Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herseyi denedim canim bende işe yaramiyo

Afiyet olsun

Basiniz sagolsun cnm

Kapanışı yapmışın tatlim :)) zaten seviyelere başlayınca uzun süre kacamak yapmicaksin
Herseyi denedim canim bende işe yaramiyo
Benim icin tekrar denesen

Ketentohumu yagini denedinmi

Kapanışı yapmışın tatlim :)) zaten seviyelere başlayınca uzun süre kacamak yapmicaksin

Benim icin tekrar denesen

Ketentohumu yagini denedinmi
Kiz zaten biz zeytinyagciyiz icmedigjm sey degil,ketentohumu,corekotu yagi hep bulunur neler denedim olmuyo bagirsaklar zor calisiyo buda kilo vermemi engelliyo muayeneler açılınca tahliller olcakta bakalim nezaman

Sen boyle seyler yapmazdin neoldu sana anlamadim canim
Ya lanet olası tiroid atağından snra toparlayamadım bi türlü kendimi.Kaygı bozukluğum da var o da hiç yardımcı olmuyor. Ya hep ya hiç kafası üstüne tuz biber ekiyor.Halbuki hayat öyle değil biliyorum,kimse her zaman mükemmel olamaz,mükemmel beslenemez.Bi noktada dönmeyi bilmek gerek.Ben hatalarım yüzünden kendimden nefret etmekten normale dönmeye fırsat bulamıyorum.

Sen ki 40 kilo vermis basarmis birisisin canim hatalari unut bugun guzel bir baslangic yapalim

Sen yine o fotograflari paylas da az motive edelim seni

Hicbirimiz mükemmel degiliz canim bozma moralini sen nerelerden gelmissin gene yaparsin lutfen topla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…