Kelebek tekme
Sabah geç akşam erken yedik ondanÖglen neden sadecemuz keske yanina sut,ayran,yogurt,badem tuketseydin
Afiyet olsun hoşgeldinBen de ilk menümü atayım, bugun diyet listemi yapamadım.
Sabah; 2 dilim ekmek, yağsız menemen, 2dilim peynir, 12 yeşil zeytin, 1 küçük cennet hurması, salatalık, kuzukulağı,çay
Öğlen; 15.30 gibi, havuç rendesi, 2 fındık,3 kuru üzüm, 3 silme yemek kaşığı bulgur pilavı,
Akşam; birazdan yiyeceğim ; 2 köfte , 3 enginar çanağında havuçsoğan. (yağsız, patatessiz, bezelyesiz), 4 kaşık yoğurt.
Normalde ara ögün var ama bugun yapamadım
Bence devam edelim.daha cok harekete tesvik ediyor yarış mantigi oluncaKizlar adimlari tutmaya devam edeyim mi ne diyorsunuz ona gore not alacağım:))
Afiyet olsun canim bende yaparımEki Görüntüle 2763165
Kızlar havuç hurma bal ceviz yulaftan yaptığım cezeryelerim en azından tatlı yerine değişik olsun dedim
Afiyet olsun cikilotamHayırlı akşamlar kızlar ❤❤❤
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 2 yumurtadan omlet yağsız
1 domates 1 salatalık biraz roka biraz tere
2 dilim kaşar 2 ince dilim salam 1 çk helva
13.30 yesil fasulye 7 yemek kaşığı 1 büyük bardak ayran salata
16.00 1bardak yesil cay 1 incir 2 kayısı
18.00 3 yemek kaşığı pilav 1tane but haşlama bir buyuk tabak salata 1 kepçe mercimek çorbası
4 litre su
500 ml detoks suyu
Sporum N Nidsalii
20 dakika eliptik
20 dakika cardio
100 squat
50 sol bacak 50 sag bacak toplam 100
100 kalçadan tekme
Ip atlamadım sezeryan bölgem de ağrı oluştuğu için
Plank 1 dk 7 set
100 köprü hareketi
Denp
Yarın spor yapmicam kaslarımı dinlendiricem
Afiyet olsun canım17/01/2020
Sabah (10.30)
-3 kaşık lor (tavada az tereyağıyla)
-1 haşlanmış yumurta
-1 tatlı kaşığı vişne
-3 zeytin
-4 çiğ kaju
-1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle (15.00)
-Fırında 1 küçük levrek
-Bol salata
Ara (17.45)
-2 minik kivi
-1 minik mandalina
-1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (19.15)
-1 tabak karnabahar yemeği
-1 kase yoğurt
Ara (21.00)
-Çayın yanında 1 kuru kayısı yerim.
2,5 litre su
Leslie ile 3 mil 45 dk N Nidsalii
Zipzip-
Çok kızdıgım zaman atayim ben tekmeleri eniyisiKelebek tekme
Devam edelim kaptanımKizlar adimlari tutmaya devam edeyim mi ne diyorsunuz ona gore not alacağım:))
Minik kelebeğim benimÇok kızdıgım zaman atayim ben tekmeleri eniyisi
Afiyet olsun canimSabah 1 haşlanmış yumurta 5 yeşil 5 siyah zeytin 2 dilim ekmek dometes salatalık bir dilim peynir 1 bardak çay
Öglen bir muz.
Akşam 2 dilim ekmek bir tabak et yemeği bir tabak salata.
