- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sen bakma onlara onlar uzaydan gelmeAynen yaa psikolojimi bozdular onlar anormal dimi
Yoksa bizde sorun yok
Sen nasil kilo alabiliyorsun canim bu metabolizmaylaBiliyorum canım benim için endişelendigini güzel kalplim
Hersey yolunda şükür salı günü randevum var zaten gidicem diyetisyene menülerim de ortada görüyorsunuz ac gezmiyorum dengeli besleniyorum spor yapıyorum bide benim metobolizma çok hızlı
Bende gitcem dr. Muayanesine gitmeyi bekliyorumBende de ayni sorun ver bende doktora gidicem
Wc yüzünden kilo.veremiyorum herkesin dediklerini yapiyroum millette işe yarıyor bende tık yok
Burada bir arkadaş bir tarif verdi onuda yapayi. Olmazsa ensonunda doktor yolu gorunecek
Canım ben önceden yani diyet yapmadan önce dengesiz beslenirdim gecenin bir yarısı ekmek arası yemek vs abur cubur cok yerdim fazla su içmezdim bundan aldım hep ee bide dogumlar da eklenince ondan aldım .Sen nasil kilo alabiliyorsun canim bu metabolizmayla
Şu hani yiyip.yiyip kilo alamayan cinsler varya onların metabolizması gibi sendeki
Ben de bunu yaptım
Herkes spor yapiyor gideyim de leslie yapayim
Dur kız gaza gelme,gitme sen spora falan.Yürü olmadı ama temposuz normal yürü lütfenBende gidiyom spor yapmaya
Zukkum yeBende gidiyorum yemek yemeyekocam yemek yapacakmış yapsında yiyim. Kaptanım ben akşam çok abur cubur yedim ama cumaya eksi gelicem
Sadece beni mi cordelina varHaha sen beni geç canım yaaa,ben senle yarışmam,haşaaaaa,tövbeeeben Wilma11 i geçicem kısmetse, arayı da açtı baya ama olsun
Katılıyorum canım ama aynı menüyü, sporu sen yapsan 5 kilo veremeyebilirsin bir haftada,o bakımdan istisna dedimama her türlü kilo verirsin tabi.Herkrs kendi metabolizması sınırları içinde yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalışmalı . Önemli olan o.Ama Dilek bambaska bir örnek tabi Nerdeyse sıfır kaçamak ve bol spor herkesin harcı değil.İradesine şapka çıkarıyorum ben 40 kilo verdim ama yine de 2 haftada 1 kaçamak yapardım diyetisyene giderken bile örneğin
Yazdin artikYazmasamıydım
Benim gözüm sende,rakibim sensin.Arayı açmaya devam et,yoksa yakalarımSadece beni mi cordelina var
Gecmis olsunBende totomu kaldırayım spora yanlız acayip bir bas agrısı var bende
Dun aksam yedikleirn az demiştim ben sanaBende gidiyorum yemek yemeyekocam yemek yapacakmış yapsında yiyim. Kaptanım ben akşam çok abur cubur yedim ama cumaya eksi gelicem
Guzel menu afiyet olsun canımDünkü menümü yazayım
Şimdi kahve içeceğim
Kahvaltı 13:00
3 adet ev yapımı nugget
1 adet yumurtalı omlet
Domates
4 Zeytin
2 küçük peynır
Ara karaburdag patlağı
Akşam
Tavuklu mantar sote
Yoğurt
Salata
Evim içinde gezinip durdum saat takmadım
Geçmiş olsun canimBende totomu kaldırayım spora yanlız acayip bir bas agrısı var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?