Eee bir tık zorlarOhhh yarın ki videolarda hazır Supersın canım emegıne saglık
Umarım cok zorlamaz suan bacaklarım zonkluyor
Çok teşekkür ederim bitanem. Estağfurullah şifa niyetine yedim her sözcüğünü.Güzel ablam çok bilmişlik gibi olmasın ama bak sana bir kaç bilgi yazayım
Düzenli spor yapmaya başladığında ilk 2 hafta tartıda eksi yerine artı görme ihtimalin yüksektir cunki aylardır yayila yayila yatan kaslar uvuzlarin hareketiyle silkelenip bir ne oluyoruz der ve kendini korumaya almak için şişme yapar bu şişmede tartiya artı olarak yansır bir gün eksi bir gün artı çıkıyorsan tartida bunuñnda sebebi vücudun su tutması ve aynı hızla o suyu kaybetme özelliği olmasidir. Tartiyi fazla ciddiye alma en iyi ölçüm haftalık tartıda aldigin sonuçtur o yüzden o güzel canini sıkma bunun icin belkide direnç kilondasin dir unutma vücudumuz bir makina değil oda kendinii savunmak için kitler bu kilidi açmak için vücudu olduğu düzenden şaşırtmak gerekiyor bir kaç beslenme farklıligi bir kaç detoks ve hareketle cozeriz onuda sen hiçç kafaya takipte o güzel yüreğini dara sokma bak ben burdayım elimden ne gelirse her konuda bildigim kadar yardımcı olurum tatlı dillim neşe kaynağımız benim 26 lik citirim severim kız seni üzülme sen
Aynen canım ya pandemı oncesi ne guzel 9 9 bucuk gıbı uyuyordu ıkısıde aksam bana kalıyordu. Benim enerji bitiyor sımdı onlar da hala var MasallahBen de oğlanı sallıyorum yatak odasında
kızlar dışarda cirit atıyorlar erken uyumaya bir türlü alışmadılar bu pandemi de iyice düzenimizi alt üst etti
Erimeyen yag kalmayacak diyorsun yaniEee bir tık zorlar
Amin amin cumlemızeAllah rahatlık versin bütün bacilarima. Bebeleriniz mışıl mışıl uyusun. Güzel bir gece geçirmenizi dilerim.
Oooooo kas yapacam bu hafta kasss bana kassız diyemez o diyetisyen tamam mıSon sporumu, daha ne yapacaksın ki
Farkındayım 2 öğününün canım. Yoğûrt kürüne bende basladim 2 gün oldu. Sende başla hadi sabah içelim uyanınca bide aksamdan 2kayisi koy suya ya da 2 hurma ya da 3 kuru siyah erikya da 1 incir. sabah bu suya sirke koyup ilk bunuiçcem artikbu sabah başladım bunada sende yap arkasina meyvelerini yeyip yogurtlu kürü içtik mi gelsingeç kahvaltı. Ne dersinCanım ben de senin gibi iki öğün yiyorum. Kahvaltıya basarım proteini akşama da sadece salata yerim tamamdır. Bir de Hatice Dilek gibi yoğurt kürü denemeyi düşünüyorum onu da yapalım mı
Bunu dendyecem insallah bendeKabak detoksu var..2 yada 3 gun yapiliyor...tevsiye ederim
Tartida super sonuc görüyorsunuz
Harika menün daha ne olsunCumartesi menüm
Sabah 8.30 Sade Nescafe
11.00 Bir haş. yumurta , peynir, zeytin, maydanoz, roka, çiğ badem
12.00 Yeşil çay
13.00 Sade Türk kahvesi
16.30 Hindi kavurması, brokoli limonlu, bir bardak kefir
18.00 Sade Nescafe
20.30 Normal çay , beş çiğ fındık
İki litre su
Spor : 2 saat ev temizliği
45 dakika Leslie
Zipzip- N Nidsalii
Eki Görüntüle 2762658
Aynen cnım çokta lezzetli dahadün yedim olsa her gün yerimKabak candır kuzum...salı günü pazara gidince aklımda düşünüyordum ben de. Kesinlikle haklısın güzel sonuçlar veriyor. Yazın çiğ çiğ rendeler caciğini yapardım hatta bir defasında haş.tavuk , ceviz eklemiştim dereotu harika olmuştu...
