Herseyi denedim canim bende işe yaramiyoAmin cnm cumlemizinki insallah
Öyle oldu kuzum
Kenarda kedi gibi sizin sporlariniza bakıyorum
Ufak ufak bende baslicam
Tatlim sabah ac karna yag icmek baya işe yariyor, arkasına sicak limonlu su ic
Vücut alismasin diye ben dönüşümlü iciyorum
Ama senin cok olmus, bikac duzenli icersen iyi olur
Zeytinyagi, ketentohumu yagi, corek otu yagi vs
Afiyet olsunBugun biraz kahvaltıda abarttım ve suan çok pişmanım sabah uyanınca Cocukları uyandırıp dısarı cıktık 1 gıbı eve girdik bu aksam seviyelere niyetlenicem diye gittim fırından simit aldım ve indirdim mideyebugun ekstra spor yapmam lazım
Basiniz sagolsun cnmKızlar hastanede yatan dıger akrabayıda kaybettik bugün haberi geldı. Ne moralim kaldı ne bıseycenazeye bile gidemiyor bızımkıler. Elimi kaldırmaya şuan halım yok. O kadar keyıfsızım.. Bugünkü sporları yapamıcam..
Halbuki dün buralardaydi gördümT timesinfinity nerelerdesin canim dun menüde paylasmadin
Kapanışı yapmışın tatlim :)) zaten seviyelere başlayınca uzun süre kacamak yapmicaksinBugun biraz kahvaltıda abarttım ve suan çok pişmanım sabah uyanınca Cocukları uyandırıp dısarı cıktık 1 gıbı eve girdik bu aksam seviyelere niyetlenicem diye gittim fırından simit aldım ve indirdim mideyebugun ekstra spor yapmam lazım
Benim icin tekrar denesenHerseyi denedim canim bende işe yaramiyo
Benimde aksam aklimdan geçmişti, ugramadi diyeT timesinfinity nerelerdesin canim dun menüde paylasmadin
Kiz zaten biz zeytinyagciyiz icmedigjm sey degil,ketentohumu,corekotu yagi hep bulunur neler denedim olmuyo bagirsaklar zor calisiyo buda kilo vermemi engelliyo muayeneler açılınca tahliller olcakta bakalim nezamanKapanışı yapmışın tatlim :)) zaten seviyelere başlayınca uzun süre kacamak yapmicaksin
Benim icin tekrar denesen
Ketentohumu yagini denedinmi
Geldim kaptanım,bugün paylaşacağım.T timesinfinity nerelerdesin canim dun menüde paylasmadin
Sen boyle seyler yapmazdin neoldu sana anlamadim canimGeldim kaptanım,bugün paylaşacağım.
Dünkü ilk ve son ×'um olsa olur muİsterseniz yazadabilirim ama diyete uygun değildi.
Tamam canım dunkunu paylasma moralin bozulmasin bugunden itibaren guzel menuler bekliyoruz❤❤Geldim kaptanım,bugün paylaşacağım.
Dünkü ilk ve son ×'um olsa olur muİsterseniz yazadabilirim ama diyete uygun değildi.
Bende 3 de başlayacağım canimKızlar ben de spora başlayacağım...Haydi beraber yapalım.
Ya lanet olası tiroid atağından snra toparlayamadım bi türlü kendimi.Kaygı bozukluğum da var o da hiç yardımcı olmuyor. Ya hep ya hiç kafası üstüne tuz biber ekiyor.Halbuki hayat öyle değil biliyorum,kimse her zaman mükemmel olamaz,mükemmel beslenemez.Bi noktada dönmeyi bilmek gerek.Ben hatalarım yüzünden kendimden nefret etmekten normale dönmeye fırsat bulamıyorum.Sen boyle seyler yapmazdin neoldu sana anlamadim canim
Sen ki 40 kilo vermis basarmis birisisin canim hatalari unut bugun guzel bir baslangic yapalimYa lanet olası tiroid atağından snra toparlayamadım bi türlü kendimi.Kaygı bozukluğum da var o da hiç yardımcı olmuyor. Ya hep ya hiç kafası üstüne tuz biber ekiyor.Halbuki hayat öyle değil biliyorum,kimse her zaman mükemmel olamaz,mükemmel beslenemez.Bi noktada dönmeyi bilmek gerek.Ben hatalarım yüzünden kendimden nefret etmekten normale dönmeye fırsat bulamıyorum.
Hicbirimiz mükemmel degiliz canim bozma moralini sen nerelerden gelmissin gene yaparsin lutfen topla kendiniYa lanet olası tiroid atağından snra toparlayamadım bi türlü kendimi.Kaygı bozukluğum da var o da hiç yardımcı olmuyor. Ya hep ya hiç kafası üstüne tuz biber ekiyor.Halbuki hayat öyle değil biliyorum,kimse her zaman mükemmel olamaz,mükemmel beslenemez.Bi noktada dönmeyi bilmek gerek.Ben hatalarım yüzünden kendimden nefret etmekten normale dönmeye fırsat bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?