Allah korusun buzda düşmek cok tehlikeli olabiliyorBen bundan 2. 5 sene önce küçük oğluma hamileyken 3 hafta kala doğumuma 10 cm lik merdivenden düştüm 100 kiloydum neler çektim 2 ay alcılı kaldı ayağım sıze kadar doğumu öyle yaptım çatala bıle zor cıktım.o yüzden bugün kaydım bı kaç kez dışarıda bende çok korkarım Buzda düşmekten
Canım Allah kolaylık versin.Anacim nasil iş yeri orasi
Gecmis olsun tatlim
Fabrikada calisiyordum cnm
Ameliyat olunca 2 aydir raporluydum
Zaten burda çoğu yer kapatilinca, işler de azaldi, bana da çıkış verildi
Ama sigorta icin yinede rapor almam gerekiyor
AAa Allah korumus cnm iyiki kirik çıkık bisey olmamis
Yapış bana ayrılma pesimden 5 li rakamlara goturem seniValla cok isterdim biri beni kaldırsın oturup kaldim bu kilolarda
Geçmiş olsun canım ah benimde dis operasyonla alinacakta tirsiyomYok canim dolgum kırıldı
Ne zamandır erteliyodum artik daha bekleyemem dolgu yapacak disde kalmayacak
Allaha emanetiz artık
Tatlım yalnız değilsin. Ben de öğle ve akşami birleştirip şimdi yiyorum. Sen de çok gecikme ...Ben daha öğle yemeğimi yiyemedim
Direk aksama geçiş yap :)))Ben daha öğle yemeğimi yiyemedim
Şimdi spor yapmamak için sürekli kendimize bahane uretmiyoruz bunu bir aliskanlik hâline getir canım yoksa hergun farkli birseyi bahane edebiliriz ...Kızlar noldu bılıyomusunuz 15-20 gün once bır arkadasla denk gelmiştim bankada üstümde kaban vardı tabı bugünde o arkadaşımla görüştük bana dedıkı o gün kilolu geldın gözüme,
- bende tabı caktırırmıyım dedımkı kaban kilolu göstermiştirhalbuki 2 kılo bıle farketti tabı ben açık vermedim zayıfmıssın dedi bana moral oldu ama çok yorgunum bugün çok yol yürüdüm kalkıp spor yapmak istiyorum halim kalmadı.
Afiyet olsun canım guzel.menu yanlız adimlari resimli olarak atıyoruz kuzum 2❤Ogrenciler derse gelmedi bende yemeğimi yiyebildim şükür cok acikmistim valla.
@NidsaliiDenp @Elif Eylul
Sabah 330 ml sirkeli su
Kahvalti:8.30
Yarim dilim.ekmek
2 hasl.yumurta
Süzme peynir
Domates salatalik yesillik
Öğlen 13.00
5-7 kasik (yerken sayiyirdum karistirdim) baharatli nohut
1 cb kefir
1 dilim ayva 2 dilim portakal
Aksam:16.30
2 kepce mercimek corbasi
Ton balıklı salata ( cok yaptim 3 lt kap %75 doluydu
Cok şükür günü kapattım...
Spor:
30 dk zumba cardio
15 dk slim.pack 6
1 saat açık hava tempolu yürüyüş
Su 2 litre +1 litre ödem çayı
Adim 12.000 ( 9.500 lerdeyim buraya yazinca mecbur bu sayiyi bulmak.icin yururum)
Gecmıs olsun canım kıyamamAA düşmekten bahsetmıssıniz oğlum merdivenleri temızlıyodu karları bı ses geldı yavrum en üstten aşağıya kadar düşmüş g..... Dıye bağırıyo indim aldım etleri zedelenmıs çocuğumun bır saat ağladı.. İş güzar herşeye koşacak.
Benımde cakıldı 70 tartı abla 69 bı cee yapsaBugün kahvaltiyi baya dolu ve erken yaptim
Öğlen ara öğün seklinde, cok acikmamistim
Aksam ne yiyecegime tam karar vermedim
Bende dünden bugüne biraz arti geldim
Aksamdan sabaha nerdeyse hic düşmemiş tarti
Simdi aklima geldi
Dün aksam mercimek corbasi yemistim
Heralde ondan
Yoksa kacamak yoktu, suyuda baya icmistim
Geçmiş olsun canımYapış bana ayrılma pesimden 5 li rakamlara goturem seni
Geçmiş olsun canım ah benimde dis operasyonla alinacakta tirsiyom
Sagolasin tatlimCanım Allah kolaylık versin.İşlerinin bir an önce yoluna girmesini dilerim.
Düştüğümde kırık çıkık olmadı ama sırtım morarmış böyle aralıklarla...güzel bir anı olarak kaldı işte...
Cumaya yapar tatlimBenımde cakıldı 70 tartı abla 69 bı cee yapsa
Yavrum benim böyle böyle hayatın acilariyla tanışacak. Sağlıkla geçsin hayatı...Bir dahakine daha dikkatli olur acı bir tecrübe yaşadı yavrucak...AA düşmekten bahsetmıssıniz oğlum merdivenleri temızlıyodu karları bı ses geldı yavrum en üstten aşağıya kadar düşmüş g..... Dıye bağırıyo indim aldım etleri zedelenmıs çocuğumun bır saat ağladı.. İş güzar herşeye koşacak.
Abla dikiş atildimi seninkinede sanda çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canımbenim diş de operasyonla alındı geçen haftalarda sonrası çok ağrı yapıyor ve geç iyileşiyor. İhmal etme bir an önce hallet. Dünürüm de diş ağrısı yaşıyor şu an.... Allah şifa versin hepimize.
Geçmiş olsun canımEvet abla poposu bayağı zedelendı
Ay ınsallah valla bıktım 70 lerdenCumaya yapar tatlim
Yok kuzum kök halinde olduğu için kesilerek çıkarıldı. Üç tane iğne yapıldı. Bayağı zor çıktı. Dikişe gerek kalmadı ama bir hafta ağrısı geçmedi. Hala da sızlıyor.Abla dikiş atildimi seninkinede sanda çok geçmiş olsun
Gecmıs olsunYok kuzum kök halinde olduğu için kesilerek çıkarıldı. Üç tane iğne yapıldı. Bayağı zor çıktı. Dikişe gerek kalmadı ama bir hafta ağrısı geçmedi. Hala da sızlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?