Hadi insallah canımmmmHiccc hatirlamiyorum dogrudur...10 sene once 50-59 araligindakiler zayifliyor takımında cok aktiftik.sonra grup dagildi...cuma gruplarina katildim ama ortam bulamadım sarmadi...bu takim bomba gibi tam yerimi buldum dedim
Helalllllllllll1.Tur
25 squat
25 yan bacak açma ( sağ/ sol toplam 50
25 kalçadan tekme
25 zıplama
2x10 sn plank
25 Köprü hareketi
Yukarıdakıler toplamda 7 dk surdu
Videodaki 10 hareket her biri 1 er dk yapıldı. Toplamda 10 dk
20 dk leslie boosted yapıldı
2.Tur
25 squat
25 kalçadan tekme
25 zıplama
20 sn plank( yere duse duse tamamladım)
25 Köprü hareketi
Yukarıdakıler 7 kusur dakika surdu
Videodakı 10 hareket her biri 1 er dakika olacak sekılde 10 dakika yapıldı
10 dk leslie burn yapıldı
3.Tur
25 squat
25 kalçadan tekme
25 zıplama
2x10 sn plank
25 Köprü hareketi
Yukarıdakıler toplamda yaklasik 7 dk surdu
Videodaki 10 hareket her biri 1 er dk yapıldı. Toplamda 10 dk surdu
30 dk leslie boosted fitness
Denp benden bu kadar bacaklarım kopuyor suan 2 saate yakın spor yaptım bugun
N Nidsalii sporum bu sekılde ama puanını nasıl hesaplıcam bılemedım
Hoşgeldiniz doğru yerdesinizMerhaba, takımınıza katılmak istiyorum, ilk sayfayı okudum, ordaki formu burdan genele mi yazıyorum, bireysel mi atacağım? Çok yabancıyım buralara
Persembe spor ypmasak mı ustamız ne der.Cumaya kadar iner ınsallah abla
Ayyy şu emeğe bak yaaaa cansın sen bide video degistirmis benim için kalbi güzel niyeti güzel insanBu iki videodaki her hareketi 1 dk yapip 20 sn ayakta nefeslenip diğer harekete geçiyoruz her hareket arasında mutlaka 20 sn nefesleniyoruz ,egzersiz öncesi 1 bardak ılık limonlu suyumuzu içiyoruz egzersizlerimiz komple bittikten sonra peşine 2 bardak ılık sade su içiyoruz bakın bu çok önemli egzersiz sırasında kaybettiğimiz sıvıyı yerine koymazsak yağ yakamayiz sadece sıvı kaybı yaşamış oluruz
Egzersizden sonraki 30 dk dilimde mutlaka ya 1 tane haşlanmış yumurta ya bal süt karışımı yada yoğurt pul biber karışımı tüketiyoruz o an hazırda varsa bunlarin yerine haşlama tavuk haşlama et de tüketebilirsiniz spordan sonraki ögununuzde mutlaka yine ana ogunun yanında yogurt bol yeşillik olsun ( varsa elinizde keten tohumu chia vs salata yogurt yada çorbanıza ekleyebilirsiniz)
Hadin bakalım bu gün hızı bir tık artırıyoruz
❤❤❤
@birazhuzurdu2008 kuzu alt ust ve yan karın çalışması senin icin
birbeste .Kuzu senin için videoları degistirdim
Kızlar bunlar beni zorlar yapamam diyen olursa bana özelden msj atsın onlara ayrı video atarım sayfa çok kasıyor bende bazı mesajları goremiyorum arada kaynamasin
@madamhd
@Elif Eylul
asysss
@birazhuzur2008
@Tutku44
birbeste
askrhpozitif
@Haticesnr
@Tesnim1989
Çınladı tabi dedim yooo yanlısş alarm bu çınlama dünürümün aklinda artik sadece cuma tartisi var dedimmmmmmmmmMorali bozuk olanlara kızıyorum ama ama ( dünürüm kulağın çınladı mı)kendime gelince yapamıyorum. Unutmam tatlım Allah razı olsun.desteğin için çok teşekkür ederim.
Hallolacak allahın izniyle ne kadar daha artı gelebilirkiBebem yeminle hiç kaçamak yapmıyorum.
Suyumu içiyorum.
Şiporumu yapıyorum.
Ertesi gün artı geliyorum.
