Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cnm daha öncede denemiştim bu diyeti iyi gelmişti ama dediğin gibi sabah et yiyemiyom
sabah sadece şekersiz çay içiyom öğleden sonra akşama kadar et ve bol su içiyom
montiyi yapmak istiyom ama inanın montiden hiç bişey anlamadım kızlar bendemi bir problem var acaba(
speeeerrr bişey senin adına çok sevindim tatlım inşlah bende bir gün 40 bedene girerim en son 70 küsürlerdeyken 44 giyiyordum ama şimdi bilmiyorum kaç beden oluyo
benim için 40 beden hayal gibi kızlarrr kaç beden giyiodunuz 40a düştünüzzz

inşalah bişey çıkmaz safişcim mr ında :Saruboceq:
oy oy oy alkisalkisalkis ne güzel ben sizinle konuştuğumdan bu yana hiç gece sporu yapmadım benimkine kızmışım ne onu yanıma yaklaştırıyom ne ben yaklaşıyom :kedi:
delüü hadi bakalım kolay gelsünnn :jeyyar:
işte bu kadar cnm olay bitmiştir :)) hep böyle devam et o yokmuş gibi:))
h.g aramıza cnm merak etme istedikten sonra verirsin o kiloları
geçmiş olsun canım ya kendine çok dikkat et
yaaaaa kızlar akşama ne yemek yapsam hadi fikir verin yaaaaaaaaaaaa

haklısın canım ben bunu daha öncede duymuştum benimde spora çok özen göstermem lazım iyice sıkılaşmalıyım
denemek lazım aslında kabaklarımda varken evde:))
montiye göre öğlen ne yiyebilirim okudum ama çok anlamadım montiyi
aahhh aahhh bir anlamadım şu montide :mymeka:

canım sen mercimek pilavını bilmiyonmu yeşil mercimekle yapıyor çok güzel olur ben bayılırım ama çocuklarım yemediği için kendimede yapmıyorum(

tavuk ızgara ve ayran iimidir ekemek yok deilmi onun yerine salata salata olarak neler yiyebilirim mısır yasak onu biliorum kırmızı lahana havuç falan da yasak mı

havuç yasak canım . ama kırmızı lahana kıvırcık yada göbekten yapılmış bir salata yiyebilirsin . yada çocan salata . ekmekte yok malesef montide sadece sabah ekmek tüketebiliyoruz oda tam buğday ekmeği olacak .

tavuk ızgara ve ayran iimidir ekemek yok deilmi onun yerine salata salata olarak neler yiyebilirim mısır yasak onu biliorum kırmızı lahana havuç falan da yasak mı
tavuk ızgara salata ve ayran muhteşem bir üçlüdür . canım . bu ögüne 1 dlde olsa sakın ekmek ekleme .
mısır ve pişmiş havuç ,patates .hariç tüm sebzeleri yiyebilirsin .

herkese günayduunn nasılsınız bakem kızlarr hepinize sevgiler ve öpücüklerr opuyorumnanaktan
hele şükür geçmişe bitirebildim:) ne çok kaynatmışsınız böyle ben yokken
gerçi ben okurken eşimin pc de işi vardı ara vermek zorunda kaldım eşim bugün
saat 12 de gitti okula pazartesi günleri böyle oluyo dersi öğlen başlıyo

bizimde yemekte nohut var . 1 tabak nohut , 1 bardak ayran ve 1 tane salatalık yemeyi düşüüyorum . bugünde kendime biraz salata malzemesi alıp getireyim yarın işyerine çünkü bu hafta listede bana uyan hiçbir yemek yok .

kızlar montide kurufasülye yasak demi?

elif gelmedi hala merak ettim cadıyı . patronumu var acaba . hasta falan değildir inşallah .

evet yaaaa nede kaldı bu kız
yine birilerinemi sinir olup gitti acaba umarım herşey yolundadır....

safinazcım al vallaaa nerede yaşıyorrsun sen_P?

canım biraz önce aptallığıma geldi heralde yüksek bel muhabbeti tabikide biliyorum o pantolu şimdi google amcaya sorunca gördüm ve hatırladım ben pek beğenmiyorum canım onları zevk meselesi işte.....

bende acıktım nazımm vallaa vee yukarıda ne yemek olduğu muallak:S

cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

safişcim monti de masummm yazmıştııı dün tarifiniii evde olduğum bir zaman bende deneyeceğim.

neyi :uhm:

sabah sadece şekersiz çay aslında zararlı güzelim yaa şekersiz çay hem sinir hemde kansızlık yapar üstelikte kahvaltı eşliğinde değil sade çay onun yerine istersen ıhlamur yada yeşil çay iç. Gerçi aç açınada öğlene kadar nasıl durabilirki insan tansiyonu düşer başı döner ayyy zayıflayacam diye hasta olma güzelim yaa....

