Huzurum, başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Sağlık haberini almayı ümit etmiştim ama ömrü bu kadarmis .Kızlar hastanede yatan dıger akrabayıda kaybettik bugün haberi geldı. Ne moralim kaldı ne bıseycenazeye bile gidemiyor bızımkıler. Elimi kaldırmaya şuan halım yok. O kadar keyıfsızım.. Bugünkü sporları yapamıcam..
Ah keske yiyerek zayıflayabılssm canım o is bende ıslemıyor nedense yada ben beceremiyorumAnladım canım.birbeste nin açlık oruçlarına benziyor sanırım.Detaylı okumadığımdan bilemiyorum içeriğini ama kilo verme açısından ben aralıklı orucu bile tam kabullenebilmiş değilim,yiyerek zayıflayanlardanım ben
İlk zamanlar normal canım sende cok iyi biliyorsub zamanla normale donecekAmin insallah allahim amin aminnnnnnn haala artiyim suan ama sebebi malum bakalim nasip
Bana taktı milletBenim gözüm sende,rakibim sensin.Arayı açmaya devam et,yoksa yakalarım
Beni geçemeyeceğini biliyorSadece beni mi cordelina var
Olur tabi ki canim herkes istedigi sporu yapiyorBir şey sormak istiyorum. Ben normalde chloe ting antremanları yapıyordum onları yapmaya devam etsem olurmu.
İmdaaaatla olmazzzz.Seni ancak sen kurtarabilirsinnnn.Koş koşş koşşş (kilo ver anlamında koş yani,yoksa yakalarım)Bana taktı milletimdaaatttt
Afiyet olsun canim aksam yemegin az olmusİyi aksamlar
Menüm
Sabah 10:00
1 kaşık omlet
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim tb ekmeği
Öğle 15:00
2 mandalina
1 ince dilim kek
Akşam 19:00
Salata
5 kaşık tavuk sote
Yarım dilim ekmek
68 dk leslie yapan biriniBeni geçemeyeceğini biliyor
tmm bende yaptığım videoları yazarım o zamanOlur tabi ki canim herkes istedigi sporu yapiyor
Afiyet olsun ablacimPazar menüm
11. Sade Nescafe
12.00 Peynirli omlet, maydanoz, fındık
14.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Yeşil çay
17.30 Tavuklu mantar sote , kefir , yarım tb ekmeği
20.00 Smoothie (yarım muz, bir bardak süt, bir kaşık Trabzon hurması, frambuaz, vişne )
İki litre su
Spor : Bölgesel bacak çalışma ,
plank 40 saniyelik üç set
Pedal çevirme
Twist beş dakika
Karın egzersizi
2000 adım
Zipzip- N Nidsalii
Yok canım her hafta sürprizi kalmaz ayda bir daha iyiVay bee subata kadar olcmicenmi..ben her hafta ölçüyorum...o kadar sabredemezdim
Benim metabolizmam yavaş canım. Ben öyle rüzgar yapiyorum.68 dk leslie yapan birinirakip bellicek kadar kafayı yemedim
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah 12:00
2 haslanmis yumurta
3 köfte
Pwynir zeytin
1 tatli kaşığı reçel
Biraz kaymak
1 dilim tb ekmegi
Aksam18:00
Brokoli karnıbahar haslama
Yoğurt
Ara
Bir bardak kefir
Yesilcay
4 kestane
3 kuru kayisi
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?