Su 2.5 litre
Spor her saat emzirme
Afiyet olsun canimHemen menumu bırakayım
Su 3 litre
Afiyet olsun canımSabah: kaşarlı yumurta, zeytin, domates, salatalık, bal 1 tk, 2 dilim ekmek
A.Ö: sütlü kahve, kuruyemiş küçük kase kabak çekirdeği bir avuç
Akşam: mercimek çorba 2 kepçe, nohutlu pilav 1 kaşık, 2 kaşık portakallı kereviz
Zipzip-
Spor hiç yapmadım ev işi dünya ütü bakalım akşam inşallah dinleneyim Leslie ve eliptik yaparım atarım
Gecmis olsun canim yaa aksamda hafif birseyler yeseydinBugun menusu 2.5 lt su
1:30
Yarım simit
2 çatal kaymak
2tatlı kasıgı çilek receli
1 çeri domates
5 ince dilim Sucuk
2 tane tereyagında yumurta
1 bardak çay
Aksam yemicem suan bas agrısı na mide bulantısı da eklendi ev halkını doyurayım vurup kafayı yatıcam
Sporla 40 dk yag yakım vıdeoları( denpın attıkları
20 dk leslie boosted
Zipzip-
N Nidsalii
Denp
Afiyet olsun canım1litre dukan,2litre su,1nescafe,2yesil cay,
Muzun yanindaki kefir
Akşamda kefirin icinde 3kayisi,1incir,1yk yulaf var
Zipzip-
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimBugünün menüsü kahvaltı Saat 10.00
3 adet haşlama yumurta
7 zeytin 1 parça peynir cay
Öğlen 14.00
Yesı mercimek çorbası 1 kepce
Ispanak yemegı
Sogan
2 dilim kepek ekmeği
Ara 1 armut
Akşam 18.00
3 kaşık karnabahar yemeği
7 adet pazı dolma
Şu 1 litre.
Dukan suyu 1 litre
Spor yapamadım adımda bu kadar oldu
Zipzip- Denp
Guzel gorunuyor afiyet olsun canimEki Görüntüle 2763165
Kızlar havuç hurma bal ceviz yulaftan yaptığım cezeryelerim en azından tatlı yerine değişik olsun dedim
Sporumuda yaptim...toplam olarak bir daha yazayim
1 saat acik.hava yürüyüş
1 mil.leslie( isinmak için)
8 dk karin
8 dk kalça
8 dk basen
Adim 12.000 (tamamlicam az kaldi o yüzden tam sayi yazdim)
Afiyet olsun canimHayırlı akşamlar kızlar ❤❤❤
Sabah 08.00 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 2 yumurtadan omlet yağsız
1 domates 1 salatalık biraz roka biraz tere
2 dilim kaşar 2 ince dilim salam 1 çk helva
13.30 yesil fasulye 7 yemek kaşığı 1 büyük bardak ayran salata
16.00 1bardak yesil cay 1 incir 2 kayısı
18.00 3 yemek kaşığı pilav 1tane but haşlama bir buyuk tabak salata 1 kepçe mercimek çorbası
4 litre su
500 ml detoks suyu
Sporum N Nidsalii
20 dakika eliptik
20 dakika cardio
100 squat
50 sol bacak 50 sag bacak toplam 100
100 kalçadan tekme
Ip atlamadım sezeryan bölgem de ağrı oluştuğu için
Plank 1 dk 7 set
100 köprü hareketi
Denp
Yarın spor yapmicam kaslarımı dinlendiricem
Afiyet olsun canim17/01/2020
Sabah (10.30)
-3 kaşık lor (tavada az tereyağıyla)
-1 haşlanmış yumurta
-1 tatlı kaşığı vişne
-3 zeytin
-4 çiğ kaju
Öğle (15.00)
-Fırında 1 küçük levrek
-Bol salata
Ara (17.45)
-2 minik kivi
-1 minik mandalina
-1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (19.15)
-1 tabak karnabahar yemeği
-1 kase yoğurt
Ara (21.00)
-Çayın yanında 1 kuru kayısı yerim.
2,5 litre su
Leslie ile 3 mil 45 dk N Nidsalii
Zipzip-
Afiyet olsun canimBen de ilk menümü atayım, bugun diyet listemi yapamadım.
