Kamyon arkasıRakip dişliyse dişi sökecek kerpeten oluruz
(Duvar yazısı gibioldu heee)
Armut tıpı diyorlar sanırım buna ve bu vucut sekli cok sınırımı bozuyortam beni anlattın hee. Bende 170im. üstten kemiklerim çıktı ama karın basen bacaklar hala fena
Rakibimı ciddiye alıyorumyenıleceksen soyle bosuna yormayayım kendimi
Buneeee bunu yapan 3 gun bacagini kaldıramazBurçin Yıldız on Instagram: "Alev alıyoruz 🔥 yağ yakıyoruz🔥 tüüüüm vücut şekilleniyoruz🔥 Hadi biraz hareket ‼️ yapamam deme ❌ Seviyene göre her hareketi 15sn -60 sn arası uygula✅ 10-30 sn arası mola ver ✅ 1 dk dinlen ✅ dön başa 🤜🤛 (Koltuk/ sand
2,708 likes, 21 comments - burcinyildiz___ on November 18, 2020: "Alev alıyoruz 🔥 yağ yakıyoruz🔥 tüüüüm vücut şekilleniyoruz🔥 Hadi biraz hareket ‼️ yapamam deme ❌ Seviyene göre her hareketi 15sn -60 sn arası uygula✅ 10-30 sn arası mola ver ✅ 1 dk dinlen ✅ dön başa 🤜🤛 (Koltuk/ sandalye veya...www.instagram.com
Bu canim
Evet armutum. Ama üstümün kalın olmasındansa böyle daha iyi çünkü daha kadınsıArmut tıpı diyorlar sanırım buna ve bu vucut sekli cok sınırımı bozuyor
Guzel menu ve spor afiyet olsun ablacimCumartesi menüm
Sabah 8.30 Sade Nescafe
11.00 Bir haş. yumurta , peynir, zeytin, maydanoz, roka, çiğ badem
12.00 Yeşil çay
13.00 Sade Türk kahvesi
16.30 Hindi kavurması, brokoli limonlu, bir bardak kefir
18.00 Sade Nescafe
20.30 Normal çay , beş çiğ fındık
İki litre su
Spor : 2 saat ev temizliği
45 dakika Leslie
Zipzip- @Nidsalii
Eki Görüntüle 2762658
Guzel menu afiyet olsun ablaIyi aksamlar
16. Ocak cumartesi
5.15
-Sirkeli ilik su
-Sade kahve
-1 minik kurabiye incir kuruyemisli (seker un yag yok)
-1 minik kurabiye (kuruyemis, hc unu var)
12.00
2 yumurta, az süt, 1 tk hc unuyla krep
Yarim küçük avakado
Dereotu
Domates
15.15
Yulaf incir sütle puding
17.30
2 sk et kavurma
1 sk bulgur pilavi
Domates biber
Ayran
Su 2 lt
Teşekkür ederiz canım ❤❤Maaşallah canım tebrik ediyorum
Zipzip- @Elif Eylul @Elhan @Denp iyi akşamlarınız olsun.
6. Takımı can takımımı tebrik ediyorum
2019 kasim ayinda kapattik dukkani evdeyim artıkSen hatirladigim kadariyla onceden dukkanda calisiyordun
Artik gitmiyormusun cnm
Bende 1.58 im 52-53 de iyi oluyorum ama uzun zamandir goremedimHerjesin kendini iyi hissettigi kilosu farkli oluyor tabi cnm
Benim 170
72-75 kiloda baya normal oluyorum
68 de zayif duruyorum
4. Ve 8.takimda mesajlarini gordum ama yarismaya katilmamis
Eee hadi bakalımBen tartımla konuşurum
Suan kalkmıyor zatenBuneeee bunu yapan 3 gun bacagini kaldıramaz
Oyle de sımdı pantolonların beli bol geliyor ama kalcalar tutuyorEvet armutum. Ama üstümün kalın olmasındansa böyle daha iyi çünkü daha kadınsı
Niye ters tepsin tatlim, spordan zarar gelmezInsallah abla yaptıklarım ters tepmesınde
Sagolasin cnmuzel menu afiyet olsun abla
Hakkinda hayirlisi olsun tatlim2019 kasim ayinda kapattik dukkani evdeyim artık
Su an icin çalışmıyorum pandemi felan derken ama bittikten sonra ozel sektor ya da sinavlara calismayi düşünüyorum
Senin masallahin varBende 1.58 im 52-53 de iyi oluyorum ama uzun zamandir goremedim
Cok da zorlamiyorum acikcasi artik :))
2016 da en cok 75 i gordum 2018 de buraya geldim 62 ydim sonrasinda genelde 55-57 arasindayimSenin masallahin var
Ne zamandir koruyorsun kilonu
Sagol abla gercekten burda da sıkıntı gecen sene is guvenligi ile ilgili bir ise girecektim eleman almaktan vaz geçtiler son anda pandemi cikincaHakkinda hayirlisi olsun tatlim
Burda da iş konusu cok sıkıntı artik
Cumaya kadar iner ınsallah ablaNiye ters tepsin tatlim, spordan zarar gelmez
sadece Sislik olabilir moralin bozulmasin
Hosgeldin canim ,burada paylaşıyorsun formuMerhaba, takımınıza katılmak istiyorum, ilk sayfayı okudum, ordaki formu burdan genele mi yazıyorum, bireysel mi atacağım? Çok yabancıyım buralara
Ekle canim yaparım inşallahKampa katılacaksan ekliyeyim canim
Hoşgeldiniz
he ya aynı dert bende de varOyle de sımdı pantolonların beli bol geliyor ama kalcalar tutuyor
5-6 sene önce diyet yapiyordun ama bir turlu kilo veremiyordum...hergun 10.000 yürüyordum oda 1.5 saat yapiyor araliksiz...veremeyince daha hirslu yürüyordum baktim olmadı diyetisyene gittim...vücudumu olctu naptin sen dedi kiz bana vucudunu sporcu moduna çevirmişsin..yaglari veremeden kasa çevirecekmisin dedi...yuruyus gun.asiri yapilir..diger gun kaslar eski haline gelmek icin yurudugunden daha fazla kalori yakar dedi...birgun yürüyüş yap diğer gun bölgesel çalış gun icinde hareketli ol 10.000 adim atmaya çalış demisti...Niye ters tepsin tatlim, spordan zarar gelmez
sadece Sislik olabilir moralin bozulmasin
Sagolasin cnm
Hakkinda hayirlisi olsun tatlim
Burda da iş konusu cok sıkıntı artik
Senin masallahin var
Ne zamandir koruyorsun kilonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?