Nolcek benim bu halim
İmza.....Güzel ablam çok bilmişlik gibi olmasın ama bak sana bir kaç bilgi yazayım
Düzenli spor yapmaya başladığında ilk 2 hafta tartıda eksi yerine artı görme ihtimalin yüksektir cunki aylardır yayila yayila yatan kaslar uvuzlarin hareketiyle silkelenip bir ne oluyoruz der ve kendini korumaya almak için şişme yapar bu şişmede tartiya artı olarak yansır bir gün eksi bir gün artı çıkıyorsan tartida bunuñnda sebebi vücudun su tutması ve aynı hızla o suyu kaybetme özelliği olmasidir. Tartiyi fazla ciddiye alma en iyi ölçüm haftalık tartıda aldigin sonuçtur o yüzden o güzel canini sıkma bunun icin belkide direnç kilondasin dir unutma vücudumuz bir makina değil oda kendinii savunmak için kitler bu kilidi açmak için vücudu olduğu düzenden şaşırtmak gerekiyor bir kaç beslenme farklıligi bir kaç detoks ve hareketle cozeriz onuda sen hiçç kafaya takipte o güzel yüreğini dara sokma bak ben burdayım elimden ne gelirse her konuda bildigim kadar yardımcı olurum tatlı dillim neşe kaynağımız benim 26 lik citirim severim kız seni üzülme sen
Helal olsun canım çok iyi spor yapmışsın...Zipzip-
Spora geç başladım geç bitti dükkanı kapatmak bana kaldı hadi daha ses yapmasın kimse güzellerimiz uykusunda bile yağ yakacakkkkk bende sessizce spor bildirimimi yapamDenp
N Nidsalii
100 sguat
100 sağ 100 solbacak uzun tutark açkapa
100 sağ 100 solbacak ksa bükerek açkapa
50 sağ 50 solbacak dört ayak dur açkapa
50 sağ 50 sol bacak eşek tekmesi (deniyomuş)
40 sn.×4 = 160 sn. Plank
50 ×4=200 köprü
600 hayali ip atlama
40 dk doris videosu (denpin attığı)
143800 adım yürüyüş koşu karışık
Nidsali canım hesaplayamazsan ya da üşenirsen bile hatta sakın hiç uğrasşma benim spor yapmam önemli olan
Eki Görüntüle 2762833
GünaydınGunaydin mutlu pazarlar
Eline saglik canımBu iki videodaki her hareketi 1 dk yapip 20 sn ayakta nefeslenip diğer harekete geçiyoruz her hareket arasında mutlaka 20 sn nefesleniyoruz ,egzersiz öncesi 1 bardak ılık limonlu suyumuzu içiyoruz egzersizlerimiz komple bittikten sonra peşine 2 bardak ılık sade su içiyoruz bakın bu çok önemli egzersiz sırasında kaybettiğimiz sıvıyı yerine koymazsak yağ yakamayiz sadece sıvı kaybı yaşamış oluruz
Egzersizden sonraki 30 dk dilimde mutlaka ya 1 tane haşlanmış yumurta ya bal süt karışımı yada yoğurt pul biber karışımı tüketiyoruz o an hazırda varsa bunlarin yerine haşlama tavuk haşlama et de tüketebilirsiniz spordan sonraki ögununuzde mutlaka yine ana ogunun yanında yogurt bol yeşillik olsun ( varsa elinizde keten tohumu chia vs salata yogurt yada çorbanıza ekleyebilirsiniz)
Hadin bakalım bu gün hızı bir tık artırıyoruz
❤❤❤
@birazhuzurdu2008 kuzu alt ust ve yan karın çalışması senin icin
birbeste .Kuzu senin için videoları degistirdim
Kızlar bunlar beni zorlar yapamam diyen olursa bana özelden msj atsın onlara ayrı video atarım sayfa çok kasıyor bende bazı mesajları goremiyorum arada kaynamasin
@madamhd
@Elif Eylul
asysss
@birazhuzur2008
@Tutku44
birbeste
askrhpozitif
@Haticesnr
@Tesnim1989
Hosgeldin canım ❤
Gunaydin canimGünaydın kızlar sabah sporumu yaptım şimdi kahvaltımı yqpqcağım
Aynen canım erkenden yaptım öğlen kızı uyutunca bir set daha yaparımGunaydin canim
Ne guzel spor yapmissin erkenden
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Bende sımdı yataktan kalkıp hemen yumurta haşlamaya gidiyorum mutfağa.
Bacaklarım et kesmiş belkı bugün spor yapamam ama o karın hareketlerini yapıcam
Hayirli sabahlar canim ❤Hayirli sabahlar kızlar
Vucudum da et kesilmeyen yer kalmamısnasıl bir hamlık vardiysa hareket edemiyorum
Bilmem ki o ne derse o
GunaydınGunaydin mutlu pazarlar
Nice senelereEki Görüntüle 2762901
PAPATYAM doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu ,sağlıklı ,fit yillarin olsun
GunaydınGünaydın kızlar sabah sporumu yaptım şimdi kahvaltımı yqpqcağım
Gunaydın çivi çiviyi soker diyerek ben daha cok sporun uzerıne gidicemGünaydın kızlar
Bende sımdı yataktan kalkıp hemen yumurta haşlamaya gidiyorum mutfağa.
Bacaklarım et kesmiş belkı bugün spor yapamam ama o karın hareketlerini yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?