Sabah; 2 dilim ekmek, yağsız menemen, 2dilim peynir, 12 yeşil zeytin, 1 küçük cennet hurması, salatalık, kuzukulağı,çay
Öğlen; 15.30 gibi, havuç rendesi, 2 fındık,3 kuru üzüm, 3 silme yemek kaşığı bulgur pilavı,
Akşam; birazdan yiyeceğim ; 2 köfte , 3 enginar çanağında havuçsoğan. (yağsız, patatessiz, bezelyesiz), 4 kaşık yoğurt.
Normalde ara ögün var ama bugun yapamadım
Eline sağlık canım ❤❤Yapmak isteyenler için yarının spor programı
30 sn plank × 3set
50 ip atlama × 2 set
30 squat × 3 set
50 kelebek tekmeler × 2 set
Leslie 1 miles + leslie 2 miles
@asysss
@madamhd
birbeste
askrhpozitif
D Dileksnr
@Tutku44
@birazhuzurdu2008
@Tesnim1989
E Elif_Eylul
3 tane giden uyemiz oldu bu hafta2 gün gelmedimm kaç yeni üyemiz olmuş yaf.Maşallah,bereketli takımız❤
Dogru söylüyorsun canimBence devam edelim.daha cok harekete tesvik ediyor yarış mantigi olunca
Ölçülerimizi takip etmiyoruz canim da onu nasil takip edelim kiBide incelme yarismasi yapalim mu
Tamam canim o zaman devam edelimDevam edelim kaptanım
Denp in dediklerini her hafta yapamayız zaten ama her gun en az 10 bin adım atmalıyız
Tarifini veririm istersenAfiyet olsun canim bende yaparım
Afiyet olsun cikilotam
Afiyet olsun canım
Ben aldım ölçümü şubatta tekrar iölçcemÖlçülerimizi takip etmiyoruz canim da onu nasil takip edelim ki
Herkes dogru yerden olcebilecek mi ,sorun çıkıyor genelde bu tur durumlarda
Tamam canim o zaman devam edelim
En dogrusu sabah ac karnina canim yoğurt kürü. Onlarin içine bir şişede maden suyu ekledinmi aşağı yukarı ayni oluyo benimkiyle.Dünürüm yoğurt kürü gece - sabah olarak mı yapılıyor? Dün gece yaptım.
Dört kaşık yoğurt, bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı, zencefil, bir tatlı kaşığı, pul biber, azıcık karabiber, yarım limon suyu, sumak da hadi benden olsun dedim biraz serpeledim. Karıştırıp kasıkladim.
Sen nasıl hazirliyorsun?
Önümüzdeki hafta üç gün kabak detoksu yapacağım, iki gün de akşamları salata yerim.
Suyun içine erik/ kayısı/ hurma/ incir koyma işini bugün yapmadım. Çünkü az önce okudum mesajını. Yarın yaparım. Benim kahve olayı da var onun faydalı olmadığını biliyorum ama öyle bir alışkanlığım var filtre veya granül mutlaka içiyorum. Kahveden sonra o dediğin suyu içmem saçma olursa öncesine mi alsam...tavsiyeni bekliyorum.
Muhteşem bir şekilde kar yağmaya devam ediyor. Çatılar bembeyaz ağaçlar o kadar güzel ki....inip yerlerde debelenmek istiyorum. İki sene önce Uludağ' da yapmıştım bu işi ....
Güzel bir pazar gecirmeni dilerim.
