Dınlenırsem hamlıgı atamamkı uzerımdenHayirli sabahlar canim ❤
Dun cok fazla spor yaptiniz bugun biraz dinlenin olmazsa
Gunaydin canim ❤
Günaydın kaptanım
Hayirli sabahlar canim ❤
Dun cok fazla spor yaptiniz bugun biraz dinlenin olmazsa
Günaydın canım bende denicem ama ağrırsa bırakırım koltuğa bıle zor oturuyorumBilmem ki o ne derse o
Gunaydın
Nice senelerePAPATYAM dogum gunun kutlu olsun ❤❤
Gunaydın
Gunaydın çivi çiviyi soker diyerek ben daha cok sporun uzerıne gidicem
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Günaydın canım ❤Günaydınnnn
Eki Görüntüle 2762901
PAPATYAM doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu ,sağlıklı ,fit yillarin olsun
Gunaydin canım ❤Gunaydin
Gunaydin canim nasilsinGunaydin canım ❤
Iyiyim canım sen nasilsin yatak keyfi yapiyorum:))Gunaydin canim nasilsin
Gece eylul saat 3 5 arasi kalkti yatakta dönüyo muhabbet ediyo kalkin sabah oldu demeler neyapcagini şasirdi uyumuyo gozumden uyku akiyo sinir etti beni kızım yat kalk anne kardan adam yapcaz diyo halaaa uyuyali daha 3 saat olmus
Masallah ne guzel kar yağmışKar 50cm gecmis kapilar zor acildi kovayi zor doldurdum jandarmayi aricam ekmek peynir getirsin bize
Aksamdan dedim yat sabah kalk kardan adam yapcaz tamam dedi aklında kaldiysaIyiyim canım sen nasilsin yatak keyfi yapiyorum:))
Yaa kar yagdi diye mi heyecan yaptı acaba
Sagolasin canim bu hafta kasa yüklenecem allah ne kadarına izin verirse aman deyim bugünde bırakma yoksa 3/4 gün zaten gecmez o ağrıların üstüne git canım ama bugun daha hafif yap yarin daha ağır yap. Ben hep yapiyidumda yazmaya üşeniyodum buraya :)) o yuzden iyiyim sadece totoda var biraz ağrıHelal olsun canım çok iyi spor yapmışsın...
Ben de uzun zamandan sonra yapınca hamlamışım bacaklarım ağrıyor
Yapmazsan yarin daha cok ağrır canım geçmiş olsunGünaydın kızlar
Bende sımdı yataktan kalkıp hemen yumurta haşlamaya gidiyorum mutfağa.
Bacaklarım et kesmiş belkı bugün spor yapamam ama o karın hareketlerini yapıcam
Hahahha olsun sen atlatırsın geçmiş olsun canımHayirli sabahlar kızlar
Vucudum da et kesilmeyen yer kalmamısnasıl bir hamlık vardiysa hareket edemiyorum
Foto at kızzz sizin orda daha coktur bizim burda bile cok fenaaaKar 50cm gecmis kapilar zor acildi kovayi zor doldurdum jandarmayi aricam ekmek peynir getirsin bize
Sen ona yaptir kardan adamini bir güzel yor onu sonra yatır yemegin piserken sporunu yapAksamdan dedim yat sabah kalk kardan adam yapcaz tamam dedi aklında kaldiysa
İyiyim bende
Kolay gelsinKizceler haydinnnnnn sabah sporum bitti kahvaltımı yaptım kaldırın totolarııııterli terlide salladım ama idare edin işim cok bugun yaaa kadının işi hic bitmiyooorrrrrrr
Sağolasın güzel insanKolay gelsin
Zor gözümü açtım sen spor yaptim diyosunKizceler haydinnnnnn sabah sporum bitti kahvaltımı yaptım kaldırın totolarııııterli terlide salladım ama idare edin işim cok bugun yaaa kadının işi hic bitmiyooorrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?