Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy oku oku anca bitirdim...masallah ne güZel bol bol sohbetler olmus.

Bende yemek telâşındayım...3.30 kocis gelcek yemek yicez...sabah 7 de kalktim..sabah sporumu yaptım...cocuklari biraz disari cikarttim oglan canli derste bende mutfaga zor attim kendimi

Kolay gelsin canim bende toparlayim spor anca yapıcam

Bu hafta gercekten spor yapmicaktim o enerjim yok bu hafta oğlum hiç uyumuyor gece sürekli kucakta
Valla bravo canim 4cocukla nasil yapiyosan
Benim kizda buaralar geceye kadar oturuyo istemiyo uyusun eee bende onun pesinden surekli geziyorum durdugu yerde durmuyo ne kollarim tutuyo ne ayaklarim

Diyetisyen ye dedi abla cuma ona gittigimde az yedinde vücudun yine depoladı vs.demesin die yeyim dedim.

Zaten cumaya kadar hep sebze yiyecem inşallah planlarim hazir. Proteini hafta sonu hallettim. Kahvaltidada yiyom hep.
Ne dersin
Evet aslinda öylede cumaya 100 gr.eksiye razihim artik valla (
Bide Canim güniçinde detoks suyum var günlük içtiğim. Limon maydonoz yeşilçay yesil elmayla hazirliom.
Bak kimyonun o özelliğini bilmiyordum nefret ettiğim tek baharattir kendisi ama oyleyse yerim yememmiiiiiii sağolasın canım yaz bana bunları her türlü tavsiyeye açığımmmm

Sagolasin tatlim ben de öyle umut ediyorum :)))

Sen nasilsin, moralin daha iyimi

Tv nasil kırıldı kizzz
Yenisini de güle güle kullanin,
kirmadan
Biraz ağır bir benzetme olacak affedin Tecavüz kaçınılmazsa hesabı çalışmayan bir vücutla keyif almaya çalışıyorum zuhalim....planlarım var devreye soktum inşallah sonuç alacağım tatlim

Az önce planlarımdan bahsettim tipkisinin aynısını dünürüm de söylemiş planlar dahilinde ilerlemeye devam canım. İnşallah sonuç alacağız.

Haklısın canım tez canlılığım tuttu yine. Ama takım için elimden geleni yapacağım. Eksi gelmezsem de sessizce ayrılırım.
Eksi gelmezsen sessize ayrılma bak giderken. Kilo alırsın benden söylemesi ben ayrıldım çok da kilo alıp geliyorum hedefe ulaşana kadar buradayım istemiyorlarsa ayrılırım bana istemiyorum seni diyen olmadı kahvesel dur senı geçecektim

Kızlar nasılsınız napıyounuz geçmişe bıraz baktım ama hepsini okuyamadım. En ıyisı kaldığım yerden devam. Ben bu hafta artı ile güne başladım aslında hafta sonu yedıgıme içtiğime dıkkat ettım sporumu yaptım ama regl olucam o yüzden fark gösterdi. Neyse moral bozmak yok son gaz devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…