Suanda yemek yedim oturuyorum 2saat sonra yapcam canimYeter bu kadar lak lak hadi totoları kaldırıp spor yapalım
E Elif_Eylul . Yaptin mı bebem bugünün egzersizlerini bakemm
Kolay gelsin canim bende toparlayim spor anca yapıcamAyyy oku oku anca bitirdim...masallah ne güZel bol bol sohbetler olmus.
Bende yemek telâşındayım...3.30 kocis gelcek yemek yicez...sabah 7 de kalktim..sabah sporumu yaptım...cocuklari biraz disari cikarttim oglan canli derste bende mutfaga zor attim kendimi
Bu hafta gercekten spor yapmicaktim o enerjim yok bu hafta oğlum hiç uyumuyor gece sürekli kucakta
Valla bravo canim 4cocukla nasil yapiyosanBu hafta gercekten spor yapmicaktim o enerjim yok bu hafta oğlum hiç uyumuyor gece sürekli kucakta
Diyetisyen ye dedi abla cuma ona gittigimde az yedinde vücudun yine depoladı vs.demesin die yeyim dedim.Fazla degil artiniz kizlar eminim cumaya eksiye düşersiniz
Cok güzel cnm
Masallahhhhhh tatlim
Basarilar cnm Allah zihin acikligi versin
Artin cok degil ama bundan sonra mutfagi kapatinca menünü yaz en iyisi cnm
Cok guzel eksi tatlim
Sen onu halledersin cnm
Tuuu tuuuu masallah cnm
Bütün takimlar dilekle sana nazar edecek diye korkuyorum
Ciddi söylüyorum, kendinizi bol bol okuyun
Niye özür diliyonki tatlim
Buraya hepimiz iyimizide, kotumuzude yazip birbirimize herturlu destek olacaz
Aksam konusacakmişiniz
Sakin sakin birbirinizden beklentilerinizi karsidakini suclamadan ifade etmeye calisin
Harikaaaa
Emzirmede duzensizlik olabiliyor cnm
Kafana takma, gelecegi zaman gelir :)
Artin Biraz fazlaymis cnm, cok dikkat etmeye calis
Aynisini düşünmüştüm
Yanlis hatirlamiyorsam gecen haftada aynisiydi
Eminim sen onu eksiye cevirirsin cnm
Tatlim artiyken çiğ kofte, nohut yemesenmi, dun de vardi...
Sebze pro agirlikli gitsen
Sabit de iyi cnm, cumaya en az - 1 gelebilir
Bu hafta biraz fazla artiyla basladi takim
Suya tuza dikkat et cnm
Cumadan berimi bu eksi cnm
Oyleyse gayet guzel
Minicik bi arti, lafi olmaz. :))
Bi wc ye bakaraynen devam et ccnm
Evet aslinda öylede cumaya 100 gr.eksiye razihim artik vallaGüzel menü kuzum uzun süre sonra vücut yemekleri görünce depolamaya başlıyor o yüzden artı çıkman çok normal araya yeşil çay limon sıkıstirirsan en azından olusan odemini atarsin birde aksam yemeğinde nohut yiyecksen tabağına bir kaşık kimyon eklemeni tavsiye ederim hem gaz ve siskinlik yapmaz hemde bagirsak dostudur kimyon ise yarar
Çoktan yaptım kiYeter bu kadar lak lak hadi totoları kaldırıp spor yapalım
E Elif_Eylul . Yaptin mı bebem bugünün egzersizlerini bakemm
Biraz ağır bir benzetme olacak affedinSagolasin tatlimben de öyle umut ediyorum :)))
Sen nasilsin, moralin daha iyimi
Tv nasil kırıldı kizzz
Yenisini de güle güle kullanin,
kirmadan
Neara beeeeÇoktan yaptım ki
Az önce planlarımdan bahsettim tipkisinin aynısını dünürüm de söylemişDiyetisyen ye dedi abla cuma ona gittigimde az yedinde vücudun yine depoladı vs.demesin die yeyim dedim.
Zaten cumaya kadar hep sebze yiyecem inşallah planlarim hazir. Proteini hafta sonu hallettim. Kahvaltidada yiyom hep.
Ne dersin
Evet aslinda öylede cumaya 100 gr.eksiye razihim artik valla(
Bide Canim güniçinde detoks suyum var günlük içtiğim. Limon maydonoz yeşilçay yesil elmayla hazirliom.
Bak kimyonun o özelliğini bilmiyordum nefret ettiğim tek baharattir kendisi ama oyleyse yerim yememmiiiiiii sağolasın canım yaz bana bunları her türlü tavsiyeye açığımmmm
Önce spor yaptım şimdi kahve içiyorumNeara beeee
Bende bebeyi uyuttum simdi yapicam kahvemi iceyimde
Eksi gelmezsen sessize ayrılma bak giderken. Kilo alırsın benden söylemesi ben ayrıldım çok da kilo alıp geliyorumHaklısın canım tez canlılığım tuttu yine. Ama takım için elimden geleni yapacağım. Eksi gelmezsem de sessizce ayrılırım.
Ayyy neguzel hayat yaaa bir ben oyle hazir yiyemiyorum bide seviniyo naletÖnce spor yaptım şimdi kahve içiyorumGörümcemdeyim ya şimdi sabah hazır kahvltıya kalkıyorum çok iyi oluyor
Yooo kendim için yedim onu da kim dediKesin bebek için yemişsindir sen simdi
Estağfurullah kuzum...
Yine de @Kahvesel sana guveniyoruz kuzum
Eminim elinden gelenin fazlasini yapip eksiye duseceksindir
Keske senin kadar edebi olabilsem cnm
Ama gönlümüz bir
Tatlım Adanalilar Antepliler çok kullanır gadayi .. kizzz nerelisin diye sordu muydumKöpüklü kahve seni yer gadasını aldığım canım ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?