Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım yaşını bilmiyorum ama benden sana tavsiye kesinlikle ailenle yüzdeyüz karar vermeden paylaşma anladığım kadarıyla aslında kurtarılabilir bir durumda olabilirsiniz eşinle açıkça konuş - + herşeyi bence bir reklam olmasın ama hangi ildesin bir aile ilişki uzmanı ile görüşün emin ol çok faydasını göreceksiniz daha mutlu olacaksınız aileler araya girdiğinde herşey hızlanır iyiyse iyi kötüyse kötü yönde şu da aklında olsun biz beklenti içerisine giriyoruz ama erkekler düz alıp tak tak söylemen lazım herşeyi kendini düzeltmeye yada durumu çalışıyorsa ne ala sonrasına sonra karar verirsin

İki malzeme ve eksik. Zeytinyağı var. Pul biber de eklerim. Ne zaman yiyeyim canım.

Son düzenleme:
2litre su,1litre dukan 1nescafe
Kefir,1yk yulaf,1incir,3kayisi,yarim muz var
Zipzip-

Eklentiler

• 20210118_183919.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 20210118_183909.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 20210118_140331.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 20210118_183852.webp
    25 KB · Görüntüleme: 25
Afiyet olsun güzel menü kuymak çı yım bende severim akşam la dengelemişsin bence

90 dk Leslie boasted ve walk yaptim. N Nidsalii Zipzip-
Zipzip-
Afiyet olsun kızlar

Afiyet olsun kuzum

Canım kesinlikle yap...harika olmuş. Az önce tadına baktım Vişneyle yaptığım için biraz ekşi. Balla deneyeceğim bir de..
Wauwww değişik bir yöntem meyveli süt mayaladın tuttu denemedik bende yapayım bakalım nasıl oluyor kendin mi keşfettin yoksa varmı böyle birşey ilk duydum ben

18/01/2020
Sabah (10.30)

-3-4 kaşık çörekotlu lor
-4 zeytin
-10 tane çiğ fıstık
-1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (12.30)
-1 minik kivi
-Yarım bardak kefir
Öğle (14.30)
-Yarım tabak nohut yemeği
-Birkaç çatal havuç/turp salata
-1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (16.30)
-1,5 avuç karışık çiğ kuruyemiş
-Yarım ekmek ayvası
Akşam (19.30)
-Pirinçli brüksel lahanası yemeği
-1 kase yoğurt

2,5 litre su.
Regliyim ve ağrım olduğundan bugün spor yapamadım maalesef N Nidsalii
Zipzip-

Afiyet olsun canım

Wauwww değişik bir yöntem meyveli süt mayaladın tuttu denemedik bende yapayım bakalım nasıl oluyor kendin mi keşfettin yoksa varmı böyle birşey ilk duydum ben
Canım yoğurdun içine koyup yiyordum. Uğraşmadan kendiliğinden olsa diye düşündüm. tuttu valla tutmasa yine içerdim meyveli süt niyetine

Afiyet olsun canım çok güzel menü geçmiş olsun.

Kanat 2 değil 1 yemişsin sanırım canım ama zaten küçücük bir şey bence 4-5 tane yiyebilirmişsin.Afiyet olsun :)

Güzel menü ve spor,afiyet olsun canım :)
Zipzip-
O sabahki pişi gibi olan şey neee,zararlı bişi sanki (gözümden kaçmaz ) ama bi daha karbonhidrat tüketmediğinden dengelemişsin tabii,afiyet olsun canım :)
Afiyet olsun canım,güzel menü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…