cnm daha öncede denemiştim bu diyeti iyi gelmişti ama dediğin gibi sabah et yiyemiyomHaftanın ilk iş gününden herkese kocamaannnnn günaydınnnnnnnnnnnnn
hepinize güzel bir hafta diliyorum canlarrr opuyorumnanaktan
sana hayırlı yolculuklar canım umarım en fazla 62 olarak geri dönersin yoksa sen uğraşacaksın yine....
ooyyyy geçmiş olsun ablam dikkat et kendine havalar zaten aldatıcı hastalık havası birde aslgın var aman diyim aman.....
teşekkür ederim ablacım... opuyorumnanaktan
yok ablacım dördüncü hafta idi ve sadece 200 gr. gitti :çok üzgünüm:
evet kaçamak yapmıyorum hiç aksine bol su içmeye çalışıyorum ama olmuyorki :1no2:
evet sanırım benimde kilo kaybım durdu ddiğini gibi ama ben kaçamaksız yinede devam ediyorum bakalım haç hafta duracak kilo kaybı :uhm:
beş gün boyunca her öğün et ıyyy midem kalktı öğle ve akşam yemekleri tamamda insan kahvaltıda aç karnına nasıl et yer canım yaaa....
Neden şok diyet yapıyorsunki montiyi yapsan aslında daha sağlıklı.... :hulya:
montide sadece kahvaltıda ekmek yeniyor canım oda tam buğday ekmeği tavsiye ediliyor diğe röğünlerde ekmek yok (tabi kahvaltıda yumurta varsa yine ekmek yok)
montide muz yasak :umursamaz: üstelikte öğlen de ekmek var oda yasak :umursamaz:
kısır derken? Patatesmi bulgurmu? gerçi her ikiside yasak kaydirigubbakcemile3
sabah sadece şekersiz çay içiyom öğleden sonra akşama kadar et ve bol su içiyom
montiyi yapmak istiyom ama inanın montiden hiç bişey anlamadım kızlar bendemi bir problem var acaba
speeeerrr bişey senin adına çok sevindim tatlım inşlah bende bir gün 40 bedene girerim en son 70 küsürlerdeyken 44 giyiyordum ama şimdi bilmiyorum kaç beden oluyokızlar bişiy söyleyeceğim geçen gün bir pantalon almıştım 40 beden olmuştu.artık ben 40 beden giyebiliyorum diye havalara uçmadım :sinifsinif:.kalıbındandır diyip önemsemedim.dün alışveriş merkezine gittik.bi etek gördüm haftasonu düğün var klasik bişiyler bakıyordum elime geçti.görevli kıza dedimki 42 si yokmu kız baktı bulamadı bilgisayardan falanda baktı kalmamış dedi.baktım çok dar beli görevli dediki bi deneseniz gönülsüzce denedim ve inanamadım çuk diye oturdu sositososito.nasıl mutlu oldum anlatamam.kilo olarak yerimde saymama ragmen vücudum sıkılaşmaya başladı sanırsam.bu sabah aceleden bakamadım yarın sabah ölçülerime bakacagım 40 beden giyebiliyorum Allah ım şükürler olsun :Saruboceq:
benim için 40 beden hayal gibikızlarrr kaç beden giyiodunuz 40a düştünüzzz
inşalah bişey çıkmaz safişcim mr ında :Saruboceq:ooyyyy süpperrr bir ahber bu canım yaaaa inşallah 38 beden olduğun günleri de göreceğiz gülüm yaaa. bende şuan 40 beden giyiyorum bazıları tam oturuyor üzerime bazıları ise bol sanırım kalıba göre değişiyor
Bende bu durumdan çok mutluyum tabisiiii
iyiyim gülüm şükür bir yaramazlık yok grip durumundan kurtuldum galiba sonunda...
geçmişe bakmadın sanırsam gülooooo
cumrtesi çekildim MR bu akşamda sonuçları alıp doktora göstereceğiz yani bu akşam belli olucak bakalım.....
oy oy oy alkisalkisalkis ne güzel ben sizinle konuştuğumdan bu yana hiç gece sporu yapmadım benimkine kızmışım ne onu yanıma yaklaştırıyom ne ben yaklaşıyom :kedi:kirazım istediğinde neleri başardıgını gördüm canım.eşinde destek madem başarıya ulaşacagına eminim bayrama hedef kilon ne bilmiyorum ama inşallah ulaşırsın canım.olumunekankayizsmile
bu arada safiş ben haftasonu yrüyüşümü yaptım tabisi gece sporumuda :jeyyar:bu işten kocacım son derece memnun.kaydirigubbakcemile3
delüü hadi bakalım kolay gelsünnn :jeyyar:canımmm senin adına çok sevindimmmmm
yürüyüş içinde gece sporu içinde çok ciddiyim bak
bırqak kocişin memnun olsun tatlım yaaaa yanlış birşey yapmıyorsun emin ol hareket berekettir.
Bende yürüyüşü bantta değil dışarıda yaptım lay lay lomm....
