- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kızlar hem iş yapıp hem buraya laf yetiştirip hemde kanal d doktorlarımı izliyordum bir test yaptılar bi kadına yerleri sildirdiler bi kadına dans ettirdiler bi kadınıda yürüyüş bandında yürüttüler aynı anda aynı sürede ve sonra nabızlarına baktılar.ve yürüyüş yapan kadının nabzı daha hızlıydı.ve nabız hızlandıgında tabiki ideal sayıda yaşımıza göre ozaman yag yakarmışız.yani temizlik yapmak yada dans etmek spor yapmakla eşdeger asla olamaz dediler.bende yürüyüş bandını çıkarmazdım aman evi süpürmem lazım evi süpürerekte okadar kalori yakarım derdim. ev işlerini yapmayı tercih ederdim.demekki yerini tutmuyormuş.önce yürüyüş sonra ev işleri bundan sonra :lepi:
yanii bigün yer olur elbet ben artık buralıyım
mimu bende bayılıyorum onlara içine dar gömlek giymek çok güzel oluyor benim belim ince ama maaesef göbek var bendede
nazcım kabak yemeğini nasıl yapıyorsun tarifini verirmisin
montiye göre öğlen ne yiyebilirim okudum ama çok anlamadım montiyi
canım dışarda yiycem yemeği tavuk ızgara falan olabilir ızgara köfte bulursam o olabilir o yüzden hani şu daha ii diyebileceğin bir şey var mı
kızlar hem iş yapıp hem buraya laf yetiştirip hemde kanal d doktorlarımı izliyordum bir test yaptılar bi kadına yerleri sildirdiler bi kadına dans ettirdiler bi kadınıda yürüyüş bandında yürüttüler aynı anda aynı sürede ve sonra nabızlarına baktılar.ve yürüyüş yapan kadının nabzı daha hızlıydı.ve nabız hızlandıgında tabiki ideal sayıda yaşımıza göre ozaman yag yakarmışız.yani temizlik yapmak yada dans etmek spor yapmakla eşdeger asla olamaz dediler.bende yürüyüş bandını çıkarmazdım aman evi süpürmem lazım evi süpürerekte okadar kalori yakarım derdim. ev işlerini yapmayı tercih ederdim.demekki yerini tutmuyormuş.önce yürüyüş sonra ev işleri bundan sonra :lepi:
kabak yemeği yapabilirsin . ben bayılırım kabak yemeğine , sonra patlıcan yemeği olabilir. senin için yanına bol salata ve yoğurt güzel olur . ama eşin bunları yermi bilemem .
safiş canım ben kıymalı karnıbahar yemeği yaptım.eger karnıbaharı seviyorsanız montiye uygun canım
tatlım onlar çünkü bir tek ince bellilere oluoo:) içine tişört giyosunn çok hoş oluoo ben normalde 44 giyiyorum ama onların 44 ü olmuoo simidim ve göbeğim büyük çünküü:)
dün bir tane mercimek pilavı tarifi dolanıyodu buralardaa bence o da olar
nazcım dün haikaten yürüyüş bandımın tozunu aldım nasılda tozlanmış almışkende çıktım üzerine yarım saat yürüdüm zemuszemus bundan sonra daha sık ilgilencem onunla.bugüne kadar kıymetini bilemedim
canım dışarda yiycem yemeği tavuk ızgara falan olabilir ızgara köfte bulursam o olabilir o yüzden hani şu daha ii diyebileceğin bir şey var mı
ablacım şu recel kısmı ne ola marmeladmı bildigimiz şekerli recelmi??*UYANINCA
6kurukayısı-su
KAHVALTI
domates,peynir,zeytin,az reçel,2t.b. ekmek
AKŞAM
geç kalktığım için öğlen yemeği kaynadı.
yoğurt,salatalık,yağsız mücver
GECE
meyve süt
opuyorumnanaktan
zilanim allah kolaylık versin dayana biliyorsan yap canım...ha bu arada 2 gündür diyete başladım burda topikte var daha öncede yaptım ve kalıcı oldu verdiğim kilolar
5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin bu diyeti uyguluyom ilk 5 gün sadece bol su ve et yiycem 2 günüm bitti bakalım sonuç ne olcek
ögünlerde ekmek yememek deyilde etle beraber ekmek yememeni tavsiye ederim .öğünlerde ekmek yememek mi gerekio anlamadım?
bu menünde ögünle birlikde meyve yemişsin çok saglıksız çüstelik tüm diyet reçetelerinde yasak sayılan bir meyve muzu tercih etmende hata olmuş bence .:kedi:bugünkü menümü yazayım
sabah:2 kuru kayısı 2 dilim çavdar ekmeği ile yapılmış tost domates biber salatalık 2 siyah zeytin
öğlen: 1 kase light yogurt 1 dilim ekmek muz ve mandalina
akşam: kısır ve ayran
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5günaydın 6.takımcım,hepimiz için güzel bi hafta olur inş.
bende bugün itibariyle diyetime başladım,pantolonlarım dar gelmeye başladı,bu gidişle patlayacak,artık dur deme zamanı geldide geçiyo bile,bugün startımı verdim kızlar,inş.devamıda gelicek
alkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar bişiy söyleyeceğim geçen gün bir pantalon almıştım 40 beden olmuştu.artık ben 40 beden giyebiliyorum diye havalara uçmadım :sinifsinif:.kalıbındandır diyip önemsemedim.dün alışveriş merkezine gittik.bi etek gördüm haftasonu düğün var klasik bişiyler bakıyordum elime geçti.görevli kıza dedimki 42 si yokmu kız baktı bulamadı bilgisayardan falanda baktı kalmamış dedi.baktım çok dar beli görevli dediki bi deneseniz gönülsüzce denedim ve inanamadım çuk diye oturdu sositososito.nasıl mutlu oldum anlatamam.kilo olarak yerimde saymama ragmen vücudum sıkılaşmaya başladı sanırsam.bu sabah aceleden bakamadım yarın sabah ölçülerime bakacagım 40 beden giyebiliyorum Allah ım şükürler olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?