Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlım Adanalilar Antepliler çok kullanır gadayi .. kizzz nerelisin diye sordu muydum ablasının bilim kadını
Abla ben konyalıyım, aslım yörük. Ama asıl mevzu ben Malatya geliniyim Malatyada çok kullanılır. Bende çok seviyorum insanınıda şivesinide... Gadanı alam, itin bana hırlaya bunlar sevgi sözcükleri büyüklerimizin

Geçmiş olsun canım

Konyanin neresindensin..bende konyaliyim da

Benim bas agrısı yine hortladı koparıp atasım var kafamı
Cok gecmis olsun.bas agrisi felaket bir seydir. Ben çemberle basimi şakaklarımı sarar sıktırirdım...onlar halde sakaklarimin attigini hissederdim.bir sure sonra gecerdi...ben soguk yiyince cok olurdu

İnşaallah kuzum çoluk-çocuk rezil oldu bu süreçte. Ortancam anne seni çok özledim diye mektup yazdı kuzum...
Çocuk varken en çok ta zor zaten yıpratıcı oluyor benim de 2 yaşındaydı yavrum o okul tez aşamamda insan en çok onlardan vakit çalıyorum diye yıpranıyor neyse ki bitti gitti diye düşün canım geçmiş olsun kabul görür kapatırsın bu sayfayı da hayırlısıyla

Bende kolay kolay kırılmam canim

Biz de yörüğüz.
Oradan kalma bir alışkanlık demek ki.. itin bana hırlaya da güzelmiş
Bir Malatyalı arkadaşım var ona söyleyim bakalım şaşirsin biraz.

Dün akşam eve yoğurt çalarken aklıma meyveli yapsam tutar mı diye bir fikir geldi. Bir kavanoza ayırdım sütun birazını. Vişne, frambuaz bizzzt yaptım karıştırdım süte...koydum bir kaşık yoğurt attım fırına. Sabah açtım baktım ben taş deyim siz meteor...aman Allahım bir güzel olmuş anlatamam. Tadına bakmadım henüz daha da tutsun sulanmasin diye...

Eline sağlık ablacım

iyi fikirmiş bende muzlu deneyeyim. Kızım pek yoğurt yemiyor belki öyle yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…