Canım yaşını bilmiyorum ama benden sana tavsiye kesinlikle ailenle yüzdeyüz karar vermeden paylaşma anladığım kadarıyla aslında kurtarılabilir bir durumda olabilirsiniz eşinle açıkça konuş - + herşeyi bence bir reklam olmasın ama hangi ildesin bir aile ilişki uzmanı ile görüşün emin ol çok faydasını göreceksiniz daha mutlu olacaksınız aileler araya girdiğinde herşey hızlanır iyiyse iyi kötüyse kötü yönde şu da aklında olsun biz beklenti içerisine giriyoruz ama erkekler düz alıp tak tak söylemen lazım herşeyi kendini düzeltmeye yada durumu çalışıyorsa ne ala sonrasına sonra karar verirsinselam kızlar sabahtan beri hiç iyi hissetmiyorum boşanma konusu geçtiginden beri hiç halim yok.
annemgil geldi kuruma. ama anlatamadim ne olduğunu.
hiç kimseye bişey bahsetmek de istemiyorum ne olduğu.
ruhen bedenen yorulmuş gibi hissediyorum o eski migi olabilir miyim...
bi sürü şeyler düşünüyorum.
içimden hiç boşanasım da yok bazen boşanasim var.. ne yapacagim hiç bilmiyorum.
İki malzeme ve eksik. Zeytinyağı var. Pul biber de eklerim. Ne zaman yiyeyim canım.1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı zerdeçal.
1 çay kaşığı zencefil
1 yemek kaşığı zeytinyagi.:)
eşim yapıyordu ertesi günde wc :)
çok iyi geliyor yoğurtun içine zeytinyagi etkisi var:)
Geçmiş olsun canım.Benim bas agrısı yine hortladıkoparıp atasım var kafamı
Afiyet olsun güzel menü kuymak çı yım bende severim akşam la dengelemişsin bence
Afiyet olsun canım menün güzelmiş
Afiyet olsun kızlar
Afiyet olsun kuzumSabah: haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 2 çeri domates, 1 dilim ekmek
A.Ö: mandalina, Türk kahve, 2 bitter çikolata, 1 avuç leblebi (akşama kadar aralarda yediklerim bunlar)
Akşam: etli nohut, 1 dilim ekmek, salata
Zipzip- sporum yarım henüz
Canım kesinlikle yap...harika olmuş. Az önce tadına baktım Vişneyle yaptığım için biraz ekşi. Balla deneyeceğim bir de..iyi fikirmiş bende muzlu deneyeyim. Kızım pek yoğurt yemiyor belki öyle yer
Gözlerim aha da böyle oldu
Wauwww değişik bir yöntem meyveli süt mayaladın tuttu denemedik bende yapayım bakalım nasıl oluyor kendin mi keşfettin yoksa varmı böyle birşey ilk duydum benCanım kesinlikle yap...harika olmuş. Az önce tadına baktım Vişneyle yaptığım için biraz ekşi. Balla deneyeceğim bir de..
Afiyet olsun canım18/01/2020
Sabah (10.30)
-3-4 kaşık çörekotlu lor
-4 zeytin
-10 tane çiğ fıstık
-1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (12.30)
-1 minik kivi
-Yarım bardak kefir
Öğle (14.30)
-Yarım tabak nohut yemeği
-Birkaç çatal havuç/turp salata
Ara (16.30)
-1,5 avuç karışık çiğ kuruyemiş
-Yarım ekmek ayvası
Akşam (19.30)
-Pirinçli brüksel lahanası yemeği
-1 kase yoğurt
2,5 litre su.
Regliyim ve ağrım olduğundan bugün spor yapamadım maalesef N Nidsalii
Zipzip-
Canım yoğurdun içine koyup yiyordum. Uğraşmadan kendiliğinden olsa diye düşündüm.Wauwww değişik bir yöntem meyveli süt mayaladın tuttu denemedik bende yapayım bakalım nasıl oluyor kendin mi keşfettin yoksa varmı böyle birşey ilk duydum ben
Afiyet olsun canım çok güzel menü geçmiş olsun.18/01/2020
Sabah (10.30)
-3-4 kaşık çörekotlu lor
-4 zeytin
-10 tane çiğ fıstık
Ara (12.30)
-1 minik kivi
-Yarım bardak kefir
Öğle (14.30)
-Yarım tabak nohut yemeği
-Birkaç çatal havuç/turp salata
Ara (16.30)
-1,5 avuç karışık çiğ kuruyemiş
-Yarım ekmek ayvası
Akşam (19.30)
-Pirinçli brüksel lahanası yemeği
-1 kase yoğurt
2,5 litre su.
Regliyim ve ağrım olduğundan bugün spor yapamadım maalesef N Nidsalii
Zipzip-
Kanat 2 değil 1 yemişsin sanırım canım ama zaten küçücük bir şey bence 4-5 tane yiyebilirmişsin.Afiyet olsun :)Sabah muz 3 yk yulaf bir tk kakao bir tk fıstık ezmesi 1 bardak süt karışımı.
Öğlen bir kase buharda haşlanmış sebze yoğurtlu bir kase yeşil mercimek yemeği bir büyük tabak yeşil salata.
Ara bir portakal bir sütlü kahve.
Akşam 2 dilim taöbuydag 2 parça tavuk kanadı bir yumurtalı ıspanak bir tabak salata
Su 3,5 litre.
Güzel menü ve spor,afiyet olsun canım :)
O sabahki pişi gibi olan şey neee,zararlı bişi sanki (gözümden kaçmaz
Afiyet olsun canım,güzel menü :)Sabah: haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 2 çeri domates, 1 dilim ekmek
A.Ö: mandalina, Türk kahve, 2 bitter çikolata, 1 avuç leblebi (akşama kadar aralarda yediklerim bunlar)
Akşam: etli nohut, 1 dilim ekmek, salata
Zipzip- sporum yarım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?