapıyorum ama böyle degil leslie eliptik cardio yapıyorumOfff offff bu ne yaa okurken yoruldum...hergun boylemi yapiyorsun
Offf o nasıl vuruştur ya gözümü çıkardın500 ip atlama bidaha
Kız maşallah iyi spor yaptın ben bu kadar yapamıyorum
Zaten yeterince spor yapmissin 50 ip atlasaydin yeterdi 500 ne arkadaş o ayaklarina bisey olsun sorucam sanaHergun yapıyorum ama böyle degil leslie eliptik cardio yapıyorum
Offf o nasıl vuruştur ya gözümü çıkardın
Yavaş zıplayarak yaptım canim ipsiz denp yazınca hadi yapim dedim
Guzel Ter attım valla sadece kalçadan tekme biraz zorladı o kadar
Bu hatunu takip ediyorum güzel anlatmış.Onumuzdeki hafta inşallah denemek istiyorum.Bende misafire salata seklinde yapiyordum tavukla...bunu tavuksuz öğle aksam yiyorsun gecen hafta yaptim ben 2 gun.1 kilo verdim...
Eliptik cardio neHergun yapıyorum ama böyle degil leslie eliptik cardio yapıyorum
Offf o nasıl vuruştur ya gözümü çıkardın
Yavaş zıplayarak yaptım canim ipsiz denp yazınca hadi yapim dedim
Guzel Ter attım valla sadece kalçadan tekme biraz zorladı o kadar
Yulafli pastam Haklısın aslında gerek yok yapmayayım birdaha ben o zman yeterince yapıyorum dedigin gibiZaten yeterince spor yapmissin 50 ip atlasaydin yeterdi 500 ne arkadaş o ayaklarina bisey olsun sorucam sana
Yani farkindasin sende eliptik var cardio var bugunkunlerde var zorlama canim ipatlamak yada ziplamak simdilik sana gore degil kızma lutfenYulafli pastam Haklısın aslında gerek yok yapmayayım birdaha ben o zman yeterince yapıyorum dedigin gibi
Eliptik bisiklet canım onu ceviriyorumEliptik cardio ne
Hiiii.bende eliptik cardio ne diyorum...tavsiye edebilcegin video var miEliptik bisiklet canım onu ceviriyorum
Cardio da hızlandırılmış koşu gibi farklı hareketlerle yapıyorum videoları var youtube da bakip bakıp yapıyorum
Ama kaç haftadır debeleniyodum bi artı bi eksi 100 gr 200 grKiz sen manyakmisin bu hafta kac kilo verdin sen kendine gel
Direk atladin 6lara
Yok kızmıyorum canım haklısın gereksiz benim için zaten yeteri kadar yapıyorum olmasa da olurYani farkindasin sende eliptik var cardio var bugunkunlerde var zorlama canim ipatlamak yada ziplamak simdilik sana gore degil kızma lutfen
Ben bayiliyorum hatirliyomusun yaris ati gibi kosuyodum simdi kalkmasam yeridirAma kaç haftadır debeleniyodum bi artı bi eksi 100 gr 200 grHem ben kilo için demedim ki spor için dedim. Özellikle bölgesel yapmak nedense çok zorgeliyor ve hiç sevemiyorum
Var canim etiketlerim seni şimdiHiiii.bende eliptik cardio ne diyorum...tavsiye edebilcegin video var mi
AnlastikYok kızmıyorum canım haklısın gereksiz benim için zaten yeteri kadar yapıyorum olmasa da olur
Sonra ilerde bunun yüzünden sıkıntı yaşamak ta istemiyorum 50 yeter olur dedigin gibi o an kaptirdim biraz kendimi
Vur vur anasını satiyimAnlaştık
Öcümü aldim ohh
Evet sende çok spor yapıyordunBen bayiliyorum hatirliyomusun yaris ati gibi kosuyodum simdi kalkmasam yeridir
Iste böylelikle gidiyo kilolar napalim,65 olayım mezun olcam bidaha listeye girmemEvet sende çok spor yapıyorduninan takımın gazı olmasa 40 dk yürüyüş yapar otururum aşağa
Sen bana vurunca iyi dimiVur vur anasını satiyim
Sen bana vurunca iyi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?