Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar....oku oku bitiremedim maşallah....bende temizlik yaptim simdi yemek yapiyorum...
Bu arada adim listesi leslie listesi....bayıldım bayildim harika bir motivasyon kaynağı bulmussunuz...
Aynen geçmiş yapmak zor oluyor aktif sport bir grup olduk biz ya maşallah bize

Canım topluyosun kendini hemen unutma zorunu başardın sen
bak seni gecmeme az kaldı buna izin verme

Mutlu günler canım

Ah benimkilerde kalaydı karda
Haha sen beni geç canım yaaa,ben senle yarışmam,haşaaaaa,tövbeee ben Wilma11 i geçicem kısmetse, arayı da açtı baya ama olsun

Menuleri ve sporu çok guzel örnek bence kendisi vede o kiloyu vermesi cok normal
Katılıyorum canım ama aynı menüyü, sporu sen yapsan 5 kilo veremeyebilirsin bir haftada,o bakımdan istisna dedim ama her türlü kilo verirsin tabi.Herkrs kendi metabolizması sınırları içinde yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışmalı . Önemli olan o.Ama Dilek bambaska bir örnek tabi Nerdeyse sıfır kaçamak ve bol spor herkesin harcı değil.İradesine şapka çıkarıyorum ben 40 kilo verdim ama yine de 2 haftada 1 kaçamak yapardım diyetisyene giderken bile örneğin

Biliyorum canım benim için endişelendigini güzel kalplim
Hersey yolunda şükür salı günü randevum var zaten gidicem diyetisyene menülerim de ortada görüyorsunuz ac gezmiyorum dengeli besleniyorum spor yapıyorum bide benim metobolizma çok hızlı

Aynen canim ben simdi belkide 500 700 gramla gidicem ama metabolizmasi calisan 3 4 gibi kilo verebilir bunun hicbir sakincasi yok denpte aynı cok guzel spor ve menusu var kadinin herseyi calisiyo biz yatiyoz

Bak o doğru ben kendi adıma diyeyim yanlış bişey söylemek istemediğimden daha genel yazıyorum
Ben yıllardır diyet menüleri ile iç içe olduğumdan detaylı yazmazsam bilgileri kendime saklıyormuşum gibi geliyor Yani eleştirmek amaçlı asla yazmıyorum da kişinin doğru bilgi gözünden kaçıosa die şey ediyorum

Yok canım yaaa bak geçen hafta çokkkkkk güzel beslendin,menülerine dikkat ettim. Karbonhidrat +protein+sebze vs hepsi vardı. Sporlarınn çokkkk güzel,kaçamak da olmayınca gidiyor maşallah patır patır (ama her gün maden suyu iç emi,tartıdan önceki gün içme tabi.Kısa sürede fazla sıvı atımı magnezyum,potasyum eksikliği yapmasın die şey ettim.Hatta 5 kilo daha verince 30 kilo olacak ya, sağlık ocağına kan ver orda bakıolar ücretsiz.Snn değilse de benm içim rahatlasın gene burnumu soktum.Neden? Can çıkar huy çıkmaz çünkü)

Tamam canım benim dikkate alırım sağlık ocağına gidip vereyim kan hafta içi

siz neyin kafasini yasiyonuzyaaaa

Kuzum kızlara set belirtmedim bunlar benim sporlar onlarınkinden ekstra ben esnemeleri yazmiyorum dakka cinsinden dün hesaplayayım dedim kafa gitti

Kiz zaten biz zeytinyagciyiz icmedigjm sey degil,ketentohumu,corekotu yagi hep bulunur neler denedim olmuyo bagirsaklar zor calisiyo buda kilo vermemi engelliyo muayeneler açılınca tahliller olcakta bakalim nezaman
Bende de ayni sorun ver bende doktora gidicem
Wc yüzünden kilo.veremiyorum herkesin dediklerini yapiyroum millette işe yarıyor bende tık yok
Burada bir arkadaş bir tarif verdi onuda yapayi. Olmazsa ensonunda doktor yolu gorunecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…