Hoş geldinADINIZ: chedariçe - kedimin adı benim adım sayılır
YAŞINIZ: 34.5
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ: şuan 94
HEDEF KİLONUZ: 59.9
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memurum ama çalışmıyorum izindeyim.
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kendimi bildim bileli kiloluyum, şekeri çok seviyorum, tatlılar, aburcuburlar, ahh o beyaz ekmekler vs. Üzerine 2 doğum yaptım sonuç bu.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: pco var yıllardır.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ.
En son tartıda 99.7 gördüm, üç haneleri görmeden bir şeyler yapmam gerekiyor dedim. 17 gün önce bir diyetisyenle çalışmaya başladım. 99dan 94e düştüm. Buranın da ayrı bir motivasyon olacağına inanıyorum. Emziren bir anneyim aynı zamanda.
Eğer tartilmiyorum diye yersen fazladan hemen tartil. Sürekli tartilmak seni üzüyor. Geçen hafta da moralin bozuktu. Moral ilk ve en çok ihtiyacımız olan şey. Unutma tatlım.Tartilmadigim zamanlarda ya daha çok artı gelirsem ...en azından önlem alayım diyordum.tarti diyetine giriyorum tamam...cuma pazartesi tartilacagim sadece...arada kaçamak yapabilme ihtimalim de çok fazla napim... kuzum direnç gösteriyorum bir kirabilsem rahata ererim. İnatlasiyoruz ben koç burcuyum elimde olmuyor işte.
Öyle düşünme lütfen...Utandım asiyem napim...boşa kürek çekiyor gibiyim. Duymazlıktan gelin valla.
Hoşbuldum.Hoş geldin
Tam motive olursan bu takım bir harika..
Gerçi Seni baya kararlı gördüm..
Gelsin eksiler...
Soracaktım da utandım torun var mı diye...Hosgeldin cnm Zühal ben
İnşallah beraber hedeflerimize ulasiriz
Buyuk oglum evli, 2 torun var cnm 3-5 yasindalar
Diger 2 si nişanlı
Kismetse bu sene 2 side evlenecek
Hoşgeldin ah bu eşler. Kararlıysan zayıflarsin hemencik.Hoşbuldum.kararlıyım, diyetisyenle çalışmak iyi geliyor, ama yine 70lerse vazgeçmemek için takımın çok iyi geleceğini hissediyorum. Artık çocuk işini de bitirdim( yani inşallah), kilo almadan yaşamak istiyorum, bu sefer olmalı,
Diyete başladığımdan beri her gün baklava, tatlı vs alıp eve gelen bir eşim var bu arada, şartlarım çok zor)
Teşekkür ederim bitanemÖyle düşünme lütfen...
Şensiz olmaz... sensiz yazacaktım bak klavye bile şen yazdı...
Sen bu takımın neşesisin...
Ayy ben o konuda çok şanslıyım... yani diyet yaptigim zamanlar şanslıyımHoşbuldum.kararlıyım, diyetisyenle çalışmak iyi geliyor, ama yine 70lerse vazgeçmemek için takımın çok iyi geleceğini hissediyorum. Artık çocuk işini de bitirdim( yani inşallah), kilo almadan yaşamak istiyorum, bu sefer olmalı,
Diyete başladığımdan beri her gün baklava, tatlı vs alıp eve gelen bir eşim var bu arada, şartlarım çok zor)
Morali bozuk olanlara kızıyorum ama ama ( dünürüm kulağın çınladı mı)kendime gelince yapamıyorum. Unutmam tatlım Allah razı olsun.Eğer tartilmiyorum diye yersen fazladan hemen tartil. Sürekli tartilmak seni üzüyor. Geçen hafta da moralin bozuktu. Moral ilk ve en çok ihtiyacımız olan şey. Unutma tatlım.
Bebem yeminle hiç kaçamak yapmıyorum.Ablaların en güzeli en tatlı dillisi hayırdır sorun ne de bakayım bana nie sıkıldı canin seninElhan
Ben de oğlanı sallıyorum yatak odasındaYine bende uyku akıyor ama benim kızlar hala cin gibi bu durum bir rutin haline gelmeye basladı
Ohhh yarın ki videolarda hazır Supersın canım emegıne saglıkBu iki videodaki her hareketi 1 dk yapip 20 sn ayakta nefeslenip diğer harekete geçiyoruz her hareket arasında mutlaka 20 sn nefesleniyoruz ,egzersiz öncesi 1 bardak ılık limonlu suyumuzu içiyoruz egzersizlerimiz komple bittikten sonra peşine 2 bardak ılık sade su içiyoruz bakın bu çok önemli egzersiz sırasında kaybettiğimiz sıvıyı yerine koymazsak yağ yakamayiz sadece sıvı kaybı yaşamış oluruz
Egzersizden sonraki 30 dk dilimde mutlaka ya 1 tane haşlanmış yumurta ya bal süt karışımı yada yoğurt pul biber karışımı tüketiyoruz o an hazırda varsa bunlarin yerine haşlama tavuk haşlama et de tüketebilirsiniz spordan sonraki ögununuzde mutlaka yine ana ogunun yanında yogurt bol yeşillik olsun ( varsa elinizde keten tohumu chia vs salata yogurt yada çorbanıza ekleyebilirsiniz)
Hadin bakalım bu gün hızı bir tık artırıyoruz
❤❤❤
@birazhuzurdu2008 kuzu alt ust ve yan karın çalışması senin icin
birbeste .Kuzu senin için videoları degistirdim
Kızlar bunlar beni zorlar yapamam diyen olursa bana özelden msj atsın onlara ayrı video atarım sayfa çok kasıyor bende bazı mesajları goremiyorum arada kaynamasin
madamhd
E Elif_Eylul
asysss
@birazhuzur2008
Tutku44
birbeste
askrhpozitif
D Dileksnr
Tesnim1903
Güzel ablam çok bilmişlik gibi olmasın ama bak sana bir kaç bilgi yazayımBebem yeminle hiç kaçamak yapmıyorum.
Suyumu içiyorum.
Şiporumu yapıyorum.
Ertesi gün artı geliyorum.
Nolcek benim bu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?