Ellerine saglik canımcım hür irademizle acı çekiyoruz sen keyfinebak ustammmm :)))@madamhd
E Elif_Eylul
@asysss
@birazhuzur2008
@Tutku44
birbeste
askrhpozitif
D Dileksnr
Fıstıklar ben kimseyi spor yapın diye zorlamam .Yapmak istemeyen zor gelen yapmaya bilir. Ama bugün hamlamisim dinleneyim yapmayayim dediginizde yarın sporda yapsanız yine aynı hamlamayi yaşarsınız vücut alismadan bu hamlama geçmez. Perşembe günüde kiminde kas şişliği olur kiminde olmaz o gün sadece bölgesel calisacagiz o yüzden sorun olmaz maximum 7 dk cunki .Bu arada hepinizin kilosunu not aldım bakalım cumaya sporlar nasıl yansıyacak menulerinizdede takipteyim ona göre
Bakmışsın kaptan sayesinde bana kalsan oooo :))))Dünür en son sporla yattiydin
Maşallah
Menü bildirimi yapmıyorsun di mi...ne yediğine bakmam lazım acilen...
Hahhahahahhah ne hoşsun kızz :))))siz neyin kafasini yasiyonuzyaaaa
Evet diyetisyenmenüsü ama hafta içindeki kg.a göre bakacam canim carsambaya kadar uyarim baktim olmazsa az miktar azaltırım. Yada bilmiom bakalim.Görmemişim bu mesajı....hmmmm inceleyelim bakalım... Afiyet olsun canımDiyetisyen menüsü mü kuzum...
Sendeki o potansiyell taaa buralardan gözüküyo zaten :))Ben yapmamak için kendimi zor tutuyorumkız ne diyorsa yapın sonra gitsin yağlar
Canım nolur kendini zorlama cok parcali zaten sporlarımız yoruluonİlk ben bazısını dk cinsinden almışım sonra herkesi adet olarak hesapladım daha sonra dk olarak arttırdım adet olarakta puanı arttırayım dedim puanlar uçtu gitti haberiniz olsunAma şöyle ki spor çok fazla olmamış mı bölgeseli 4 set yapmak fazla geldi onu düşürüp birde 10 dk esneme eklerseniz kaslara çok yüklenmemiş oluruz çünkü hem leslie Hem cardio da var Ama esnemeyi mutlaka yapın çok önemli ısınmayıda unutmuyorsunuzdur
Rabbim rahmet etsin canimKızlar hastanede yatan dıger akrabayıda kaybettik bugün haberi geldı. Ne moralim kaldı ne bıseycenazeye bile gidemiyor bızımkıler. Elimi kaldırmaya şuan halım yok. O kadar keyıfsızım.. Bugünkü sporları yapamıcam..
Aksamida hafif gecir sporlada halledersin sennnnnnnnnnBugun biraz kahvaltıda abarttım ve suan çok pişmanım sabah uyanınca Cocukları uyandırıp dısarı cıktık 1 gıbı eve girdik bu aksam seviyelere niyetlenicem diye gittim fırından simit aldım ve indirdim mideyebugun ekstra spor yapmam lazım
Porrtakal yapragini saracoglu acayip derecede öneriyoHerseyi denedim canim bende işe yaramiyo
Geçmiş olsun istigfar etmekten kacinma canimBugun menusu 2.5 lt su
1:30
Yarım simit
2 çatal kaymak
2tatlı kasıgı çilek receli
1 çeri domates
5 ince dilim Sucuk
2 tane tereyagında yumurta
1 bardak çay
Aksam yemicem suan bas agrısı na mide bulantısı da eklendi ev halkını doyurayım vurup kafayı yatıcam
Sporla 40 dk yag yakım vıdeoları( denpın attıkları
20 dk leslie boosted
Zipzip-
N Nidsalii
Denp
Bir daha yapmak isteyenler dediğini duymayımmm :)))))))))Yapmak isteyenler için yarının spor programı
30 sn plank × 3set
50 ip atlama × 2 set
30 squat × 3 set
50 kelebek tekmeler × 2 set
Leslie 1 miles + leslie 2 miles
@asysss
@madamhd
birbeste
askrhpozitif
