Hoşgeldin şuşu öğretmenim.Gruba yeni katildim..
İsmim şule 39 yasinda 1.60 boyunda 60.8 kiloyum
Öğretmenim evli 2 cocuk annesiyim..dogum sonrasi yerleşen kilolarimi vermeye çalıyorum...daha önceleri bir ,gruptaydim seneler once ama hatirlamiyorum
Cok.iyi...bende zumba cardio yapiyordum 30 dk suruyo...ama arada degistirmek gerekiyo insan sıkılıyo...
Iste böylelikle gidiyo kilolar napalim,65 olayım mezun olcam bidaha listeye girmem
İnşallahBende 65 olunca mezun olacam inşallah ama bi daha listeye girmem diyemiyorum. 3 ay sonra gelir başlarım listeye ne zaman girebiliyorum diye sormaya
İnşallah
Heee oyala madami dedi bende seni lafa tutuyomNeyse oyalama beni kız daha spor yapamadım geçmem gereken biaskrhpozitif var. Yoksa seni o mu tuttu
Afiyet olsun sirkeli su içtikten ne kadar sonra kahvaltı yaptın canımIyi aksamlar
16. Ocak cumartesi
5.15
-Sirkeli ilik su
-Sade kahve
-1 minik kurabiye incir kuruyemisli (seker un yag yok)
-1 minik kurabiye (kuruyemis, hc unu var)
12.00
2 yumurta, az süt, 1 tk hc unuyla krep
Yarim küçük avakado
Dereotu
Domates
15.15
Yulaf incir sütle puding
17.30
2 sk et kavurma
1 sk bulgur pilavi
Domates biber
Ayran
Su 2 lt
Aynen öyle Evet bende degistiriyorum cardiolari arada sıkılıyorum bendeCok.iyi...bende zumba cardio yapiyordum 30 dk suruyo...ama arada degistirmek gerekiyo insan sıkılıyo...
Maaşallah canım tebrik ediyorumGeçen hafta 95,400
Bu hafta 89,800
Eksi 5,600
Yüzde 5,870
Ödem gitti büyük bi ihtimal regl etkisi diyorum
Diyetisyen randevuma da 3 gün var
Ayaklarım yere basmıyor şuan
Teşekkür ederiz canımmMaaşallah canım tebrik ediyorum
Zipzip- E Elif_Eylul Elhan Denp iyi akşamlarınız olsun.
6. Takımı can takımımı tebrik ediyorum
Daha cumaya cok var cnm kesin eksi gelirHarika abla ben hala aynıyım
Sen hatirladigim kadariyla onceden dukkanda calisiyordunYani birazcik
Gecen seneye kadar evde durmuyordum fazla ev işleriyle aram hic yok
Meryemcim bi sakin ol kuzumm yaaTemizlik yaptım bitanem
Şimdi bitti ogleyi kıldım anca oturdum. Arka odaların mobilya tozlarını alacak enerji kalmadı. O da yarına kalsın. 26 yaşındayım diyorum ama beden aynı fikirde değil ...
Bir de molalı yaptım yoksa ....
Sen naptın....bu arada sabah tartıldım 64.1 gösterdi çıldıracağım ...birazdan beş kiloluk bir şey tartacağim tartıda bozukluk mu var nedir....kahvaltıdan beri bir şey yemedim. Su, çay , kahve.... pazartesi de böyle giderse sessiz sedasız kacacagim buradan ...beni affetmeyeceksiniz biliyorum, ben de kendimi affetmeyeceğim.
uyku icin bitki cayi var bazen onu iciyorum cnm. Melisa papatya vs var icindeUyku düzensizliği için melisa veya papatya çayı denedin mi hiç....bir dönem huzursuzluk yaşamıştım çok iyi gelmişti özellikle melisa(oğul otu) ...
Kacamak ve gece yemelerini biraktim Allahin izniyle cnmbla helal sana ben 2 gün demistim demi
Bu mesaji okuyunca sesli güldümKalcamiza kendi tekmemizi atmak biraz zorluyor. Eşime tekmeletsem olur mu acaba
Kiz dur ilk günden bu kadar zorlama kendini :)))Ben hümayı babasına postaladım 3. Tura cıkıyorum
Senin boyun kacti filizcimIste böylelikle gidiyo kilolar napalim,65 olayım mezun olcam bidaha listeye girmem
Benden duymuş olmaNeyse oyalama beni kız daha spor yapamadım geçmem gereken biaskrhpozitif var. Yoksa seni o mu tuttu
1.58Daha cumaya cok var cnm kesin eksi gelir
Sen hatirladigim kadariyla onceden dukkanda calisiyordun
Artik gitmiyormusun cnm
Meryemcim bi sakin ol kuzumm yaa
Yag kas ölçümü yaptirsan eminim kas oranin artmistir
Sen spora yeni basladin degilmi
Belki şişlik olmustur
Hem listede degilsin, tartiya takilma tatlim
Menulerin guzel, sporda yapiyorsun
Daha ne olsun
Bundan iyisi can sagligi
uyku icin bitki cayi var bazen onu iciyorum cnm. Melisa papatya vs var icinde
Ama pek etki etmiyor
Kacamak ve gece yemelerini biraktim Allahin izniyle cnm
Bu mesaji okuyunca sesli güldüm
Alem kadinsin
Kiz dur ilk günden bu kadar zorlama kendini :)))
Senin boyun kacti filizcim
Sagolasin tatlimAfiyet olsun sirkeli su içtikten ne kadar sonra kahvaltı yaptın canım
Herjesin kendini iyi hissettigi kilosu farkli oluyor tabi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?