Sagol canım ❤Geçmiş olsun canım
Sen ne zaman dersen canım gün olarak fark etmez bir dahaki ay yine ayın 20sinde alırız ki aylık bakalım ne kadar incelme olmuş görürüzGuzel menu ve spor afiyet olsun canim
Tamam canim ne zaman ölçüleri alalim çarşamba alsak olur mu
Cuma takip edemem cok yogun oluyorum
Guzel menu afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım guzel menu
Afiyet olsun canim guzel menu
18/01
Kahvaltı (11.30)
- 1 yumurta, 1 dilim kaşar peynir, yarım dilim peynir, 5 zeytin, 3 biber, 1 ceviz, yarım dilim ekmek
Ara (16.00)
- 1 sade Türk kahvesi, yeşilçay, 1 portakal, yarım kf leblebi
Akşam (18.30)
- 1.5 kepçe mercimek çorbası, 5 kaşık ıspanak, 1 kase salata
Sade Türk kahvesi, hibiskus
Su: 2.5 lt
Spor: 45 dk pilates, 5000 adımZipzip-
Sabah 10.30
2 yumurtadan salcali yumurta 1 dilin çörek otlu peynir 3 dal marul 3 dal yeşil soğan 3 dal dereotu 8 zeytin 1 kupa şekersiz çay
Ara
Bir elma
Akşam 16.30
Bir kase kemik suyuyla yapılmış mercimek çorbası 3 yk bool yeşillikli kısır bir bardak ayran
90 dk leslie
Artı bugünün seti
@Nidsalii
Zipzip-
Selam iyi akşamlar
Menüm
Sabah 11:00
2 dilim tb ekmeği
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim salam
6 Chery domates
Ara ,16:00
1 muz 1 mandalina
Akşam 19:30
1 kase çorba
5-6 kaşık ve zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim tb ekmeği
Ara : 21:00
yoğurt kürü
3 litre su
Afiyet olsun kızlarBugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates 2 dilim kepek ekmegi 3dilim peynir 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay
13.00 1 bardak sekersiz çay
15.00 1 kase yogurt 3 ceviz 2 tane kayısı
18.40 8 yemek kaşığı ıspanak 2 tane yumurtayla yaptım 1 dilim ekmek
3 litre su yatana kadar 4 olur
Spor yok bugün yapmicaktim zaten kaslar dinlensin diye
Dışarda attığım adımlar var
@Nidsalii
Yemek varken ne sporu
O göbegini nasil büyütecek baska türlü
Yok bişiKanat 2 değil 1 yemişsin sanırım canım ama zaten küçücük bir şey bence 4-5 tane yiyebilirmişsin.Afiyet olsun :)
Güzel menü ve spor,afiyet olsun canım :)
O sabahki pişi gibi olan şey neee,zararlı bişi sanki (gözümden kaçmaz) ama bi daha karbonhidrat tüketmediğinden dengelemişsin tabii,afiyet olsun canım :)
Afiyet olsun canım,güzel menü :)
Afiyet olsun canım guzel menu ve sporSabah 10.30
2 yumurtadan salcali yumurta 1 dilin çörek otlu peynir 3 dal marul 3 dal yeşil soğan 3 dal dereotu 8 zeytin 1 kupa şekersiz çay
Ara
Bir elma
Akşam 16.30
Bir kase kemik suyuyla yapılmış mercimek çorbası 3 yk bool yeşillikli kısır bir bardak ayran
90 dk leslie
Artı bugünün seti
@Nidsalii
Zipzip-
Afiyet olsun canim.guzel menuSelam iyi akşamlar
Menüm
Sabah 11:00
2 dilim tb ekmeği
6 zeytin
1 kk peynir
1 dilim salam
6 Chery domates
Ara ,16:00
1 muz 1 mandalina
Akşam 19:30
1 kase çorba
5-6 kaşık ve zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim tb ekmeği
Ara : 21:00
yoğurt kürü
3 litre su
Afiyet olsun canım guzel menuBugünkü menüm
Sabah 08.00 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
09.00 kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates 2 dilim kepek ekmegi 3dilim peynir 5 zeytin 2 bardak şekersiz çay
13.00 1 bardak sekersiz çay
15.00 1 kase yogurt 3 ceviz 2 tane kayısı
18.40 8 yemek kaşığı ıspanak 2 tane yumurtayla yaptım 1 dilim ekmek
3 litre su yatana kadar 4 olur
Spor yok bugün yapmicaktim zaten kaslar dinlensin diye