D Dileksnr
@Tutku44
@birazhuzurdu2008
@Tesnim1989
E Elif_Eylul
Bana uyar canimKizlar adimlari tutmaya devam edeyim mi ne diyorsunuz ona gore not alacağım:))
Bel:göbek deliginin 4 parmak ustuÖlçülerimizi takip etmiyoruz canim da onu nasil takip edelim ki
Herkes dogru yerden olcebilecek mi ,sorun çıkıyor genelde bu tur durumlarda
Tamam canim o zaman devam edelim
Bende yatakta sagdan sola zor dönüyordum geceGünaydın canım bende denicem ama ağrırsa bırakırım koltuğa bıle zor oturuyorum
Uzerıne gıttıkce gececek bınsalalhHahahha olsun sen atlatırsın geçmiş olsun canım
Cok haklısın canım erteledıkce hamlık hep var olacak 1 hafta sonra hamlık gıtmıs olur ınsallah@madamhd
E Elif_Eylul
@asysss
@birazhuzur2008
@Tutku44
birbeste
askrhpozitif
D Dileksnr
Fıstıklar ben kimseyi spor yapın diye zorlamam .Yapmak istemeyen zor gelen yapmaya bilir. Ama bugün hamlamisim dinleneyim yapmayayim dediginizde yarın sporda yapsanız yine aynı hamlamayi yaşarsınız vücut alismadan bu hamlama geçmez. Perşembe günüde kiminde kas şişliği olur kiminde olmaz o gün sadece bölgesel calisacagiz o yüzden sorun olmaz maximum 7 dk cunki .Bu arada hepinizin kilosunu not aldım bakalım cumaya sporlar nasıl yansıyacak menulerinizdede takipteyim ona göre
Bak ya dort kose olmusOh oldu sana
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun basınız sagolsun canım Rabbım mekanını cennet eylesinKızlar hastanede yatan dıger akrabayıda kaybettik bugün haberi geldı. Ne moralim kaldı ne bıseycenazeye bile gidemiyor bızımkıler. Elimi kaldırmaya şuan halım yok. O kadar keyıfsızım.. Bugünkü sporları yapamıcam..
Oyle oldu abla aksam yemek yemeden niyetlendim bakalım nasıl olacakKapanışı yapmışın tatlim :)) zaten seviyelere başlayınca uzun süre kacamak yapmicaksin
Tesekkurler canımAfiyet olsun kuzum
Gecmis olsun
Sagolun kızlarGeçmiş olsun canim
Cok bisey yapamadım canım yarına artıkWalk walk walk o zaman ama kendini çokta hırpalama
Normalde 2 ogun yapıyorum canım sevıyelerı duydun mu bılmıyorum 1 aydır onu yapıyordum bu aksam toplu niyet oldugu ıcın sabah birazcık pazar kahvaltısına dondu aksamda mide bulantısı bas agrısı olunca yıyemedımKahvaltı pazar kahvaltısı olduğu için böyle olduğunu umuyorum canımyoksa reçelle,kaymak az da gözükse düzenli tüketildiğinde kilo vermene engel olur. Sucuk da keza öyle.Öğle ev akşamı komple atlamak ise hiç olmamış.Başın ağrıyormuş, çok geçmiş olsun. Ama en azından çorba+salata+yoğurt tüketebilirmişsin.Kilo vermede en önemli olan beslenme,spor snra geliyor. Afiyet olsun canım
Seviyelere tekrar niyetlenıcem diye azıcık kacamak yaptım canım ama pısman oldumKahvaltıda simit ve reçel olmasaymış yine iyiymiş canım ama pazar diye böyle oldu sanırım afiyet olsun❤❤
Sagol canım o an o mide bulantısı yedirmedi canım sımdılık aclık hissi yokGecmis olsun canim yaa aksamda hafif birseyler yeseydin
Tamam canim alırımTarifini veririm istersen
Vay bee subata kadar olcmicenmi..ben her hafta ölçüyorum...o kadar sabredemezdimBen aldım ölçümü şubatta tekrar iölçcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?