Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin

Hello babes
15 ocak
Kızlar sabah ne yedim unuttum
Öğlen 12.30 gibi
4 parmak kdr tam buğday unu a el yapımı pizza
1 küçük kase yoğurtlu buğday
18.30
El kadar fırında somon
1 dilim patates
Salata
1 süs biberi turşusu
Spor yok ders notu girdiydim
Suyumu da unuttum

16 ocak
Sabah 10.00
1 adet sucuklu yumurta
Peynir
2 ceviz
1 yeşil zeytin
1 dilim Domates
Ve öğleden sonra kurabiye yaptım 4-5 yedim herhalde
17.30
1adet patlıcan dolma
10 tNe sarma
1 kase yoğurt
Suyumu ölçemedim ama 2.5 en az
Spor 25 dk kardiyo 150 p
Zipzip- N Nidsalii

Bugünüm berbattı farkındayım yarın bi detox yapcam çok fazla örselemeyin

Ekle canim yaparım inşallah

Hoşgeldin tatlım bende tuğba bende emziren anneyim
harikalar yaratmışsin kuzum❤
Vayyyy gözüme girdin bebek
Hiç problem değil canım gayet güzel yapmışsın

Tek tek etiketleyemedim, cümleten hoşbulduk kızlar.

Boyum uzun sayılır hatta 4cm de kısaldım doğumlardan sonra, yıllarca onun avantajını kullandım ama tipim dümdüz kıvrımsız, popo yok, bel kalın, o yüzden de hep kilolu gözüküyorsun.

Pco dan dolayı çocuğum olmuyordu. 5 sene önce bir diyet geçmişim oldu, 3 ayda 15 kilo verdim, 78lere gelince hep bıkkınlık geldi hem de tamam ya oldu dedim, bu sefer 5 le başlayan kiloyu görmeden pes etmek istemiyorum.
O zaman spor, reformer, yüzme falan yapıyordum. Şimdi çocuklardan hiç fırsat bulamıyorum, bazen babalarına bırakıp dışarda yürüyüşe gidiyorum fakat ne zaman gitsem döndüğümde kasığıma bir ağrı giriyor 2 gün adım atamıyorum değnekle yürüyorum. Dizimde de kıkırdak erimesi var. Formda sağlık sorunum yok gibiydi de düşündükçe geldi evde leslieye başladım geçen hafta, haftada 2 kez yapmaya çalışıyorum.

50 50 toplam = 100 bacak açma
100 kalçadan tekme
50 × 3 set = 150 kopru
25×12= 300 squat
25 × 20 set = 500p atlama
20 sn × 10 set = plank yapıldı bu seri × 4 set yapıldı
Video da × 6 set yapıldı
30 dk leslie 5 mil yapıldı
Bugün adım yok Kaptanim
Kuzu bu şekilde hesaplamak seni yorarsa beni spor puanlarından muaf tutabilirsin sorun olmaz benim icin
Zipzip-
N Nidsalii

Maşallah evlatlarına nerdeyse ben kadarlar
Evli olanı var mı???

Hoş geldiniz. Cok original bir kedi ismi. İlk kez duydum. Öpücükler cedariceye .

Aa ben bu lafları kimden duyuyorum...
Sen misin bunları söyleyen...
Çok ayıp çok kaçıp gitmek ne demek..
Sen söylemedin biz de duymadık farzediyorum...

Afiyet olsun canım güzel menü spor
Teşekkürler
Tesekkür ederim kaptanım..
Afiyet olsun canim
Menu guzel

Afiyet olsun canim
Portakallı kereviz guzel oluyormu

Afiyet olsun canim
Bugun kahvalti tarzı takilmissin

Afiyet olsun sporda menude güzel

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim
Menun guzel
Sporunda güzel
Teşekkürler
3. 4. seti yapardım ama eve gömme dolap yaptıracağız kullanılmayan ardiye gibi bir odamızı kızımiza oda yapacağız ..
O odayı yavaş yavaş boşaltmaya başladık

Hoşbuldum. Esasen adı çedar önceki de kaşardı ) kraliçe der gibi severken uzun versiyon çedariçe oluyor)
Sündüre sündüre sevmesi ne güzel olur onun. Ben de bir kedi aşığıyım ama bir kedim bile yok. Sokaktakilerle, kedi videolarıyla idare ediyorum kuzum.
Kaşara noldu? Çapkın mıydı birazcık

Utandım asiyem napim...boşa kürek çekiyor gibiyim. Duymazlıktan gelin valla.

Sündüre sündüre sevmesi ne güzel olur onun. Ben de bir kedi aşığıyım ama bir kedim bile yok. Sokaktakilerle, kedi videolarıyla idare ediyorum kuzum.
Kaşara noldu? Çapkın mıydı birazcık
Kaşar çapkın olsa yine iyi tanılı bir seks bağımlısıydı, 4. Kattan atlayıp çiftleşip geri gelirdi ve bu kısır haliydi bi de. Bekar evimde kaldı, ev arkadaşım sen gidiyorsun bari onu bırak ikinizin yokluğu ağır gelir dedi, ben de uzak şehre gittiğimden götüremedim bıraktım arkadaşıma, 2-3 sene sonra da aramızdan ayrıldı malesef.

Hosgeldin cnm Zühal ben
İnşallah beraber hedeflerimize ulasiriz
Maşallah evlatlarına nerdeyse ben kadarlar
Evli olanı var mı???
Buyuk oglum evli, 2 torun var cnm 3-5 yasindalar
Diger 2 si nişanlı
Kismetse bu sene 2 side evlenecek

Gülmekle üzülmek arasında bir şey oldum şimdi. Toprağı bol olsun. Cinsinin hakkını vermiş ama kısır olduğunu bilmiyor tabi kaşarcik. Bekarken benim de bir kedim vardı ismi Şakir' di . O da rahmetli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…