Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoş geldin
Tam motive olursan bu takım bir harika..
Gerçi Seni baya kararlı gördüm..
Gelsin eksiler...

Eğer tartilmiyorum diye yersen fazladan hemen tartil. Sürekli tartilmak seni üzüyor. Geçen hafta da moralin bozuktu. Moral ilk ve en çok ihtiyacımız olan şey. Unutma tatlım.

Hoş geldin
Tam motive olursan bu takım bir harika..
Gerçi Seni baya kararlı gördüm..
Gelsin eksiler...
Hoşbuldum. kararlıyım, diyetisyenle çalışmak iyi geliyor, ama yine 70lerse vazgeçmemek için takımın çok iyi geleceğini hissediyorum. Artık çocuk işini de bitirdim( yani inşallah), kilo almadan yaşamak istiyorum, bu sefer olmalı,
Diyete başladığımdan beri her gün baklava, tatlı vs alıp eve gelen bir eşim var bu arada, şartlarım çok zor)

Menüm
Sabah : 10:00
2 yumurtalı sucuklu omlet
2 dilim tb ekmeği
7 zeytin
1 kk peynir
6 Chery domates

Ara : 15:00
4 kestane
1 mandalina

Ara : 17:00
1 kahve 3 kuru incir 1 kayısı

Akşam
1 kase çorba
3 kaşık et kavurma

İyi geceler...

Hosgeldin cnm Zühal ben
İnşallah beraber hedeflerimize ulasiriz

Buyuk oglum evli, 2 torun var cnm 3-5 yasindalar
Diger 2 si nişanlı
Kismetse bu sene 2 side evlenecek
Soracaktım da utandım torun var mı diye...

Maşallah torunlarına da evlatlarına da...

Çok büyük bir mutluluk senin için...

Çok sevindim senin adına...

Hoşgeldin ah bu eşler. Kararlıysan zayıflarsin hemencik.

Bu iki videodaki her hareketi 1 dk yapip 20 sn ayakta nefeslenip diğer harekete geçiyoruz her hareket arasında mutlaka 20 sn nefesleniyoruz ,egzersiz öncesi 1 bardak ılık limonlu suyumuzu içiyoruz egzersizlerimiz komple bittikten sonra peşine 2 bardak ılık sade su içiyoruz bakın bu çok önemli egzersiz sırasında kaybettiğimiz sıvıyı yerine koymazsak yağ yakamayiz sadece sıvı kaybı yaşamış oluruz
Egzersizden sonraki 30 dk dilimde mutlaka ya 1 tane haşlanmış yumurta ya bal süt karışımı yada yoğurt pul biber karışımı tüketiyoruz o an hazırda varsa bunlarin yerine haşlama tavuk haşlama et de tüketebilirsiniz spordan sonraki ögununuzde mutlaka yine ana ogunun yanında yogurt bol yeşillik olsun ( varsa elinizde keten tohumu chia vs salata yogurt yada çorbanıza ekleyebilirsiniz)
Hadin bakalım bu gün hızı bir tık artırıyoruz
❤❤❤
@birazhuzurdu2008 kuzu alt ust ve yan karın çalışması senin icin
birbeste .Kuzu senin için videoları degistirdim
Kızlar bunlar beni zorlar yapamam diyen olursa bana özelden msj atsın onlara ayrı video atarım sayfa çok kasıyor bende bazı mesajları goremiyorum arada kaynamasin

madamhd

E Elif_Eylul

asysss

@birazhuzur2008

Tutku44

birbeste

askrhpozitif

D Dileksnr

Tesnim1903

Ayy ben o konuda çok şanslıyım... yani diyet yaptigim zamanlar şanslıyım
Eşim ben demeden almaz...
Arabayla gelir işten evin önüne park eder arabayı sonra hemen eve girer neyse iyi de oluyor bizim canımız bir şeyler istediğinde hemen alır ama...
Gerçi benim büyük kızım 9 yaşında durmadan mutfakta bir şeyler yapmak ister ona da cuma yapsın diye izin veririm ben de bir dilim yiyebilmek için...

Ben Çocuk işini bitirdim dedim sürpriz yumurtam geldi...
Senin de hakkında hayırlısı olsun...

Hadi hayırlı olsun o zaman...

Eğer tartilmiyorum diye yersen fazladan hemen tartil. Sürekli tartilmak seni üzüyor. Geçen hafta da moralin bozuktu. Moral ilk ve en çok ihtiyacımız olan şey. Unutma tatlım.
Morali bozuk olanlara kızıyorum ama ama ( dünürüm kulağın çınladı mı)kendime gelince yapamıyorum. Unutmam tatlım Allah razı olsun. desteğin için çok teşekkür ederim.

Yine bende uyku akıyor ama benim kızlar hala cin gibi bu durum bir rutin haline gelmeye basladı
Ben de oğlanı sallıyorum yatak odasında
kızlar dışarda cirit atıyorlar erken uyumaya bir türlü alışmadılar bu pandemi de iyice düzenimizi alt üst etti

Ohhh yarın ki videolarda hazır Supersın canım emegıne saglık
Umarım cok zorlamaz suan bacaklarım zonkluyor

Bebem yeminle hiç kaçamak yapmıyorum.
Suyumu içiyorum.
Şiporumu yapıyorum.
Ertesi gün artı geliyorum.
Nolcek benim bu halim
Güzel ablam çok bilmişlik gibi olmasın ama bak sana bir kaç bilgi yazayım
Düzenli spor yapmaya başladığında ilk 2 hafta tartıda eksi yerine artı görme ihtimalin yüksektir cunki aylardır yayila yayila yatan kaslar uvuzlarin hareketiyle silkelenip bir ne oluyoruz der ve kendini korumaya almak için şişme yapar bu şişmede tartiya artı olarak yansır bir gün eksi bir gün artı çıkıyorsan tartida bunuñnda sebebi vücudun su tutması ve aynı hızla o suyu kaybetme özelliği olmasidir. Tartiyi fazla ciddiye alma en iyi ölçüm haftalık tartıda aldigin sonuçtur o yüzden o güzel canini sıkma bunun icin belkide direnç kilondasin dir unutma vücudumuz bir makina değil oda kendinii savunmak için kitler bu kilidi açmak için vücudu olduğu düzenden şaşırtmak gerekiyor bir kaç beslenme farklıligi bir kaç detoks ve hareketle cozeriz onuda sen hiçç kafaya takipte o güzel yüreğini dara sokma bak ben burdayım elimden ne gelirse her konuda bildigim kadar yardımcı olurum tatlı dillim neşe kaynağımız benim 26 lik citirim severim kız seni üzülme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…