Dışarda attığım adımlar var
@Nidsalii
Tamam o zaman bugun duyurusunu yapayim ayin 20 sinde katilmak isteyen yazsin olculeriniSen ne zaman dersen canım gün olarak fark etmez bir dahaki ay yine ayın 20sinde alırız ki aylık bakalım ne kadar incelme olmuş görürüz
Olur canım en azından motive oluruzAfiyet olsun canım guzel menu ve spor
Afiyet olsun canim.guzel menu
Tamam o zaman bugun duyurusunu yapayim ayin 20 sinde katilmak isteyen yazsin olculerini
20 subatta tekrar bakariz ne kadar fark olduguna
Dersim bitti... Biri dürterse biraz spor yaparım , sonra içimden bir ses yapsan da aynı yapmasan da yesen aynı degiiiilSağol ablacım
Aynen öyle ömrü o kadarmış
Iyiyim şükür abla bende çarşıdan gelince anca yemek sobayla uğraştım yeni oturdum kahve içiyorum şimdi sen neler yapıyorsun
Çok hoşsun Filiz' in menüsünde bişi görmüşsün....ben de yok bişi dedim...Anlamadım ablacım ne yok,neyi gözden kaçırdım ayol
İyi haberler ver bize. Senin için hayırli olan neyse o olsun.selam kızlar sabahtan beri hiç iyi hissetmiyorum boşanma konusu geçtiginden beri hiç halim yok.
annemgil geldi kuruma. ama anlatamadim ne olduğunu.
hiç kimseye bişey bahsetmek de istemiyorum ne olduğu.
ruhen bedenen yorulmuş gibi hissediyorum o eski migi olabilir miyim...
bi sürü şeyler düşünüyorum.
içimden hiç boşanasım da yok bazen boşanasim var.. ne yapacagim hiç bilmiyorum.
Şimdi düştü jetonnn, benimkinde köşe sayısı biraz fazla da zaman alıyorÇok hoşsun Filiz' in menüsünde bişi görmüşsün....ben de yok bişi dedim...
Afiyet olsun canımIyi akşamlar
18.ocak.pazartesi
10.30
Sirkeli ılık su, 1 tk ketentohumu yagi
Sade filtre kahve
14.00
3 kş yulaf
2 incir
1 bar süt
1 avuc kuruyemis
18.00
2 kepçe mercimek corbasi
1 sk mantar sote
1 kş pirasa - pirinç yok
2 kş yogurtlu k. Pancar salatasi
Su 2 lt
1.5 ödem suyu
Yatana kadar biter
3 dilim ekmek hakkım yok artık 2 dilimNormalde 3 dolma fazla derdim ama senin 3 dilim ekmek hakkın olduğunu düşününce oldukça normal geldi :)Afiyet olsun canım :)
Teşekkür ederim canım bugün yemedim ekmekEkmekler gözükmüyor bu sefer  afiyet olsun canım
Ayyy aynı benim eşim üfff hiç iyi olmuyor hele gece çalıştığı zamanlarda sabaha karşı 5 gibi kokoreç şırdan paça ne varsa getiriyordu uyanıp yiyor geri yatıyordumBen genelde fırın yerim ama eşime ayak uydurunca illa kilo alıyorumgece canı dürüm ister sen yersen alırım der bende sen ye diyince trip atar vazgeçer kendi kilo alır yanında beni de yakar
Ne güzel fikirmiş cnmDün akşam eve yoğurt çalarken aklıma meyveli yapsam tutar mı diye bir fikir geldi. Bir kavanoza ayırdım sütun birazını. Vişne, frambuaz bizzzt yaptım karıştırdım süte...koydum bir kaşık yoğurt attım fırına. Sabah açtım baktım ben taş deyim siz meteor...aman Allahım bir güzel olmuş anlatamam. Tadına bakmadım henüz daha da tutsun sulanmasin diye...
Teşekkür ederim tatlimAfiyet olsun canım
Aynen canım ya bir dürüm olsa künefe falan yaptırıp getirir3 dilim ekmek hakkım yok artık 2 dilim
Ama zate dolmanın birini yemedim
Teşekkür ederim canım bugün yemedim ekmek
Ayyy aynı benim eşim üfff hiç iyi olmuyor hele gece çalıştığı zamanlarda sabaha karşı 5 gibi kokoreç şırdan paça ne varsa getiriyordu uyanıp yiyor geri yatıyordum
Dogru olcu nasil alinir arastirmasi yapiyorum geleceğim az sonra :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?