Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ani karar verme canım sakın bi sakince düşün kolay değil çocuğun var rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
Cook geçmiş olsun canim Allah esirgemiş yine
Gule gule kullanin yeni tv yi
Teşekkür ederim canım benim

Afiyet olsun canım guzel menu

Yedim bile...4 te aksam yemegi fasli bitti bizde...
Ooo süper canım... tekrardan afiyet olsun.
Akşam cozutma huyun yok değil mi...
Şimdiden önlemini al...geceler bayağı uzun. Elinin altında korumalık bir şey olsun. Tarçınlı süt, kefir, tarçınlı meyve, birazcık leblebi , yoğurt olabilir mesela...

Yok canim inş ben bunla sabahi edeceğim...cok zorda kalirsam leblebi yerim...eskiden yatana kadar yerdim...sabahta ac uyanir direk mutfaga bir şeyler yemege kosardim...şimdi 7 de de uyansam 8.30-9.00 kadar ağzıma lokma koymadan durabiliyorum...kendim bile şaşıyorum ac nasil.durabiliyorum diye

Bir yerlerini kaşı hemen

Geçmiş olsun canım Ömrü o kadarmış TV'nin. İyi misin napiyorsun başka

Sen bu boşanma mevzusu nasıl gündeme geldi bir anlatsana... mutlaka birikmişler vardır ..fitili ateşleyen ne oldu. Ailene haber verdin mi...verdiysen neden anlatmadın....onlar kuruma endişe edip geldiklerine göre anlatmalisin. Hiç boşanasim yok diyorsun... " Hiç " sözcüğü çok istemiyorsun anlamına gelir. " Bazen" sözcüğü onun kadar kuvvetli bir istek içermez. Duygularını iyice tart ...ne istediğine karar ver. Net olmalısın. Dediğim gibi baştan anlatırsan sana yardımcı olabiliriz sen de bazı şeyleri fark eder düzeltebilirsin.

Dogru soylemek aslinda bazılarımıza kirıcı oluyo ama bana birisi dese aaaa gercekten haklisin demekki boyle yapmam lazim derim uygularim hep uyguladim valla 1senedir burdayim,
Bide benden kötusu yok burda
Ben sana kırılmadım filizim. Dedim ya 2 saat uyku ile girdim kk ne. Seni ve o tatlı sert tavrını da ister inan ister inanma çok seviyorum. Yanlış okumuşum beni kale almiyomussun gibi hissettim ve söyledim. Bak benim keçilerde gitti fabrika ayarlarına geri döndüm. Seviyorum seni güzellik

Tamam kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…