Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim bitanem. Estağfurullah şifa niyetine yedim her sözcüğünü. Kesinlikle haklısın. Zamanla olacak inşallah. Kendime biraz süre tanıyayim.

Ben de oğlanı sallıyorum yatak odasında
kızlar dışarda cirit atıyorlar erken uyumaya bir türlü alışmadılar bu pandemi de iyice düzenimizi alt üst etti
Aynen canım ya pandemı oncesi ne guzel 9 9 bucuk gıbı uyuyordu ıkısıde aksam bana kalıyordu. Benim enerji bitiyor sımdı onlar da hala var Masallah
Eee bir tık zorlar
Erimeyen yag kalmayacak diyorsun yani

Son sporumu, daha ne yapacaksın ki
Oooooo kas yapacam bu hafta kasss bana kassız diyemez o diyetisyen tamam mı
Canım ben de senin gibi iki öğün yiyorum. Kahvaltıya basarım proteini akşama da sadece salata yerim tamamdır. Bir de Hatice Dilek gibi yoğurt kürü denemeyi düşünüyorum onu da yapalım mı
Farkındayım 2 öğününün canım. Yoğûrt kürüne bende basladim 2 gün oldu. Sende başla hadi sabah içelim uyanınca bide aksamdan 2kayisi koy suya ya da 2 hurma ya da 3 kuru siyah erikya da 1 incir. sabah bu suya sirke koyup ilk bunuiçcem artikbu sabah başladım bunada sende yap arkasina meyvelerini yeyip yogurtlu kürü içtik mi gelsingeç kahvaltı. Ne dersin
Kabak detoksu var..2 yada 3 gun yapiliyor...tevsiye ederim
Tartida super sonuc görüyorsunuz
Bunu dendyecem insallah bende
Harika menün daha ne olsun

Aynen cnım çokta lezzetli dahadün yedim olsa her gün yerim
Hiccc hatirlamiyorum dogrudur...10 sene once 50-59 araligindakiler zayifliyor takımında cok aktiftik.sonra grup dagildi...cuma gruplarina katildim ama ortam bulamadım sarmadi...bu takim bomba gibi tam yerimi buldum dedim
Hadi insallah canımmmm
Helalllllllllll
Merhaba, takımınıza katılmak istiyorum, ilk sayfayı okudum, ordaki formu burdan genele mi yazıyorum, bireysel mi atacağım? Çok yabancıyım buralara
Hoşgeldiniz doğru yerdesiniz
Cumaya kadar iner ınsallah abla
Persembe spor ypmasak mı ustamız ne der. Denp
Ayyy şu emeğe bak yaaaa cansın sen bide video degistirmis benim için kalbi güzel niyeti güzel insan
Morali bozuk olanlara kızıyorum ama ama ( dünürüm kulağın çınladı mı)kendime gelince yapamıyorum. Unutmam tatlım Allah razı olsun. desteğin için çok teşekkür ederim.
Çınladı tabi dedim yooo yanlısş alarm bu çınlama dünürümün aklinda artik sadece cuma tartisi var dedimmmmmmmmm
Bebem yeminle hiç kaçamak yapmıyorum.
Suyumu içiyorum.
Şiporumu yapıyorum.
Ertesi gün artı geliyorum.
Nolcek benim bu halim
Hallolacak allahın izniyle ne kadar daha artı gelebilirki
İmza.....

Zipzip-
Spora geç başladım geç bitti dükkanı kapatmak bana kaldı hadi daha ses yapmasın kimse güzellerimiz uykusunda bile yağ yakacakkkkk bende sessizce spor bildirimimi yapam Denp

N Nidsalii

100 sguat
100 sağ 100 solbacak uzun tutark açkapa
100 sağ 100 solbacak ksa bükerek açkapa
50 sağ 50 solbacak dört ayak dur açkapa
50 sağ 50 sol bacak eşek tekmesi (deniyomuş )

40 sn.×4 = 160 sn. Plank
50 ×4=200 köprü
600 hayali ip atlama
40 dk doris videosu (denpin attığı)

143800 adım yürüyüş koşu karışık

Nidsali canım hesaplayamazsan ya da üşenirsen bile hatta sakın hiç uğrasşma benim spor yapmam önemli olan

Helal olsun canım çok iyi spor yapmışsın...
Ben de uzun zamandan sonra yapınca hamlamışım bacaklarım ağrıyor

Eline saglik canım
Hosgeldin canım ❤

Günaydın kızlar
Bende sımdı yataktan kalkıp hemen yumurta haşlamaya gidiyorum mutfağa.
Bacaklarım et kesmiş belkı bugün spor yapamam ama o karın hareketlerini yapıcam
Gunaydin canim ❤

Hayirli sabahlar kızlar
Vucudum da et kesilmeyen yer kalmamıs nasıl bir hamlık vardiysa hareket edemiyorum
Hayirli sabahlar canim ❤
Dun cok fazla spor yaptiniz bugun biraz dinlenin olmazsa

Persembe spor ypmasak mı ustamız ne der. Denp Denp
Bilmem ki o ne derse o
Gunaydin mutlu pazarlar
Gunaydın
Eki Görüntüle 2762901

PAPATYAM doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu ,sağlıklı ,fit yillarin olsun
Nice senelere PAPATYAM dogum gunun kutlu olsun ❤❤
Günaydın kızlar sabah sporumu yaptım şimdi kahvaltımı yqpqcağım
Gunaydın
Günaydın kızlar
Bende sımdı yataktan kalkıp hemen yumurta haşlamaya gidiyorum mutfağa.
Bacaklarım et kesmiş belkı bugün spor yapamam ama o karın hareketlerini yapıcam
Gunaydın çivi çiviyi soker diyerek ben daha cok sporun uzerıne gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…