- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
O yüzden bezli tatlış popo ön plandaydıHeee sorma cekmemi istemiyoo bide gizli cektim
Sagol canımMenü spor çok güzel canım maşallah
HosgeldinADINIZ: chedariçe - kedimin adı benim adım sayılır
YAŞINIZ: 34.5
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ: şuan 94
HEDEF KİLONUZ: 59.9
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memurum ama çalışmıyorum izindeyim.
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kendimi bildim bileli kiloluyum, şekeri çok seviyorum, tatlılar, aburcuburlar, ahh o beyaz ekmekler vs. Üzerine 2 doğum yaptım sonuç bu.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: pco var yıllardır.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ.
En son tartıda 99.7 gördüm, üç haneleri görmeden bir şeyler yapmam gerekiyor dedim. 17 gün önce bir diyetisyenle çalışmaya başladım. 99dan 94e düştüm. Buranın da ayrı bir motivasyon olacağına inanıyorum. Emziren bir anneyim aynı zamanda.
Ekle canim yaparım inşallah
Hoşgeldin tatlım bende tuğba bende emziren anneyimADINIZ: chedariçe - kedimin adı benim adım sayılır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kendimi bildim bileli kiloluyum, şekeri çok seviyorum, tatlılar, aburcuburlar, ahh o beyaz ekmekler vs. Üzerine 2 doğum yaptım sonuç bu.
En son tartıda 99.7 gördüm, üç haneleri görmeden bir şeyler yapmam gerekiyor dedim. 17 gün önce bir diyetisyenle çalışmaya başladım. 99dan 94e düştüm. Buranın da ayrı bir motivasyon olacağına inanıyorum. Emziren bir anneyim aynı zamanda.
harikalar yaratmışsin kuzum❤Bugünün menüsü sabah bır bardak ılık su ıkı kayısı
Kahvaltı 10.30
2 domates peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
Öğlen 14.00
Ispanak yemeği
Yeşil mercimek çorbası
Akşam 18.00
Salata, Yarım kase yoğurt, ıspanak yemeği 6.kasık 1 kepçe çorba 2 köfte 1 dilim kepek ekmeği
1 litre dukan birası
1.5 litre su
37 dakika leslie
25 sguat
50 Yan bacak acma
50 kalmadan tekme
5 sn plank
25 köprü hareketi
Zipzip- Denp
Vayyyy gözüme girdin bebek
Hiç problem değil canım gayet güzel yapmışsın
Maşallah evlatlarına nerdeyse ben kadarlarEvet cnm 3 taneburda en hizli ben olabilirim
19 yasinda 3 cocuk olmustu bile :)) benimkiler cocukluktan cikti biraz
30-31-32 yasindalar
Misafirim yok cnm
Gece, sayfadaki ziyaretceleri kast etmiştim :)))
Daha toparlamis olmana sevindim cnm
İnsan kacamak yapinca modu düşüyor hemen
Teşekkür ederim bitanem
İçeriğinde farkli bisey yoksa yenenilir bence cnm
Hoş geldiniz.ADINIZ: chedariçe - kedimin adı benim adım sayılır
Hoşbuldum. Esasen adı çedar önceki de kaşardıHoş geldiniz.Cok original bir kedi ismi. İlk kez duydum. Öpücükler cedariceye .
Aa ben bu lafları kimden duyuyorum...Temizlik yaptım bitanem
Şimdi bitti ogleyi kıldım anca oturdum. Arka odaların mobilya tozlarını alacak enerji kalmadı. O da yarına kalsın. 26 yaşındayım diyorum ama beden aynı fikirde değil ...
Bir de molalı yaptım yoksa ....
Sen naptın....bu arada sabah tartıldım 64.1 gösterdi çıldıracağım ...birazdan beş kiloluk bir şey tartacağim tartıda bozukluk mu var nedir....kahvaltıdan beri bir şey yemedim. Su, çay , kahve.... pazartesi de böyle giderse sessiz sedasız kacacagim buradan ...beni affetmeyeceksiniz biliyorum, ben de kendimi affetmeyeceğim.
