Afiyet olsun canımDünkü Menümü paylaşayım o halde kaptan
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 2 ceviz
Kahvaltı saat 10 : 30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 dal maydonoz, 1 salatalık, 2 zeytin, 1 dilim tam buğriday ekmeği, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 00 2 dilim greyfurt, 1 muz, 5 çiğ badem
Akşam 18 : 30 çeyrek tavuk göğüs fırında pişmiş, 2 elma dilim patates fırında pişmiş, 1 kase kırmızı lahana ve havuç salatası, 1 maden suyu
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 23 : 00 yeşilçay
Gün içinde 2,5 litre su içildi
Zipzip-
Ortalığı sallamak bizim işimizÇunki biz muhtisim bir takimiz❤❤
Ay bir gurur duyasim geldi takimimla❤
Afiyet olsun kuzumDünkü Menümü paylaşayım o halde kaptan
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 2 ceviz
Kahvaltı saat 10 : 30 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 dal maydonoz, 1 salatalık, 2 zeytin, 1 dilim tam buğriday ekmeği, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 00 2 dilim greyfurt, 1 muz, 5 çiğ badem
Akşam 18 : 30 çeyrek tavuk göğüs fırında pişmiş, 2 elma dilim patates fırında pişmiş, 1 kase kırmızı lahana ve havuç salatası, 1 maden suyu
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 23 : 00 yeşilçay
Gün içinde 2,5 litre su içildi
Zipzip-
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Çok şükür bitti canım sağolTezinn bitmiş gözün aydınhayırlı olsun
Hmmm paylaş diyon yanee . Ok
Sen bana yetişirsin bu hafta kesinçünkü ben sana doğru geldim bu hafta ama cumaya bakalım neolcak. İnşallah veririz ikimizde
Gelmiş gecmis olsun cnmYok kuzum kök halinde olduğu için kesilerek çıkarıldı. Üç tane iğne yapıldı. Bayağı zor çıktı. Dikişe gerek kalmadı ama bir hafta ağrısı geçmedi. Hala da sızlıyor.
Herseyiyle harikaaaa canimcimOgle yemeği 14.30
Akşam yemeği 17.00
4 lt su
2 set günün videosu + 30 dk cardiyo + 30 dk leslie
E Elif_Eylul
@NidsaEki Görüntüle 2764519
Ahhh ahh keşke mümkün olsaVereyim abla valla al senin olsunbende bı yerden 60 kilo bulayım
Afiyet olsun canım
Sagolasın canim. 1 saattir yeni yeni ıyiyim cok fenaydiGecmis olsun canim cok üzüldüm
Bence buhaftadan sonra freeden devam et istersen daha rahat olursun listeyi kafana takmamis olursun
Napiyim hep artiyo artimKuzu çok takıyorsun kiloyu psikolojik olarakta artı cikarsin nie hergun tartılıyorsun ki
Izin 2 hafta olabiliyorsa bana iyi gelebilir abla. Cuma arti çıktığım an öyle yapiyim ablacım..Sen cok artim var deyince ben daha fazla oldugunu düşünmüştüm cnm
3 günde halledilmicek bisey degil aslinda
Ama şu donem listede olmak seni strese sokuyor
Istersen vücudun normal yemeye alisincaya kadar izine cik
2 hafta sonra tekrar girersin
Dis icin dr a gittinmi, kaçırmışım orayi
Tekrarv cok gecmis olsun
Senin etin sıkı abla 70 hala kocaman bir kalcam var benimAhhh ahh keşke mümkün olsa
70 kilo olsam bulutlarin üstünden inmem heralde
Yok kiz haşlanmış nohutu tavada baharatla çevirdim..aci olmus evdekiler yiyemedi günlerdir sürünüyordu bugün öğlen bitirdimMenu su spor hepsi cok guzel cnm
Baharatli nohut derken? Hazir bisey degildir heralde
Kabak detoksu yap cok ise yarıyor... youtube de diyetisyen anlatiyor nasil yapıldığınıBenımde cakıldı 70 tartı abla 69 bı cee yapsa
Listede 2 ayin dolmadigi icin izin hakki yok canimIzin 2 hafta olabiliyorsa bana iyi gelebilir abla. Cuma arti çıktığım an öyle yapiyim ablacım..
Gittim abla bir dis daha cektirdim bugünmalesef. 1 saattir rahatim gözümle kulağım cikacak gibiydi yerindenallah razı olsun
Afiyet olsun canımSabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 3 dilim domates 1 bardak çay bir dilim ekmek.
Öğlen 6 yk bulgur pilavı, 100gr ton balığı bir büyük tabak salata bir bardak az şekerli vişne suyu.
Ara bir fincan kahve
1 kase yoğurtlu ıspanak, 5 kaşık barbunya pilaki, bir kase çorba, 3 kaşık et yemeği, yarım dilim ekmek.
Su 3 litre 3,5 olur. E Elif_EylulDenp
Afiyet olsun kuzum
Guzel menü cnm afiyet olsunSabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 3 dilim domates 1 bardak çay bir dilim ekmek.
Öğlen 6 yk bulgur pilavı, 100gr ton balığı bir büyük tabak salata bir bardak az şekerli vişne suyu.
Ara bir fincan kahve
1 kase yoğurtlu ıspanak, 5 kaşık barbunya pilaki, bir kase çorba, 3 kaşık et yemeği, yarım dilim ekmek.
Afiyet olsun orti❤
Afiyet olsun canim guzel menuMenümü yazayım sabah öğlen hafif akşam dolu oldu
Sabah : haşlanmış yumurta , 5 zeytin , 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
Öğlen: 50 gr ton balıklı salata yağsız tuzsuz
A.Ö Türk kahve bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam: mercimek çorba, etli nohut, 2 kaşık bulgur pilavıZipzip-
Akşamı baya erken kapatmişin cnm
Cok gecmis olsun tatlim insallah cabuk iyileşirIzin 2 hafta olabiliyorsa bana iyi gelebilir abla. Cuma arti çıktığım an öyle yapiyim ablacım..
Gittim abla bir dis daha cektirdim bugünmalesef. 1 saattir rahatim gözümle kulağım cikacak gibiydi yerindenallah razı olsun
Afiyet olsun cnmSabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir 3 dilim domates 1 bardak çay bir dilim ekmek.
Ara bir fincan kahve
Afiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?