- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayda 1kere olçsene enazindan merak edersinVay bee subata kadar olcmicenmi..ben her hafta ölçüyorum...o kadar sabredemezdim
Ah spor da pek yapamadım ki canımAksamida hafif gecir sporlada halledersin sennnnnnnnnn
Ay keske yapabilsem de en azından hafifliyor o zaman suan cok daha iyiyim elhamdülillahGeçmiş olsun istigfar etmekten kacinma canim
Benim cok bı adımım olmuyor canım cogunluk ne derse uyarım benKizlar adimlari tutmaya devam edeyim mi ne diyorsunuz ona gore not alacağım:))
Benim icin mumkun degil...ben herhafta merak ediyorum...tartiya bile hergun cikarim sabah aksam...elinden gelse olcuyude hergun alirimAyda 1kere olçsene enazindan merak edersin
Cuma gunu yazmak isteyenler ölçülerini yazsinlarBel:göbek deliginin 4 parmak ustu
Gobek: delik cevresi
Kalçaoponun tam.ortası
Basen:kalcanin tam.alti
Alt göbek (ayva göbek) olmasın duzgun olcu almak sikinti dediğin gibi...ama bu 4 kolayca alinabilir ölçüleri
Bari gramda olsa veriyomusun yada ölçünde oynama oluyomuBenim icin mumkun degil...ben herhafta merak ediyorum...tartiya bile hergun cikarim sabah aksam...elinden gelse olcuyude hergun alirim
Seviyeler nedir hiç duymadım canımBende yatakta sagdan sola zor dönüyordum gece
Uzerıne gıttıkce gececek bınsalalh
Cok haklısın canım erteledıkce hamlık hep var olacak 1 hafta sonra hamlık gıtmıs olur ınsallah
Bak ya dort kose olmus
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun basınız sagolsun canım Rabbım mekanını cennet eylesin
Oyle oldu abla aksam yemek yemeden niyetlendim bakalım nasıl olacak
Tesekkurler canım
Sagolun kızlar
Cok bisey yapamadım canım yarına artık
Normalde 2 ogun yapıyorum canım sevıyelerı duydun mu bılmıyorum 1 aydır onu yapıyordum bu aksam toplu niyet oldugu ıcın sabah birazcık pazar kahvaltısına dondu aksamda mide bulantısı bas agrısı olunca yıyemedım
Seviyelere tekrar niyetlenıcem diye azıcık kacamak yaptım canım ama pısman oldum
Sagol canım o an o mide bulantısı yedirmedi canım sımdılık aclık hissi yok
Su orucundan sonra adapte olman zaman alır canım ama illa gidecek kilolar fazla stres yapma oluruna bırakMenüm
Sabah yoğurt kürü 1 ıslanmış incir
Kahvalti
Yarim cavdar pogaca yarim dilim tb.ekmeği (pogacam cok cok minik zaten)
1 dilim peynir, 5 zeytin. Bol yesillik
2 haşlanmış yumurta baharatli,papatya çayı
Ara
1 kaşık yulaf 4 kaşık yogurt tarcin yarim yesil elma
Aksam bol yeşillik ayran 5 ev yapimi çiğ köfte ayran
Su 3 litreyi gececek
Gun boyu detoks suyu tükettim
Zipzip- nihayet çiğ köfteyi yedik :))))) 4 olsa iyiydi 5 çok demi ((
Diyetisyen doymazsan yaninda sebze yemegi ye dedi bide böyle nasil zayiflanacak yaaa :))))) yemedim tabiiikisiiii
Spor ne yaparsam atacam artik gec atarim heralde
Olur olmazmi 5 yerden olcu aliyorum...en az 3 cm incelme oluyor.ki burda spor yapanlar efsane...onlanlar kesin daha fazla incelir haftadaBari gramda olsa veriyomusun yada ölçünde oynama oluyomu
Olur canim yeterince spor yapiyorsun zaten
Tamam canimBenim cok bı adımım olmuyor canım cogunluk ne derse uyarım ben
Afiyet olsun canim bence 5 iyi cok olmamisMenüm
Kahvalti
Ara
Su 3 litreyi gececek
Diyetisyen doymazsan yaninda sebze yemegi ye dedi bide böyle nasil zayiflanacak yaaa :))))) yemedim tabiiikisiiii
Hayır 5 çok değil. Sen genelde az yediğinden sana çok geldiMenüm
Kahvalti
Ara
Su 3 litreyi gececek
Ben katılmam sanırsam ama öyle bir sey yapacaksan da kaptanım mantıklı olan ayda 1 ölçmek. Kısa sürede fark etmez çünkü, milim oynar ancak.Cuma gunu yazmak isteyenler ölçülerini yazsinlar
2 haftada bir kontrol edebiliriz
Her hafta takip etmesi zor olur yetisemem
Kiz hergun 3cm nasil inceliyosunOlur olmazmi 5 yerden olcu aliyorum...en az 3 cm incelme oluyor.ki burda spor yapanlar efsane...onlanlar kesin daha fazla incelir haftada
Yitik sıfa olarak biliniyor 9 seviyeden olusuyor bu sistem canım her seviyenin yeme duzenı degısık aclık orucları var organ temızlıklerı var ve her dıyet gıbı yasaklı gıdalar var 1. Seviye 2 ogun den olusuyor ilk ogun (12.30-13.00) arasında aksam ise (18.30.-19.00) arasında yeniliyor kabaca boyleSeviyeler nedir hiç duymadım canımiki öğün dediğine göre aralıklı orucun diğer adı mı acaba
Dogru diyorsun canim aylik ölçü takibi daha mantikliBen katılmam sanırsam ama öyle bir sey yapacaksan da kaptanım mantıklı olan ayda 1 ölçmek. K
Her hafta....bel 1 cm gobek 1 cm gibiKiz hergun 3cm nasil inceliyosun
Anladım canım.Yitik sıfa olarak biliniyor 9 seviyeden olusuyor bu sistem canım her seviyenin yeme duzenı degısık aclık orucları var organ temızlıklerı var ve her dıyet gıbı yasaklı gıdalar var 1. Seviye 2 ogun den olusuyor ilk ogun (12.30-13.00) arasında aksam ise (18.30.-19.00) arasında yeniliyor kabaca boyle
Amin insallah allahim amin aminnnnnnn haala artiyim suan ama sebebi malum bakalim nasipSu orucundan sonra adapte olman zaman alır canım ama illa gidecek kilolar fazla stres yapma oluruna bırak
Sana ayak uydurmam lazim canim. Ama valla sıkıldım yemegimi ayarla sporumu ayarla bide ölçümü not al kendimin ebegi gibiyim vallaOlur olmazmi 5 yerden olcu aliyorum...en az 3 cm incelme oluyor.ki burda spor yapanlar efsane...onlanlar kesin daha fazla incelir haftada
Vallami hadi insallah zayiflarim o zamannOlur canim yeterince spor yapiyorsun zaten
Tamam canim
Afiyet olsun canim bence 5 iyi cok olmamis
Sebze yemegide ekleyebilirdin :)
Sen iyi diosan o menum iyidir hep az bulurdunya :)))) tamam canim sağolasın.Hayır 5 çok değil. Sen genelde az yediğinden sana çok geldiMenün güzel canım,afiyet olsunn.
Ben katılmam sanırsam ama öyle bir sey yapacaksan da kaptanım mantıklı olan ayda 1 ölçmek. Kısa sürede fark etmez çünkü, milim oynar ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?