- 24 Haziran 2016
- 7.542
- 26.574
- 548
Evet ablacım hala bende korku var düşerumde ayağım yine kırılır dıyeAllah korusun buzda düşmek cok tehlikeli olabiliyor
İnşallah sağlıklı geçer ömürleri (dişlerinin) bu yerimi dediğin şeyi anlamadım totos muDiş en korktuğum şey bu yasıma kadar hıc oturmadım o koltuğa ınsallah dahada oturmambirde bu yerimi kırmak var ikisinden cok korkuyorum
Geçti sayılır kuzum...tedavi devam ediyor diğer dişlerle...Gecmıs olsun
Afiyet olsun canim guzel menüOgrenciler derse gelmedi bende yemeğimi yiyebildim şükür cok acikmistim valla.
@NidsaliiDenp E Elif_Eylul
Sabah 330 ml sirkeli su
Kahvalti:8.30
Yarim dilim.ekmek
2 hasl.yumurta
Süzme peynir
Domates salatalik yesillik
Öğlen 13.00
5-7 kasik (yerken sayiyirdum karistirdim) baharatli nohut
1 cb kefir
1 dilim ayva 2 dilim portakal
Aksam:16.30
2 kepce mercimek corbasi
Ton balıklı salata ( cok yaptim 3 lt kap %75 doluydu
Cok şükür günü kapattım...
Spor:
30 dk zumba cardio
15 dk slim.pack 6
1 saat açık hava tempolu yürüyüş
Su 2 litre +1 litre ödem çayı
Adim 12.000 ( 9.500 lerdeyim buraya yazinca mecbur bu sayiyi bulmak.icin yururum)
Afiyet olsun canimOgle yemeği 14.30
Akşam yemeği 17.00
4 lt su
2 set günün videosu + 30 dk cardiyo + 30 dk leslie
E Elif_Eylul
@NidsaEki Görüntüle 2764519
Yok canım yapıcam yarım saatte olsa yapıcam hatta kalkıyorum şimdiŞimdi spor yapmamak için sürekli kendimize bahane uretmiyoruz bunu bir aliskanlik hâline getir canım yoksa hergun farkli birseyi bahane edebiliriz ...
Afiyet olsun canım guzel.menu yanlız adimlari resimli olarak atıyoruz kuzum 2❤
Ah çok zor abla ya geçmiş gitmiş olsunYok kuzum kök halinde olduğu için kesilerek çıkarıldı. Üç tane iğne yapıldı. Bayağı zor çıktı. Dikişe gerek kalmadı ama bir hafta ağrısı geçmedi. Hala da sızlıyor.
Teşekürler kuzumAfiyet olsun canim guzel menü
Afiyet olsun canim
Hah işte böyle walk walk walkYok canım yapıcam yarım saatte olsa yapıcam hatta kalkıyorum şimdi
Tezinn bitmiş gözün aydınEvvvet merhaba sevgili 6. Grup sakineleri
Aylardır ilk defa çalışma masasının başında değilim tezim bitti.Şimdi hocamdan düzeltme bekliyorum. Aylardır 2 saat uykuyla yaşıyorum.
Zipzip- kaptanım beni free ye alman mümkün mü ? 3 gündür sofrada yemek yemedim. Bilgisayar başında oturmaktan şaş bakmaya başladım. Stresten Agopun kazı gibi yedim resmen.Cumlelerimden de anladığınız üzere hiç iyi değilim (balatalar yandı)
İşte ruh halinin ve pis boğazımın özeti3 gündür attığım adım 1500ü geçmedi.
Cuma 80.7
Bugün 82
️ Her gün menü paylaşmak zorunludur.(menü+su+spor)
️Mazeretsiz haftada 3 menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar ,menu tablosundan ve listeden cikarilacak, eger deneme süresindelerse 2 hafta listeye girmeleri ertelenecek,
️Menüde ki kacamaklar icin cezai yaptirim uygulanacaktir
️Menülerde kaptan yardimcilari Denp
E Elif_Eylul ve @Nidsalii Etiketlemeyi unutmayın
@Nidsalii
@selensu82
@asysss
PAPATYAM
Denp
@birbeste
@sena zeynep
Elhan
@Tesnim1989
E Elif_Eylul
@madamhd
askrhpozitif
@Kmsl Hnd
@I-cell_84
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
Kahvesel
@Migi_magid11
@Cordeliaa
@timesinfinity
@Haticesnr
Mefkurem
@onlinenurse
@sulisim
@Cedarice
Sen bana yetişirsin bu hafta kesin
Insallahİnşallah sağlıklı geçer ömürleri (dişlerinin) bu yerimi dediğin şeyi anlamadım totos mu
Hayırlısı ablam saolTeşekkür ederim bitanemdarısı senin başına...hiç korkma uyuşuyor zaten...sonrası ağrı kesici falan geçip gidiyor işte
Veririz kuzum veririz❤Tezinn bitmiş gözün aydınhayırlı olsun
Hmmm paylaş diyon yanee . Ok
Sen bana yetişirsin bu hafta kesinçünkü ben sana doğru geldim bu hafta ama cumaya bakalım neolcak. İnşallah veririz ikimizde
Spor su menu harika bu cuma yine sallayacaksın Masallah cnaımOgle yemeği 14.30
Akşam yemeği 17.00
4 lt su
2 set günün videosu + 30 dk cardiyo + 30 dk leslie
E Elif_Eylul
@NidsaEki Görüntüle 2764519
Paylas benceHmmm paylaş diyon yanee . Ok
Beğenmiyorsan bana verAy ınsallah valla bıktım 70 lerden
Rica bebegim
Oyy kiyamam ben kuzuma balım sogani dörde bol az suyla haşla ağrıyan disine koy iyi geliyor hem iltihabida alıyor kuzum
Harikasın kuzum
❤❤❤ o güzellik gayet citiriz
Beni yapılamayacağını biliyordum böyle devam güzelim
Kuzum kendimize bahene uretmiyoruz birazcık sağlıklı diyete uygun tatlı tarifleri öğrenip onları yaparsan gereksiz kalori almazsin
Ahhh cooook sevindim inan ki bizde eşimle öyle bir surecten geçtik cook yıpratıcı oluyor inan çok mutlu oldum senin adına kuzum
Kuzum herkes doğru ölçüm yapamaz birde ölçülecek bir sürü yer var karışıklık olur herkes kendisi takip etsin ben öyle yapiyorum
Vereyim abla valla al senin olsunBeğenmiyorsan bana ver
Ortalığı sallamak bizim işimizSpor su menu harika bu cuma yine sallayacaksın Masallah cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?