Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hadi bakalım narinim yürüyüşlere başla artık . koşu bandında tozlanmıştır şimdi . bende haftanın 3 günü spor salonuna gidip . diğer günler akşamları iş çıkışı eve gitmeden yürümek istiyorum . pazar günüde eşimin halk oyunları derneği açılıyor . oraya gidip tepinirim biraz .

mimu bende bayılıyorum onlara içine dar gömlek giymek çok güzel oluyor benim belim ince ama maaesef göbek var bendede

dün bir tane mercimek pilavı tarifi dolanıyodu buralardaa bence o da olar

mimu bende bayılıyorum onlara içine dar gömlek giymek çok güzel oluyor benim belim ince ama maaesef göbek var bendede

ayy dimii bende de göbekten ötürü kapanmıoo tatlım yaaaaa :S vallaaa 75 oluyum ilk ondan alcam

nazcım dün haikaten yürüyüş bandımın tozunu aldım nasılda tozlanmış almışkende çıktım üzerine yarım saat yürüdüm zemuszemus bundan sonra daha sık ilgilencem onunla.bugüne kadar kıymetini bilemedim

nazcım kabak yemeğini nasıl yapıyorsun tarifini verirmisin

ben yapmıyorum ki kaynanam yapıyor . hani gördüğüm kadarıyla . önce yağda soğanları kavuruyor . daha sonra içine yeşil biberleri koyuyor . onları kavuruyor biraz sonra domates ve az salça koyuyor sonrada kabakları koyup hiç su eklemeden pişiriyor canım . sonrada üzerine dereotu süper oluyor .

montiye göre öğlen ne yiyebilirim okudum ama çok anlamadım montiyi

yemek menüsünde ne var yazarsan hemen yardımcı olalım . yemek ne olursa olsun yanına mutlaka salata ve bir süt ürünü olmalı . yoğurt , ayran , peynir vs...

canım dışarda yiycem yemeği tavuk ızgara falan olabilir ızgara köfte bulursam o olabilir o yüzden hani şu daha ii diyebileceğin bir şey var mı

canım dışarda yiycem yemeği tavuk ızgara falan olabilir ızgara köfte bulursam o olabilir o yüzden hani şu daha ii diyebileceğin bir şey var mı

tavuk ızgara yada tavuk şiş yiyebilirsin . köftenin içine genelde ekmek koyarlar montide beyaz ekmek yasak olduğu için köfte olmaz .

hımmmm bir kaç haftadır yardımcı kadın olmadığı için evde işleri ben yapıyorum ama tüm gün sürdüğü vede iki katlı olduğu için acaip ter döküyorum bence montiye başladığımda vücut bu temizlik işini spor larak algıladı bu yüzden hızlı kilo verdim şimdi iş yapmıyorum kilom durdu
ama bende koşu bandının tozunu alıcam pırıl pırıl yapıcam onu
bilgi için sağol birtanem...

kabak yemeği yapabilirsin . ben bayılırım kabak yemeğine , sonra patlıcan yemeği olabilir. senin için yanına bol salata ve yoğurt güzel olur . ama eşin bunları yermi bilemem .

kabağın yemeğini değil kızartmasını yer eşim
ama patlıcan olabilir....

safiş canım ben kıymalı karnıbahar yemeği yaptım.eger karnıbaharı seviyorsanız montiye uygun canım

canım evde bir tabak yada iki tabaklık kıymalı karnbahar var cumadan kalma ama yesemmi yemesemmi diye ikilemde kaldım cumadan berdi varya o bakımdan....

tatlım onlar çünkü bir tek ince bellilere oluoo:) içine tişört giyosunn çok hoş oluoo ben normalde 44 giyiyorum ama onların 44 ü olmuoo simidim ve göbeğim büyük çünküü:)

allah allah ince bellilerde aslında düşük bel pantolon giyer genelde
o zaman ben alıyım canım yaa 40 bedenim nasılsa bakalım nasıl duracak merak ettim...

dün bir tane mercimek pilavı tarifi dolanıyodu buralardaa bence o da olar

mercimek pilavımııı
o ne beeeeee

çatlak

ilgilen onunla aşkınızı taze tutun.... aklinialirimsmile

bence tavuk...

elif gelmedi hala merak ettim cadıyı . patronumu var acaba . hasta falan değildir inşallah .

ben acıktım ama santraldeki arkadaşım gelmedi hala . İNŞALLAH saat 1 e kadar gelir .

safinazcım al vallaaa nerede yaşıyorrsun sen_P?

bende acıktım nazımm vallaa vee yukarıda ne yemek olduğu muallak:S

tavuk ızgara ve ayran iimidir ekemek yok deilmi onun yerine salata salata olarak neler yiyebilirim mısır yasak onu biliorum kırmızı lahana havuç falan da yasak mı

safişcim monti de masummm yazmıştııı dün tarifiniii evde olduğum bir zaman bende deneyeceğim.

tünaydın .
hayırlı haftalar olsun efem ....

UYANINCA
6kurukayısı-su
KAHVALTI
domates,peynir,zeytin,az reçel,2t.b. ekmek
AKŞAM
geç kalktığım için öğlen yemeği kaynadı.
yoğurt,salatalık,yağsız mücver
GECE
meyve süt
opuyorumnanaktan
ablacım şu recel kısmı ne ola marmeladmı bildigimiz şekerli recelmi??*
zilanim allah kolaylık versin dayana biliyorsan yap canım...
öğünlerde ekmek yememek mi gerekio anlamadım?
ögünlerde ekmek yememek deyilde etle beraber ekmek yememeni tavsiye ederim .
arkadaşlar sana montiye göre yorum yapmışlar ama ben senin menülerini normal degerlendiriyorum .takımda herkes monti yapacak diye bişiyok .a.sopuyorumnanaktan
bu menünde ögünle birlikde meyve yemişsin çok saglıksız çüstelik tüm diyet reçetelerinde yasak sayılan bir meyve muzu tercih etmende hata olmuş bence .:kedi:
akşam yedigin kısırın miktarı nekadardı ? kısırı bol yeşilik katarak zararını aza indirebiliriz ...
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…