TeşekkürlerAfiyet olsun canım güzel menü spor
Tesekkür ederim kaptanım..Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canım patates ve kek disinda guzel
Tatli krizlerin icin tarçınlı sut,turk kahvesi bitter çikolata guzel oluyor
Afiyet olsun canim yediklerin az olmamis mi emziriyorsun biraz yeşillik ekleseydin menuye
Guzel menu afiyet olsun canim
Guzel menu ve spor
Afiyet olsun canım guzel menu ve spor
TeşekkürlerAfiyet olsun canim
Menu guzel
Afiyet olsun canim
Portakallı kereviz guzel oluyormu
Afiyet olsun canim
Bugun kahvalti tarzı takilmissin
Afiyet olsun sporda menude güzel
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Menun guzel
Sporunda güzel
Aferim benim çitirlarima hepinizi tebrikkk ederimm❤❤❤ inanın siz böyle azimli oldukça o kadar çok mutlu oluyorum ki böyle devam güzellerim benim
@madamhd
@Elif Eylul
asysss
@birazhuzur2008
@Tutku44
@birbeste
askrhpozitif
@Haticesnr
Sündüre sündüre sevmesi ne güzel olur onun. Ben de bir kedi aşığıyım ama bir kedim bile yok. Sokaktakilerle, kedi videolarıyla idare ediyorum kuzum.Hoşbuldum. Esasen adı çedar önceki de kaşardı) kraliçe der gibi severken uzun versiyon çedariçe oluyor )
Utandım asiyem napim...boşa kürek çekiyor gibiyim. Duymazlıktan gelin valla.Aa ben bu lafları kimden duyuyorum...
Sen misin bunları söyleyen...
Çok ayıp çok kaçıp gitmek ne demek..
Sen söylemedin biz de duymadık farzediyorum...
Teşekkürler
Tesekkür ederim kaptanım..
Teşekkürler
3. 4. seti yapardım ama eve gömme dolap yaptıracağız kullanılmayan ardiye gibi bir odamızı kızımiza oda yapacağız ..
O odayı yavaş yavaş boşaltmaya başladık
Kaşar çapkın olsa yine iyi tanılı bir seks bağımlısıydı, 4. Kattan atlayıp çiftleşip geri gelirdi ve bu kısır haliydi bi de. Bekar evimde kaldı, ev arkadaşım sen gidiyorsun bari onu bırak ikinizin yokluğu ağır gelir dedi, ben de uzak şehre gittiğimden götüremedim bıraktım arkadaşıma, 2-3 sene sonra da aramızdan ayrıldı malesef.Sündüre sündüre sevmesi ne güzel olur onun. Ben de bir kedi aşığıyım ama bir kedim bile yok. Sokaktakilerle, kedi videolarıyla idare ediyorum kuzum.
Kaşara noldu? Çapkın mıydı birazcık
Hosgeldin cnm Zühal benADINIZ: chedariçe - kedimin adı benim adım sayılır
Buyuk oglum evli, 2 torun var cnm 3-5 yasindalarMaşallah evlatlarına nerdeyse ben kadarlar
Evli olanı var mı???
Gülmekle üzülmek arasında bir şey oldum şimdi.Kaşar çapkın olsa yine iyi tanılı bir seks bağımlısıydı, 4. Kattan atlayıp çiftleşip geri gelirdi ve bu kısır haliydi bi de. Bekar evimde kaldı, ev arkadaşım sen gidiyorsun bari onu bırak ikinizin yokluğu ağır gelir dedi, ben de uzak şehre gittiğimden götüremedim bıraktım arkadaşıma, 2-3 sene sonra da aramızdan ayrıldı malesef.
İyi geceler Zuhalcim. İnşallah bu gece mışıl mışıl uyursun. Allah rahatlık versin.Iyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?