Yedim bile...4 te aksam yemegi fasli bitti bizde...Canım öğretmenim afiyet olsunbulgur ve barbunyayi akşam kaçta yiyeceksin erkene al tamam mı...şişlik olmasın...ugrastirmasin seni yarına.
Ani karar verme canım sakın bi sakince düşün kolay değil çocuğun var rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinselam kızlar sabahtan beri hiç iyi hissetmiyorum boşanma konusu geçtiginden beri hiç halim yok.
annemgil geldi kuruma. ama anlatamadim ne olduğunu.
hiç kimseye bişey bahsetmek de istemiyorum ne olduğu.
ruhen bedenen yorulmuş gibi hissediyorum o eski migi olabilir miyim...
bi sürü şeyler düşünüyorum.
içimden hiç boşanasım da yok bazen boşanasim var.. ne yapacagim hiç bilmiyorum.
Teşekkür ederim canım benimCook geçmiş olsun canim Allah esirgemiş yine
Gule gule kullanin yeni tv yi
Bir büyük tabak salatayı unutmuşumAfiyet olsun canim
Takim kalabalik oderiz bir sekilde
Ohh ohhh masallah sen gelirsin eminimBir büyük tabak salatayı unutmuşumkaçamak yok cumaya kadar ne yazıyorsam o eksi gelicem
Afiyet olsun canım guzel menuSabah muz 3 yk yulaf bir tk kakao bir tk fıstık ezmesi 1 bardak süt karışımı.
Öğlen bir kase buharda haşlanmış sebze yoğurtlu bir kase yeşil mercimek yemeği bir büyük tabak yeşil salata.
Ara bir portakal bir sütlü kahve.
Akşam 2 dilim taöbuydag 2 parça tavuk kanadı bir yumurtalı ıspanak bir tabak salata
Su 3,5 litre.
Pamuk eller cebe ozamanTakim kalabalik oderiz bir sekilde
Ooo süper canım... tekrardan afiyet olsun.Yedim bile...4 te aksam yemegi fasli bitti bizde...
Yok canim inş ben bunla sabahi edeceğim...cok zorda kalirsam leblebi yerim...eskiden yatana kadar yerdim...sabahta ac uyanir direk mutfaga bir şeyler yemege kosardim...şimdi 7 de de uyansam 8.30-9.00 kadar ağzıma lokma koymadan durabiliyorum...kendim bile şaşıyorum ac nasil.durabiliyorum diyeOoo süper canım... tekrardan afiyet olsun.
Akşam cozutma huyun yok değil mi...
Şimdiden önlemini al...geceler bayağı uzun. Elinin altında korumalık bir şey olsun. Tarçınlı süt, kefir, tarçınlı meyve, birazcık leblebi , yoğurt olabilir mesela...
Onun dizisi vardı ne çok severek izlerdimHikaye degil ki
"Karagümrük yaniyor" dan bir alinti
Bir yerlerini kaşı hemenYok canim inş ben bunla sabahi edeceğim...cok zorda kalirsam leblebi yerim...eskiden yatana kadar yerdim...sabahta ac uyanir direk mutfaga bir şeyler yemege kosardim...şimdi 7 de de uyansam 8.30-9.00 kadar ağzıma lokma koymadan durabiliyorum...kendim bile şaşıyorum ac nasil.durabiliyorum diye
Tuz koymadım kuzum... inşallah sonuç alırım/ alırız canımİnşallah güzel sonuclar alirsin cnm
Tuz koymazsan daha iyi olur
Geçmiş olsun canımValla sorma canım ya olcağı varmış diyelim kaza belayı önlesin inşallah eşimle oğlum oyun oynuyorlar dı oyuncak attı yanlışlıkla tv ye degdi değdiği gibi ekran renklendi 6 yıldır kullaniyoduk .
Ohhh ellerine sağlık o zaman canımm orda olaydim yiyeydim
Harika planlar dahilinde yaşamak çok güzel...
"
Hâkim Aslı'ya sordu
"Kızım, seni bu adam mı kaçırdı?"
"Evet, hâkim bey."
"Mahalleyi de bu adam mı yaktı?"
"Ee evet, hâkim bey."
Ne eveti Aslı?
Nikah kıymıyoruz Aslı, ne eveti?"
Ben de diyorum ki ne planı Dünür ne planı...hani beraber yaptığımız plan onu deyiversene huzura....help me dedim heeeeeelp
Sen bu boşanma mevzusu nasıl gündeme geldi bir anlatsana... mutlaka birikmişler vardır ..fitili ateşleyen ne oldu. Ailene haber verdin mi...verdiysen neden anlatmadın....onlar kuruma endişe edip geldiklerine göre anlatmalisin. Hiç boşanasim yok diyorsun... " Hiç " sözcüğü çok istemiyorsun anlamına gelir. " Bazen" sözcüğü onun kadar kuvvetli bir istek içermez. Duygularını iyice tart ...ne istediğine karar ver. Net olmalısın. Dediğim gibi baştan anlatırsan sana yardımcı olabiliriz sen de bazı şeyleri fark eder düzeltebilirsin.selam kızlar sabahtan beri hiç iyi hissetmiyorum boşanma konusu geçtiginden beri hiç halim yok.
annemgil geldi kuruma. ama anlatamadim ne olduğunu.
hiç kimseye bişey bahsetmek de istemiyorum ne olduğu.
ruhen bedenen yorulmuş gibi hissediyorum o eski migi olabilir miyim...
bi sürü şeyler düşünüyorum.
içimden hiç boşanasım da yok bazen boşanasim var.. ne yapacagim hiç bilmiyorum.
Ben sana kırılmadım filizim. Dedim ya 2 saat uyku ile girdim kk ne. Seni ve o tatlı sert tavrını da ister inan ister inanma çok seviyorum. Yanlış okumuşum beni kale almiyomussun gibi hissettim ve söyledim. Bak benim keçilerde gitti fabrika ayarlarına geri döndüm. Seviyorum seni güzellikDogru soylemek aslinda bazılarımıza kirıcı oluyo ama bana birisi dese aaaa gercekten haklisin demekki boyle yapmam lazim derim uygularim hep uyguladim valla 1senedir burdayim,
Bide benden kötusu yok burda
Tamam kaptanımRegl arti wc etkilemiştir cuma guzel eksi gelecek canim
Sabit olmanda guzel canim
Reglin etkisidir uzulme canim cumaya eksiler gelecek
Guzel eksi canım
100 gram cok degil cumaya eksiler gelecek
Tunaydin abla eksin cok guzel
Bence cok kotu degil cumaya yine 59 lari goreceksin
Tamam canim bugunden itibaren menu ve sporlarini bekliyoruz
Hadi artik eski simayi bekliyoruz
Tezin bitmiş hayirli olsun canim
Cuma da demistim izin hakkin yok istersen free ye alalim diye ama kalayim dedin
YYarismanin kurallari var her istediginde girip çıkamıyorsun
Daha 4 gun var cumaya kadar toparlarsin
Hatirlarsan sen genelde pazartesi artı bildirim yapardin cumaya kalmaz
Cook geçmiş olsun canim Allah esirgemiş yine
Gule gule kullanin yeni tv yi
Daha 4 gun var insallah yine ilk 3 de olacağız
Sessizce neden ayriliyormussun ki tezin bittigine gore önceliğin kilo artik
Yaza kadar hedefine ulaşıp istedigin kıyafetleri giysen kotu mu
Kolay gelsin canım
Sakin kafayla oturup dusunmelisin canim
Olmazsa destek alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?