Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen ne zaman dersen canım gün olarak fark etmez bir dahaki ay yine ayın 20sinde alırız ki aylık bakalım ne kadar incelme olmuş görürüz

Afiyet olsun kızlar

Yok bişi

Afiyet olsun canım guzel menu ve spor
Afiyet olsun canim.guzel menu
Afiyet olsun canım guzel menu
Sen ne zaman dersen canım gün olarak fark etmez bir dahaki ay yine ayın 20sinde alırız ki aylık bakalım ne kadar incelme olmuş görürüz
Tamam o zaman bugun duyurusunu yapayim ayin 20 sinde katilmak isteyen yazsin olculerini
20 subatta tekrar bakariz ne kadar fark olduguna

Afiyet olsun canım guzel menu ve spor

Afiyet olsun canim.guzel menu

Afiyet olsun canım guzel menu

Tamam o zaman bugun duyurusunu yapayim ayin 20 sinde katilmak isteyen yazsin olculerini
20 subatta tekrar bakariz ne kadar fark olduguna
Olur canım en azından motive oluruz

Sağol ablacım
Aynen öyle ömrü o kadarmış
Iyiyim şükür abla bende çarşıdan gelince anca yemek sobayla uğraştım yeni oturdum kahve içiyorum şimdi sen neler yapıyorsun
Dersim bitti... Biri dürterse biraz spor yaparım , sonra içimden bir ses yapsan da aynı yapmasan da yesen aynı degiiiil yemesen aynı diyor kuzu
İyi olmana sevindim. Yorgunluktan biz dünürlerle uğraşamiyorsun da nolcek senin bu halin... üzülüyorum hatcem ama elimden bir şey gelmiyor napim

İyi haberler ver bize. Senin için hayırli olan neyse o olsun.

Iyi akşamlar

18.ocak.pazartesi

10.30
Sirkeli ılık su, 1 tk ketentohumu yagi
Sade filtre kahve

14.00
3 kş yulaf
2 incir
1 bar süt
1 avuc kuruyemis

18.00
2 kepçe mercimek corbasi
1 sk mantar sote
1 kş pirasa - pirinç yok
2 kş yogurtlu k. Pancar salatasi

Su 2 lt
1.5 ödem suyu
Yatana kadar biter

Afiyet olsun canım

Normalde 3 dolma fazla derdim ama senin 3 dilim ekmek hakkın olduğunu düşününce oldukça normal geldi :)Afiyet olsun canım :)
3 dilim ekmek hakkım yok artık 2 dilim
Ama zate dolmanın birini yemedim
Ekmekler gözükmüyor bu sefer  afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım bugün yemedim ekmek
Ben genelde fırın yerim ama eşime ayak uydurunca illa kilo alıyorum gece canı dürüm ister sen yersen alırım der bende sen ye diyince trip atar vazgeçer kendi kilo alır yanında beni de yakar
Ayyy aynı benim eşim üfff hiç iyi olmuyor hele gece çalıştığı zamanlarda sabaha karşı 5 gibi kokoreç şırdan paça ne varsa getiriyordu uyanıp yiyor geri yatıyordum

Ne güzel fikirmiş cnm
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim tatlim

Aynen canım ya bir dürüm olsa künefe falan yaptırıp getirir Sonra sen 100 kilo olsanda ben seni seviyorum he he ben kendimi sevmiyorum o ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…