Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen ki 40 kilo vermis basarmis birisisin canim hatalari unut bugun guzel bir baslangic yapalim

Sen yine o fotograflari paylas da az motive edelim seni

Hicbirimiz mükemmel degiliz canim bozma moralini sen nerelerden gelmissin gene yaparsin lutfen topla kendini
Teşekkür ederim canlar

Toplucam kendimi Allahın izniyle. Bu sabah yatakta onu düşündüm.Bıraktığın noktada kimi cezalandırmış olacaksın die..Sadece kendimi biliyorum,ödül de ceza da sadece bana..Kendimi sürüyerek yataktan kalktım leslie yaptım, şimdi daha iyi hissediyorum

topla kendini sen bize lazimsin kim örnek olucak yeni gelen arkadaslara

Günaydınlar....oku oku bitiremedim maşallah....bende temizlik yaptim simdi yemek yapiyorum...
Bu arada adim listesi leslie listesi....bayıldım bayildim harika bir motivasyon kaynağı bulmussunuz...
Gunaydin canim

Günaydınlar....oku oku bitiremedim maşallah....bende temizlik yaptim simdi yemek yapiyorum...
Bu arada adim listesi leslie listesi....bayıldım bayildim harika bir motivasyon kaynağı bulmussunuz...
Günaydın canım ❤
Kolay gelsin
Listelerle takip daha guzel oluyor kim ne yapmis görmüş oluyoruz

10 -16 Ocak Adim Yarismasi
Şaşırdım bunhafta daha az yürümüştüm herkes Leslie yüklendi sanırım ben arada eliptik te yaptığım için 2 kere Leslie yapmamışım nasıl olur eksik kaldım

Canım topluyosun kendini hemen unutma zorunu başardın sen
bak seni gecmeme az kaldı buna izin verme
Mutlu günler canım
Ben markete gittim yolda kaldim ayaklarim kaldi karda
Ah benimkilerde kalaydı karda

Bugun wc de 4günüm
Sanirsam patlicam kefir aldım simdi birkacgun aksam yemegi yemegi düşünmüyorum kefir,incir kayisiyi çekip icicem bakalim neolcak
Camım aslında 3 kuru kayısı bir bardak suyla kaynat ez öyle tüket aç karna şimdi akşam da olur aslında hemen etkiliyor bide bence salatalarda zeytinyağı kısma koy yağlı oda iyi gelir içebiliyorsan iç zeytinyağı limon sıkıp

Menu yorumlarini özledik
Kendim kötü beslenirken hiç menüleri detaylı yorumlayasım gelmiyo.Önce süper bealenmeliyim ki söz hakkım olsun gibi hissediyorum

5kilo veren hatceyi örnekten saymıyorum ben nefret ediyorum ondan
Haha hatice istisna yaaa.Ben onun için endişelenmekten de en son kıracaktım. Snra söyle düşündüm. Televizyonda görüyoruz, 6 ayda 60 kilo veriyor insnalar ama sağlıklı,her sey yolunda.Demek ki herkesin metabolizması aynı değil.Maşallah diyip Allaha emanet ediyoruz

Menuleri ve sporu çok guzel örnek bence kendisi vede o kiloyu vermesi cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…