Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldiniz....bende bugn. Katildim takima

Ama niye böyle yapıyorsun? Tartı moralini bozuyorsa tartilma lütfen. Senin kilon çok değil. Sabırlı ol. Vereceksin. Ama 1 ay ama 3 ay. Ne farkeder. Yaza çıtır olacaksin.
Tartilmadigim zamanlarda ya daha çok artı gelirsem ...en azından önlem alayım diyordum. tarti diyetine giriyorum tamam...cuma pazartesi tartilacagim sadece...arada kaçamak yapabilme ihtimalim de çok fazla napim... kuzum direnç gösteriyorum bir kirabilsem rahata ererim. İnatlasiyoruz ben koç burcuyum elimde olmuyor işte.

Hosgeldin tekrardan aramiza insallah birlikte hedefine ulaşacağız

Bende elif takim kaptanıyim 31 yasindayim bekarim Ankarada yaşıyorum

Hosgeldin canim aramiza boyunda iyiymis
Takimda oldugun surece hedefine ulasicaksin eminim,emziren annelerimiz var burdada

Hoşgeldin canım güzel bir başlangıç yapmışsın zaten burdada spor ve menülerimizle moral motivasyon yüklüyoruz birbirimize hedefine ulaşırsın umarım kısa sürede

Bugünün menüsü sabah bır bardak ılık su ıkı kayısı
Kahvaltı 10.30
2 domates peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
Öğlen 14.00
Ispanak yemeği
Yeşil mercimek çorbası
Akşam 18.00
Salata, Yarım kase yoğurt, ıspanak yemeği 6.kasık 1 kepçe çorba 2 köfte 1 dilim kepek ekmeği
1 litre dukan birası
1.5 litre su
37 dakika leslie
25 sguat
50 Yan bacak acma
50 kalmadan tekme
5 sn plank
25 köprü hareketi
Zipzip- Denp

Eklentiler

• IMG_20210116_224041.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 14
Guzel menu ve spor afiyet olsun canım

Menü spor çok güzel canım maşallah

Hoşgeldin canım. Bende kızım 5 aylıkken 96 kiloyla başladım. Kızım 2,5 yaşında oldu ben hala buralardayım Ama sonunda 69u görmeyi başardım

Sagolasin tatlim

Normalde kalkinca suyu icip sonra kahve iciyorum
Bikac saat sonra kahvalti yapiyorum
Bugün nedense aşırı açtım, beklemedim
Biraz atistirdim
iyi güzel canım bende içtikten 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum
buraya alıştıkça daha çok kilo verme isteyi oluyo insanda
Merhaba canım hoşgeldin bol eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…