Bana 20sn az geliyo aliskinim ben1 dk plank zor olmadi mi canim
Hoşbulduk teşekkür ederim yarından itibaren bende diyete başlıyorum@onlinenurse Hosgeldin aramiza
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz
Cuma günleri tarti fotografi ve notlu bildirim
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Takima katilimin ne kadar olursa hedefine o kadar cabuk ulaşırsın
Bende elif 31 yasindayim bekarim Ankarada yaşıyorum
umarım hep beraber istediğimiz kiloya ulaşırız teşekkürler@onlinenurse hosgeldin aramıza burda kisa surede hedefine ulasirsin insallah
Ben uzun zamandir yapmaidm yaa ama zor duruyorum aksam deniyeyim mersk ettim kac sn duracağımBana 20sn az geliyo aliskinim ben
Ben aştim 20le baslamistim sonra 1dk bazen 1bucuga bile gidiyoBen uzun zamandir yapmaidm yaa ama zor duruyorum aksam deniyeyim mersk ettim kac sn duracağım
Plank dediginiz ne
Alinti yapmiyor neden acaba:)
Canım başın sağ olsunKızlar tek tek alıntı yapamıyorum hepınıze teşekkür ederım Allah razı olsun. Bugün cenaze yetişmedi zaten adapazarında hastanede yatıyordu istanbula gelıyor cenaze. Hala yoldalar karda çok yarın gömülecek ..
Allah sabır versin.Kızlar hastanede yatan dıger akrabayıda kaybettik bugün haberi geldı. Ne moralim kaldı ne bıseycenazeye bile gidemiyor bızımkıler. Elimi kaldırmaya şuan halım yok. O kadar keyıfsızım.. Bugünkü sporları yapamıcam..
Sağol canımCanım başın sağ olsun
Sağol canımAllah sabır versin.Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüm.
hoşbuldum teşekkürler@onlinenurse hoşgeldin canım
Öglen neden sadecemuz keske yanina sut,ayran,yogurt,badem tuketseydinSabah 1 haşlanmış yumurta 5 yeşil 5 siyah zeytin 2 dilim ekmek dometes salatalık bir dilim peynir 1 bardak çay
Öglen bir muz.
Akşam 2 dilim ekmek bir tabak et yemeği bir tabak salata.
Su 2.5 litre
Spor her saat emzirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?