Gece sporunuda sabaha çevirdim yüzümü yıkamamıştımkiiiiii :kedi: :kedi: :kedi:
Ama akşamı iple çekiyorum gece sporunu yinelemek için
işte bu kadar cnm olay bitmiştir :)) hep böyle devam et o yokmuş gibi:))santraldeki arkadaşımın işi varmış onun yerine bakmak için aşağıya indim . kaynanamla konuşamadım malesef kirazım . bir türlü konuyu açamadım . daha sonra eşim söyledi . ben böyle konularda hiç konuşamam çok kötü bir huyum var bu açıdan . denizim öneride bulunmuş benim için . görümcem benim çekingen olduğumu bildiği için önce kardeşiyle konuştuğum için gocunmaz canım . ama akşam eşimle film izledik koltukta eşimin yanına uzandım bir ara kaynanam geldi hiç doğrulmadım bile eşimin yanında yatmaya devam ettim sonra kendi odasına gitti .
h.g aramıza cnm merak etme istedikten sonra verirsin o kilolarıselam herkese 89 kiloluk bir dombik olarak aranıza katılmak istiyorum müsade varsa..10 aylık bebeğim var doğumdan sonra hç kilo veremedim desem yeri..önerileriniz varsa bilmek isterim..tatlıyla aram çoookk fazla iyi.dün akşam gördüm bu topiği ve kararımı verdim 75 kiloya düşücem aynalarla barışıcam..
birini gördüğüm zaman imrenmicem.dün gece son kez kalkıp sarellemi güzellcee kaşıkladım
ama sondu gerçekten..iki yıl öncede biraz yediklerime dikkat ederek ve haftada 5 gün yarım saat ürüyüşle 89 dan 73 kiloya düşmüştüm..sonra hamilelik emzirme döneminde şimdiki halimi aldım(
bana sadece istek gerekiyodu hergün yarın yarın diyodum.yarın geldi gün bugündür!!
geçmiş olsun canım ya kendine çok dikkat ethepinize teşekkürler kızlar.ben hala pekte iyi değilim bu midemdeki burkulma ve halsizlik hali devam ediyor dün ilaçlarıma başladım belki iyi gelir bakalım,eşim 2 de iş başı bugün 2 den sonra gelmeye çalışıcam mesajlarınız için tekrar teşekkürler a.s.
yaaaaa kızlar akşama ne yemek yapsam hadi fikir verin yaaaaaaaaaaaa
haklısın canım ben bunu daha öncede duymuştum benimde spora çok özen göstermem lazım iyice sıkılaşmalıyımkızlar hem iş yapıp hem buraya laf yetiştirip hemde kanal d doktorlarımı izliyordum bir test yaptılar bi kadına yerleri sildirdiler bi kadına dans ettirdiler bi kadınıda yürüyüş bandında yürüttüler aynı anda aynı sürede ve sonra nabızlarına baktılar.ve yürüyüş yapan kadının nabzı daha hızlıydı.ve nabız hızlandıgında tabiki ideal sayıda yaşımıza göre ozaman yag yakarmışız.yani temizlik yapmak yada dans etmek spor yapmakla eşdeger asla olamaz dediler.bende yürüyüş bandını çıkarmazdım aman evi süpürmem lazım evi süpürerekte okadar kalori yakarım derdim. ev işlerini yapmayı tercih ederdim.demekki yerini tutmuyormuş.önce yürüyüş sonra ev işleri bundan sonra :lepi:
denemek lazım aslında kabaklarımda varken evde:))ben yapmıyorum ki kaynanam yapıyor . hani gördüğüm kadarıyla . önce yağda soğanları kavuruyor . daha sonra içine yeşil biberleri koyuyor . onları kavuruyor biraz sonra domates ve az salça koyuyor sonrada kabakları koyup hiç su eklemeden pişiriyor canım . sonrada üzerine dereotu süper oluyor .
aahhh aahhh bir anlamadım şu montide :mymeka:montiye göre öğlen ne yiyebilirim okudum ama çok anlamadım montiyi
hımmmm bir kaç haftadır yardımcı kadın olmadığı için evde işleri ben yapıyorum ama tüm gün sürdüğü vede iki katlı olduğu için acaip ter döküyorum bence montiye başladığımda vücut bu temizlik işini spor larak algıladı bu yüzden hızlı kilo verdim şimdi iş yapmıyorum kilom durdu
ama bende koşu bandının tozunu alıcam pırıl pırıl yapıcam onu
bilgi için sağol birtanem...
kabağın yemeğini değil kızartmasını yer eşim
ama patlıcan olabilir....
canım evde bir tabak yada iki tabaklık kıymalı karnbahar var cumadan kalma ama yesemmi yemesemmi diye ikilemde kaldım cumadan berdi varya o bakımdan....
allah allah ince bellilerde aslında düşük bel pantolon giyer genelde
o zaman ben alıyım canım yaa 40 bedenim nasılsa bakalım nasıl duracak merak ettim...
mercimek pilavımııı
o ne beeeeee
çatlak
ilgilen onunla aşkınızı taze tutun.... aklinialirimsmile
bence tavuk...
canım sen mercimek pilavını bilmiyonmu yeşil mercimekle yapıyor çok güzel olur ben bayılırım ama çocuklarım yemediği için kendimede yapmıyorum