- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Bak o doğru ben kendi adıma diyeyim yanlış bişey söylemek istemediğimden daha genel yazıyorumYokkk kızzz takım full örnek artık maşallahAma bnmki kadar detaylı yorum bulamayabilirler tabii
Başka şansın yok zatenBen seni tutuyom
Başka şansın yok zaten
Aynen geçmiş yapmak zor oluyor aktif sport bir grup olduk biz ya maşallah bizeGünaydınlar....oku oku bitiremedim maşallah....bende temizlik yaptim simdi yemek yapiyorum...
Bu arada adim listesi leslie listesi....bayıldım bayildim harika bir motivasyon kaynağı bulmussunuz...
Demek öyle5kilo veren hatceyi örnekten saymıyorum ben nefret ediyorum ondan
Haha sen beni geç canım yaaa,ben senle yarışmam,haşaaaaa,tövbeeeCanım topluyosun kendini hemen unutma zorunu başardın sen
bak seni gecmeme az kaldı buna izin verme
Mutlu günler canım
Ah benimkilerde kalaydı karda
Katılıyorum canım ama aynı menüyü, sporu sen yapsan 5 kilo veremeyebilirsin bir haftada,o bakımdan istisna dedimMenuleri ve sporu çok guzel örnek bence kendisi vede o kiloyu vermesi cok normal
Baksana herkesin diline düştün dilekçim takimlardada milletin agzindasin benim dilime düşsen neolcakDemek öyle
Biliyorum canım benim için endişelendigini güzel kalplimKendim kötü beslenirken hiç menüleri detaylı yorumlayasım gelmiyo.Önce süper bealenmeliyim ki söz hakkım olsun gibi hissediyorum
Haha hatice istisna yaaa.Ben onun için endişelenmekten de en son kıracaktım.Snra söyle düşündüm. Televizyonda görüyoruz, 6 ayda 60 kilo veriyor insnalar ama sağlıklı,her sey yolunda.Demek ki herkesin metabolizması aynı değil.Maşallah diyip Allaha emanet ediyoruz
Allah napmasin seni yaHaha sen beni geç canım yaaa,ben senle yarışmam,haşaaaaa,tövbeeeben @Migi_magid11 i geçicem kısmetse, arayı da açtı baya ama olsun
Aynen canim ben simdi belkide 500 700 gramla gidicem ama metabolizmasi calisan 3 4 gibi kilo verebilir bunun hicbir sakincasi yok denpte aynı cok guzel spor ve menusu var kadinin herseyi calisiyo biz yatiyozHaha sen beni geç canım yaaa,ben senle yarışmam,haşaaaaa,tövbeeeben Wilma11 i geçicem kısmetse, arayı da açtı baya ama olsun
Katılıyorum canım ama aynı menüyü, sporu sen yapsan 5 kilo veremeyebilirsin bir haftada,o bakımdan istisna dedimama her türlü kilo verirsin tabi.Herkrs kendi metabolizması sınırları içinde yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışmalı . Önemli olan o.Ama Dilek bambaska bir örnek tabi Nerdeyse sıfır kaçamak ve bol spor herkesin harcı değil.İradesine şapka çıkarıyorum ben 40 kilo verdim ama yine de 2 haftada 1 kaçamak yapardım diyetisyene giderken bile örneğin
HıhBaksana herkesin diline düştün dilekçim takimlardada milletin agzindasin benim dilime düşsen neolcak
Ben yıllardır diyet menüleri ile iç içe olduğumdan detaylı yazmazsam bilgileri kendime saklıyormuşum gibi geliyorBak o doğru ben kendi adıma diyeyim yanlış bişey söylemek istemediğimden daha genel yazıyorum
Yok canım yaaa bak geçen hafta çokkkkkk güzel beslendin,menülerine dikkat ettim. Karbonhidrat +protein+sebze vs hepsi vardı. Sporlarınn çokkkk güzel,kaçamak da olmayınca gidiyor maşallah patır patırBiliyorum canım benim için endişelendigini güzel kalplim
Hersey yolunda şükür salı günü randevum var zaten gidicem diyetisyene menülerim de ortada görüyorsunuz ac gezmiyorum dengeli besleniyorum spor yapıyorum bide benim metobolizma çok hızlı
Tamam canım benim dikkate alırım sağlık ocağına gidip vereyim kan hafta içiBen yıllardır diyet menüleri ile iç içe olduğumdan detaylı yazmazsam bilgileri kendime saklıyormuşum gibi geliyorYani eleştirmek amaçlı asla yazmıyorum da kişinin doğru bilgi gözünden kaçıosa die şey ediyorum
Yok canım yaaa bak geçen hafta çokkkkkk güzel beslendin,menülerine dikkat ettim. Karbonhidrat +protein+sebze vs hepsi vardı. Sporlarınn çokkkk güzel,kaçamak da olmayınca gidiyor maşallah patır patır(ama her gün maden suyu iç emi,tartıdan önceki gün içme tabi.Kısa sürede fazla sıvı atımı magnezyum,potasyum eksikliği yapmasın die şey ettim.Hatta 5 kilo daha verince 30 kilo olacak ya , sağlık ocağına kan ver orda bakıolar ücretsiz.Snn değilse de benm içim rahatlasın gene burnumu soktum.Neden? Can çıkar huy çıkmaz çünkü )
siz neyin kafasini yasiyonuzyaaaa
Kuzum kızlara set belirtmedim bunlar benim sporlar onlarınkinden ekstraİlk ben bazısını dk cinsinden almışım sonra herkesi adet olarak hesapladım daha sonra dk olarak arttırdım adet olarakta puanı arttırayım dedim puanlar uçtu gitti haberiniz olsunAma şöyle ki spor çok fazla olmamış mı bölgeseli 4 set yapmak fazla geldi onu düşürüp birde 10 dk esneme eklerseniz kaslara çok yüklenmemiş oluruz çünkü hem leslie Hem cardio da var Ama esnemeyi mutlaka yapın çok önemli ısınmayıda unutmuyorsunuzdur
Kirmizi halimi yikatmaya verdimE Elif_Eylul küsüm sana ben gidiyorum geldiğimde güllerim kırmızı halım hazır olsun gönlümü almış olursun
BahanelerKirmizi halimi yikatmaya verdim
Bende de ayni sorun ver bende doktora gidicemKiz zaten biz zeytinyagciyiz icmedigjm sey degil,ketentohumu,corekotu yagi hep bulunur neler denedim olmuyo bagirsaklar zor calisiyo buda kilo vermemi engelliyo muayeneler açılınca tahliller olcakta bakalim nezaman
Aynen yaa psikolojimi bozdular onlar anormal dimi5kilo veren hatceyi örnekten saymıyorum ben nefret ediyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?