Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Offf offff bu ne yaa okurken yoruldum...hergun boylemi yapiyorsun
Hergun yapıyorum ama böyle degil leslie eliptik cardio yapıyorum
500 ip atlama bidaha
Offf o nasıl vuruştur ya gözümü çıkardın
Yavaş zıplayarak yaptım canim ipsiz denp yazınca hadi yapim dedim
Kız maşallah iyi spor yaptın ben bu kadar yapamıyorum
Guzel Ter attım valla sadece kalçadan tekme biraz zorladı o kadar

Zaten yeterince spor yapmissin 50 ip atlasaydin yeterdi 500 ne arkadaş o ayaklarina bisey olsun sorucam sana

Eliptik cardio ne

Yulafli pastam Haklısın aslında gerek yok yapmayayım birdaha ben o zman yeterince yapıyorum dedigin gibi
Yani farkindasin sende eliptik var cardio var bugunkunlerde var zorlama canim ipatlamak yada ziplamak simdilik sana gore degil kızma lutfen

Eliptik bisiklet canım onu ceviriyorum
Cardio da hızlandırılmış koşu gibi farklı hareketlerle yapıyorum videoları var youtube da bakip bakıp yapıyorum
Hiiii.bende eliptik cardio ne diyorum...tavsiye edebilcegin video var mi

Yani farkindasin sende eliptik var cardio var bugunkunlerde var zorlama canim ipatlamak yada ziplamak simdilik sana gore degil kızma lutfen
Yok kızmıyorum canım haklısın gereksiz benim için zaten yeteri kadar yapıyorum olmasa da olur
Sonra ilerde bunun yüzünden sıkıntı yaşamak ta istemiyorum 50 yeter olur dedigin gibi o an kaptirdim biraz kendimi

Ama kaç haftadır debeleniyodum bi artı bi eksi 100 gr 200 gr Hem ben kilo için demedim ki spor için dedim. Özellikle bölgesel yapmak nedense çok zorgeliyor ve hiç sevemiyorum
Ben bayiliyorum hatirliyomusun yaris ati gibi kosuyodum simdi kalkmasam yeridir

Yok kızmıyorum canım haklısın gereksiz benim için zaten yeteri kadar yapıyorum olmasa da olur
Sonra ilerde bunun yüzünden sıkıntı yaşamak ta istemiyorum 50 yeter olur dedigin gibi o an kaptirdim biraz kendimi
Anlastik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…