Gogus mu göbek olmasin o birde kalca varGogus ,basen ,bel de baska alalim mi diye inceleme yapiyorum canim
O gelir gelmez kızını verdi bana sen bir yıldır tanıyorsun hâlâ adını koyamadik bir keremArkandayım canim
Beste yoktu biz vardik daha önce
Hanımlar bende menümü atayım
Sabah: 2 adet yumurta,1 adet domates,5 adet zeytin,1 kibrit kutusu peynir, 2 dal kıvırcık
Ara Öğün: 1 adet elma
Öğle Yemeği: 1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
Ara Öğün: Yarım su bardağı süt, 3 adet ceviz
Akşam Yemeği: 1 kase salata, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Afiyet olsun kızlar
Bu sıkıntılı bir durum herkes doğru ölçü alamayabilir sonra sıkıntı olur vs vs vsGogus ,basen ,bel de baska alalim mi diye inceleme yapiyorum canim
Ben sana nededim abla benim kizimi ne doktorlar ne muhendisler istediO gelir gelmez kızını verdi bana sen bir yıldır tanıyorsun hâlâ adını koyamadik bir kerem
Azkaldi zatenİtin bana hırlasın filissssssssim
Canın sağ olsun kuzum lafı bile olmaz. Sadece spor yapmayanlara kırk katır mı kırk satır mı diye soruyoruz.Sporumu yazmayı unuttum yapmadığım için ben bugün spor yapamadım maalesef
Afiyet olsun canım aksam yemegin cok az olmusHanımlar bende menümü atayım
Sabah: 2 adet yumurta,1 adet domates,5 adet zeytin,1 kibrit kutusu peynir, 2 dal kıvırcık
Ara Öğün: 1 adet elma
Öğle Yemeği: 1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
Ara Öğün: Yarım su bardağı süt, 3 adet ceviz
Akşam Yemeği: 1 kase salata, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
Guzel menu ve spor afiyet olsun canım
Bu olcu isleri karisacak gibiGogus mu göbek olmasin o birde kalca var
Noldu hiçbirine vermedinBen sana nededim abla benim kizimi ne doktorlar ne muhendisler istedi
Ben mesela alamıyorumBu sıkıntılı bir durum herkes doğru ölçü alamayabilir sonra sıkıntı olur vs vs vs
tabiki yazmayı unutmuşum yarın yazarım hepsiniAfiyet olsun canım aksam yemegin cok az olmus
Su miktarini ve yemek saatlerini de yazabilir misin yarin menun
Tursunu kurucamNoldu hiçbirine vermedin
Opoma ağrılar girdi ölçüyü duyuncaBel:gobek deligi 4 parmak üstü
Göbek: delik cevresi
kalçaoponun ortasi
basenoponun tam alti
Tam.bende onu diyecektim...zor olacak senin icin...4-5 yer var olculecek...kızlar ölçü konusunda herkes kendi olcusunu yazsin not alarak isteyen paylassin
ayri ayrı takip etmem cok zor olacak
Birazdan yapmaya çalışıcam zaten ablacım merak etmeyinCanın sağ olsun kuzum lafı bile olmaz. Sadece spor yapmayanlara kırk katır mı kırk satır mı diye soruyoruz.
Dayaktan kurtuluş yok yaniburada âdetler böyle kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?