- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun. Hep beraber zayıflıyoruz. Senin de katılman bizi mutlu eder.Hoşbulduk teşekkür ederim yarından itibaren bende diyete başlıyorum
Gerçekten çok zor insanın enerjisi düşüyor üzülüyor kolaymı canım Allah ailesine sevdiklerine sabır versin Allah rahmet eylesinKızlar hastanede yatan dıger akrabayıda kaybettik bugün haberi geldı. Ne moralim kaldı ne bıseycenazeye bile gidemiyor bızımkıler. Elimi kaldırmaya şuan halım yok. O kadar keyıfsızım.. Bugünkü sporları yapamıcam..
Afiyet olsun canım güzel menünHemen menumu bırakayım
Su 3 litre
Afiyet olsun senin spor bitme 7/24 canımSabah 1 haşlanmış yumurta 5 yeşil 5 siyah zeytin 2 dilim ekmek dometes salatalık bir dilim peynir 1 bardak çay
Öglen bir muz.
Akşam 2 dilim ekmek bir tabak et yemeği bir tabak salata.
Su 2.5 litre
Spor her saat emzirme
Afiyet olsun canımHemen menumu bırakayım
Su 3 litre
Afiyet olsun canımSabah: kaşarlı yumurta, zeytin, domates, salatalık, bal 1 tk, 2 dilim ekmek
A.Ö: sütlü kahve, kuruyemiş küçük kase kabak çekirdeği bir avuç
Akşam: mercimek çorba 2 kepçe, nohutlu pilav 1 kaşık, 2 kaşık portakallı kereviz
Zipzip-
Spor hiç yapmadım ev işi dünya ütü bakalım akşam inşallah dinleneyim Leslie ve eliptik yaparım atarım
Afiyet olsun canımBugun menusu 2.5 lt su
1:30
Yarım simit
2 çatal kaymak
2tatlı kasıgı çilek receli
1 çeri domates
5 ince dilim Sucuk
2 tane tereyagında yumurta
1 bardak çay
Aksam yemicem suan bas agrısı na mide bulantısı da eklendi ev halkını doyurayım vurup kafayı yatıcam
Sporla 40 dk yag yakım vıdeoları( denpın attıkları
20 dk leslie boosted
Zipzip-
N Nidsalii
Denp
❤❤❤❤❤❤
Harika canım da dikkat et kendineBugun menusu 2.5 lt su
Yarım simit
2 çatal kaymak
1 çeri domates
5 ince dilim Sucuk
1 bardak çay
Aksam yemicem suan bas agrısı na mide bulantısı da eklendi ev halkını doyurayım vurup kafayı yatıcam
20 dk leslie boosted
Zipzip-
N Nidsalii
Denp
Sagol canımS sulisim sen de yenisin sanırım canım. Hoşgeldin aramızaSağlıkla en kısa Zamanda hedefine ulaşman dileğiyle
Sen de hoşgeldin @onlinenurseEn kısa zamanda sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah.Grupta ne kadar aktif olursan diyetten de o kadar uzaklaşmamış olursun. Keyifli forumlar
@birazhuzurdu2008 başınız sağ olsun canım. Allah kalanlara sabır ölenlere rahmet eylesin.
Afiyet olsun canımBugünün menüsü kahvaltı Saat 10.00
3 adet haşlama yumurta
7 zeytin 1 parça peynir cay
Öğlen 14.00
Yesı mercimek çorbası 1 kepce
Ispanak yemegı
Sogan
2 dilim kepek ekmeği
Ara 1 armut
Akşam 18.00
3 kaşık karnabahar yemeği
7 adet pazı dolma
Şu 1 litre.
Dukan suyu 1 litre
Spor yapamadım adımda bu kadar oldu
Zipzip- Denp
Güzel menü canım,afiyet olsunBende disarda yuruyus yaptım geldim 1 saat.ayaz vardi...tabi buraya göre soğuktu..ben antalya da yasiyorumda...evde leslie ile cok sıkılıyorum...oğlanı cikardim o agaclara tırmandı bende etrafında tur attim iyi oldu...aksam yemegimi yedim günü kapattim inş
Sabah kalkınca 330 ml sirkeli su 1 muz
Kahvalti 11.00
Menemen cok az peynir
Az yesillik 1yada 2 dilim ekmek
Ayva portakal
Aksam 16.30
Bir kase yesil mercimekli eriste corbasi
3 kasik kavrulmus nohut
3 kasik bulgur pilavi
3 kasil portakallı kereviz
Bol salata
1 bardak kefir
Su yatana kadar 2 litre olur...2 fincanda yesil cay icecegim...odem cayimda var 1 litre onu bitiririm...
Öğle meyvenin yanına yoğurt da tüktsen iyi olurmuş canım,afiyet olsunSabah 1 haşlanmış yumurta 5 yeşil 5 siyah zeytin 2 dilim ekmek dometes salatalık bir dilim peynir 1 bardak çay
Öglen bir muz.
Akşam 2 dilim ekmek bir tabak et yemeği bir tabak salata.
Su 2.5 litre
Spor her saat emzirme
Güzel menü canım,afiyet olsunSabah: kaşarlı yumurta, zeytin, domates, salatalık, bal 1 tk, 2 dilim ekmek
A.Ö: sütlü kahve, kuruyemiş küçük kase kabak çekirdeği bir avuç
Akşam: mercimek çorba 2 kepçe, nohutlu pilav 1 kaşık, 2 kaşık portakallı kereviz
Zipzip-
Spor hiç yapmadım ev işi dünya ütü bakalım akşam inşallah dinleneyim Leslie ve eliptik yaparım atarım
Güzel menü canım,afiyet olsunHemen menumu bırakayım
Su 3 litre
Kahvaltı pazar kahvaltısı olduğu için böyle olduğunu umuyorum canımBugun menusu 2.5 lt su
Yarım simit
2 çatal kaymak
1 çeri domates
5 ince dilim Sucuk
1 bardak çay
20 dk leslie boosted
Zipzip-
N Nidsalii
Denp
Yeşil mercimeği az buldum canım,1 tabak yiyebilirmişsin bence.Afiyet olsun1litre dukan,2litre su,1nescafe,2yesil cay,
Muzun yanindaki kefir
Akşamda kefirin icinde 3kayisi,1incir,1yk yulaf var
Zipzip-
Akşamki çorba ne çorbası anlayamadım canım. Protein içeriosa güzel ama içermiyorsa sadece çorba+salata az geldi bana.Sonuçta baska ana öğün de yapmıosun.Biraz tencere yemeği veya protein de olsa yanında iyi olurmuş .Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?