Hickimse burda oyle birsey diyemez burasi bizim değil herkesin,hepimizin olmasi gereken bir platform herkes bir sey icin burda oda zayiflamak dogruyu yanlisi hepberaber birbirimizden akil alarak gitmeliyiz,hicbirimiz doktor,spor hocasi vs.degil deneyimlerimizle ben bunu yaptim bana iyigeldi sende yap dedigimiz yer yada bana iyigelmedi ben busekilde devam edicem deriz yani amac kilo vermek hedeflerimiz var hepimizin zayiflayinca biliyoruzki mutlu olucaz oyuzden devamEksi gelmezsen sessize ayrılma bak giderken. Kilo alırsın benden söylemesi ben ayrıldım çok da kilo alıp geliyorumhedefe ulaşana kadar buradayım istemiyorlarsa ayrılırım bana istemiyorum seni diyen olmadı kahvesel dur senı geçecektim
Proteiin ozellikle et türü geç sindirildigi icin metoyu hizlandirir cnmDiyetisyen ye dedi abla cuma ona gittigimde az yedinde vücudun yine depoladı vs.demesin die yeyim dedim.
Zaten cumaya kadar hep sebze yiyecem inşallah planlarim hazir. Proteini hafta sonu hallettim. Kahvaltidada yiyom hep.
Ne dersin
Gizli gizli ne planlar yapiyon bakayimBiraz ağır bir benzetme olacak affedinTecavüz kaçınılmazsa hesabı çalışmayan bir vücutla keyif almaya çalışıyorum zuhalim....planlarım var devreye soktum inşallah sonuç alacağım tatlim
Saltanatım bugün son gibi döneceğim muhtemelenAyyy neguzel hayat yaaa bir ben oyle hazir yiyemiyorum bide seviniyo nalet
Takımcak regl olalım da kurtulalım ...Kızlar nasılsınız napıyounuz geçmişe bıraz baktım ama hepsini okuyamadım. En ıyisı kaldığım yerden devam. Ben bu hafta artı ile güne başladım aslında hafta sonu yedıgıme içtiğime dıkkat ettım sporumu yaptım ama regl olucam o yüzden fark gösterdi. Neyse moral bozmak yok son gaz devam.
Hımmmm olsun canim evin sonuctaSaltanatım bugün son gibi döneceğim muhtemelen
Bende kötüyüm abla hep oyle derlerTakımcak regl olalım da kurtulalım ...
Huzurum benim ne yalan söyleyeyim kendimi biraz iyi hissediyorum böyle...çok pis fena bir ablayim böyle de kötü huyum var. Allah Affetsin. Çabucak gider o artı üzme kendini...
Sen bugün tartilmadinmi cnmYoğurt kürü yapacağım akşama
Kabızlıga çok iyi geliyor ya inşallah bu cuma 82.9 u göreceğim aminnn
Ablacım kendını neden ıyı hissettin anlayamadım. Tabıı her zman ıyı olda biz + geldık diyemiTakımcak regl olalım da kurtulalım ...
Huzurum benim ne yalan söyleyeyim kendimi biraz iyi hissediyorum böyle...çok pis fena bir ablayim böyle de kötü huyum var. Allah Affetsin. Çabucak gider o artı üzme kendini...
HayırSen bugün tartilmadinmi cnm
Zuhalcim kabak detoksu yapacağım ama içinde yoğurt , ceviz olacak. Sabah dediğin gibi kahvaltı yapacağım. Brokoli şişlik yapmış olabilir bak... Pazarı beklemedim bugün marketten kabak, dereotu, marul aldım. Bunun dışında dünürüm detoks suyu yap dedi onu yaptım iki litre içeceğim. Bir de yatmadan baharatlı yoğurt yiyeceğim. Denp'in setlerini de ara ara yapıyorum. Zipziplari yaptım mesela kahve pişirirken....Proteiin ozellikle et türü geç sindirildigi icin metoyu hizlandirir cnm
Ay yeme tabiki
Pro + sebzeyi doyuncaya kadar ye
Bide her bünye farkli oldugu icin sislik yapicak sebzeler olabiliyor
Senin troid rahatsizligin varmiydi hatirliyamadim
Öyleyse lahanagillerden uzak durman lazim
Gizli gizli ne planlar yapiyon bakayim
Cnm geçen gün 3 gün kabak detoksu yapicam demiştim
Detokslarda her zaman ilk gün cok gider
Sonraki günler ac kaldigina değmez :)
Bana sorarsan persembeye kadar sıfır karbon yap, meyve dahil olmasin
Sabah yumurtali bol yesillikli kuruyemisli
Oglen aksam sebze +yogurt yada et türü +salata
Duruma göre perşembe detoks yaparsin
Sen 2 gün brokoli yemistin heralde
O da sislik yapmis olabilir sana
Suyunu da normalden birazdaha fazla icmeye calis
Canım bıraz konuları gördümde eşin ve senın hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah. Arada çocuk var. Eminim mantıklı hareket eder. En az zararla atlatırsınız bu zorlu süreci..Regl e 4 gün var her an olabilirim
Huzurum valla kötü bir niyetim yok...Ablacım kendını neden ıyı hissettin anlayamadım. Tabıı her zman ıyı olda biz + geldık diyemibu hafta hıc kaçamak yapmıcam bakalım cumaya ne olacak
Vayy senı plancı ablamZuhalcim kabak detoksu yapacağım ama içinde yoğurt , ceviz olacak. Sabah dediğin gibi kahvaltı yapacağım. Brokoli şişlik yapmış olabilir bak... Pazarı beklemedim bugün marketten kabak, dereotu, marul aldım. Bunun dışında dünürüm detoks suyu yap dedi onu yaptım iki litre içeceğim. Bir de yatmadan baharatlı yoğurt yiyeceğim. Denp'in setlerini de ara ara yapıyorum. Zipziplari yaptım mesela kahve pişirirken....uzandigimda bacakları çalıştırıyorum. Benim planlar bu...bu hafta böyle....
Abla bazilari disinda hepimiz artiyiz ama cumaya eksi geliriz eminim sıkma caniniHuzurum valla kötü bir niyetim yok...kendim artı olunca yanıma arkadaş buluyorum işte ondan iyi hissettim utanarak söylüyorum ama
Ay yerim seni çok tatlısın valla utanacak bısey yok ne güzel ıste yalnız kalmıyorsun sayemizdeHuzurum valla kötü bir niyetim yok...kendim artı olunca yanıma arkadaş buluyorum işte ondan iyi hissettim utanarak söylüyorum ama
TövbeAy yerim seni çok tatlısın valla utanacak bısey yok ne güzel ıste yalnız kalmıyorsun sayemizdezaten bizde sen yalnız kalma dıye + geldık
Benim kadar olamazsın sanmam...Bende kötüyüm abla hep oyle derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?