Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah yoğurt kürü 1 ıslanmış incir

Kahvalti
Yarim cavdar pogaca yarim dilim tb.ekmeği (pogacam cok cok minik zaten)
1 dilim peynir, 5 zeytin. Bol yesillik
2 haşlanmış yumurta baharatli,papatya çayı

Ara
1 kaşık yulaf 4 kaşık yogurt tarcin yarim yesil elma

Aksam bol yeşillik ayran 5 ev yapimi çiğ köfte ayran

Su 3 litreyi gececek
Gun boyu detoks suyu tükettim

Zipzip- nihayet çiğ köfteyi yedik :))))) 4 olsa iyiydi 5 çok demi((
Diyetisyen doymazsan yaninda sebze yemegi ye dedi bide böyle nasil zayiflanacak yaaa :))))) yemedim tabiiikisiiii
Spor ne yaparsam atacam artik gec atarim heralde

Bel:göbek deliginin 4 parmak ustu
Gobek: delik cevresi
Kalçaoponun tam.ortası
Basen:kalcanin tam.alti

Alt göbek (ayva göbek) olmasın duzgun olcu almak sikinti dediğin gibi...ama bu 4 kolayca alinabilir ölçüleri
Cuma gunu yazmak isteyenler ölçülerini yazsinlar
2 haftada bir kontrol edebiliriz
Her hafta takip etmesi zor olur yetisemem

Seviyeler nedir hiç duymadım canım iki öğün dediğine göre aralıklı orucun diğer adı mı acaba

Su orucundan sonra adapte olman zaman alır canım ama illa gidecek kilolar fazla stres yapma oluruna bırak

Kaptanim ben adımlara katilmasam olur mu
Zipzip-
Olur canim yeterince spor yapiyorsun zaten
Benim cok bı adımım olmuyor canım cogunluk ne derse uyarım ben
Tamam canim
Afiyet olsun canim bence 5 iyi cok olmamis
Sebze yemegide ekleyebilirdin :)

Hayır 5 çok değil. Sen genelde az yediğinden sana çok geldi Menün güzel canım,afiyet olsunn.
Cuma gunu yazmak isteyenler ölçülerini yazsinlar
2 haftada bir kontrol edebiliriz
Her hafta takip etmesi zor olur yetisemem
Ben katılmam sanırsam ama öyle bir sey yapacaksan da kaptanım mantıklı olan ayda 1 ölçmek. Kısa sürede fark etmez çünkü, milim oynar ancak.

Seviyeler nedir hiç duymadım canım iki öğün dediğine göre aralıklı orucun diğer adı mı acaba
Yitik sıfa olarak biliniyor 9 seviyeden olusuyor bu sistem canım her seviyenin yeme duzenı degısık aclık orucları var organ temızlıklerı var ve her dıyet gıbı yasaklı gıdalar var 1. Seviye 2 ogun den olusuyor ilk ogun (12.30-13.00) arasında aksam ise (18.30.-19.00) arasında yeniliyor kabaca boyle

Anladım canım. birbeste nin açlık oruçlarına benziyor sanırım.Detaylı okumadığımdan bilemiyorum içeriğini ama kilo verme açısından ben aralıklı orucu bile tam kabullenebilmiş değilim,yiyerek zayıflayanlardanım ben

Su orucundan sonra adapte olman zaman alır canım ama illa gidecek kilolar fazla stres yapma oluruna bırak
Amin insallah allahim amin aminnnnnnn haala artiyim suan ama sebebi malum bakalim nasip
Olur olmazmi 5 yerden olcu aliyorum...en az 3 cm incelme oluyor.ki burda spor yapanlar efsane...onlanlar kesin daha fazla incelir haftada
Sana ayak uydurmam lazim canim. Ama valla sıkıldım yemegimi ayarla sporumu ayarla bide ölçümü not al kendimin ebegi gibiyim valla 15 günlük menüm belli ne yiyecegim allah yardımcımız olsun
Olur canim yeterince spor yapiyorsun zaten

Tamam canim

Afiyet olsun canim bence 5 iyi cok olmamis
Sebze yemegide ekleyebilirdin :)
Vallami hadi insallah zayiflarim o zamann ama hergun tok olmanin verdiği bi rahatsızlık var beynimde allah biliyo resmen yarinda yiyecem
Sen iyi diosan o menum iyidir hep az bulurdunya :)))) tamam canim sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…