canım montiyi neden anlamadın yada neresini anlamadın bence monti çok mantıklı bir diyet şekli diyet değil hatta sağlıklı beslenme anlamadığın yerleri sor herkes cevaplar seni...

bakalım canım akşama Dr. ne dicek belli olucak bu durum....

neyen kızdın herüfe beee cezamı veriyonnn aklinialirimsmile aklinialirimsmile

evet eğer bir aksilik çıkmaz ise önce kuzumu uyutucam ardından kocamı

bilmiyorum mercimek pilavını ben :çok üzgünüm:

benimde aynen nazlım bu hafta bana uymuyor liste saçma sapan bir şeyler yapmak gerek...

kızlar ben sabahları genelde 6.30 - 7.00 gibi kahvaltı yapıyorum öğle yemeğim ise 12.00 de geliyor ama ben hiç acıkmamış oluyorum bu aralıkta acaba bu normalmi yaaa sizede oluyormu?
Öğlen yemeğini daha ileri saatemi alsam?

safişim senin şeker düzegi kaçamakda yapmadıgından gayet güzel gidiyor .
o yüzden acıkmıyorsun .... sen nasıl istersen ögünlerini ona göre ayarla . arada yapmadıgından 4ila 6 saat aRASINDA YEMEKLERİNİ YE .

sağol ablacım zaten dediğin saatler aralığında yiyorum yemeklerimi aynen bu şekilde devam desene....

a.s. a.s. a.s.

Eddoras kullanıcısından alıntı
UYANINCA
6kurukayısı-su
KAHVALTI
domates,peynir,zeytin,az reçel,2t.b. ekmek
AKŞAM
geç kalktığım için öğlen yemeği kaynadı.
yoğurt,salatalık,yağsız mücver
GECE
meyve süt

ablacım şu recel kısmı ne ola marmeladmı bildigimiz şekerli recelmi??*
Alıntı:kıs aeben gözündende birşey kaçmıyor valla.kaydirigubbakcemile3
canım normalde hepimizin kullandığı şekersiz marmelat alıyorum.
en son market alışverişinde 2tane almıştım.önceki gün bitti.
bugün çarşıya gidicem 2tane alırım yine.
ya reçel olmayınca kahvaltı edemiyorum ben.annem alıştırdı napiim.
bu sabahda yedim reçel ama çoook az.eyvahedigeldismile
ama söz olmıycak bir daha.:çok üzgünüm:

safişçim harikasın canım ben maalesef kaçamaksız monti yapamadım.ama yinede montideki bilgiler dorultusunda yediklerime dikkat ediyorum.

eddoras canım 6 tane kayısı biraz fazla değilmi gerçi kabızlık problemiyle alakalı bi durumsa olabilirde.bende ligth reçel aldım.canım çekti sadece pazar kahvaltısında azucuk yedim yememek için işyerine bile getirmedim :sinifsinif:

safiş umarım mr sonuçların iyi çıkar canım.
aebenime katılıyorum bende.düzenli yediğin için acıkmıyorsun bencede.
ben genellikle 2 öğün yapabiliyorum.
çocuklar için 7de kalkıyorum.onları yollayınca okula,8.5,9gibi uyuyorum.
11 de kalkıyorum.uykusuz kalınca hiç enerjim olmuyor maalesef.
spora başladığımdan beride halsizliğimden eser kalmadı.

narincim aksine metabolizmam süper çalışıyor canım.
uzun yıllardır kayısı yiyorum ben.
sağlık ve güzellik açısından.bayanssulusmile
çevremdekilerde inanın abartmıyorum ne yiyip içtiğimi sorar ve not alırlar.
yakında bende fotoğraflarımı koyarım profilden bakarsınız.

safişçim harikasın canım ben maalesef kaçamaksız monti yapamadım.ama yinede montideki bilgiler dorultusunda yediklerime dikkat ediyorum.

canım bilemiyorumki harikamıyım baksana kilo kaybım durdu. Ağlanmak dert yanmak istemyorum ama normalmiş bu durum bakalım nolcek ne etçesss....

inşallah ablam yaaa bakalım akşama belli olucak....
yedide kalkıp bir dahamı yatıyorsun :1shok:
ben pazar günleri bir saat geç kalkıyorum diye bütün gün baş ağrısı çekiyorum birde kalkıp bir daha yatsam ohhooo hayat çekilmez olur benim için....

ben yatmayı uyumayı pek sevmiyorumda, bu yüzden hareket halindeyim sürekli :asigim: :asigim: :kedi:

uykusuz kalınca ben aksinee çok enerjik oluyorummmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aayyy merak ettim fallaaa koysana abla resimlerini görelim seniiii....

bende yedim yemeğimi geldim . nohut ve 1 bardak ayran nedense hiç salatalık yiyesim gelmedi .

zaten bezelye vardı ben de yemedim salata cacık mercimek çorbası bugünkü öğle yemeğimde kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…