- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Öğleni atladığından şimdi acıkmışsındır canım. Çerez falan varsa (çiğ)1 avuç yiyebilirsin.Meyve de tatlı ihtiyacını giderebilir. Ya da ballı ılık süt vs..Onun dışında menün ve sporun güzel,afiyet olsunBugünün menüsü
Sabah 09.00
1 yumurta peynir zeytın
2 dilim kepek ekmeği
2 cevız
Ara 12.00
Nescafe
Öğlen yapamadım
Akşam 18.00
8 kaşık karnabahar yemeği
1 dilim kepek ekmeği
1 kadr yogurt
Yarım soğam limonlu falan
2 litresu
3 kayısı
Yarım saat leslie
Geri kalan adım dışarıda attığım adımım çok hızlıydı
Ama şuan çok canım tatlı şeyler cekıyo tarçınlı kahve yapmayı düşünüyorum
Zipzip- @Nidsalii Denp
Kurt yok şükür de vücutta çinko da yokKabak cekirdegi evet bagirsak kurtlarinada iyi geliyor
Ye yeee ozaman cinko iceren kalorisiz seylerKurt yok şükür de vücutta çinko da yok
Sağol canımÖğleni atladığından şimdi acıkmışsındır canım. Çerez falan varsa (çiğ)1 avuç yiyebilirsin.Meyve de tatlı ihtiyacını giderebilir. Ya da ballı ılık süt vs..Onun dışında menün ve sporun güzel,afiyet olsun
Aslinda detoks bile yapmasan cumaya 59 gelirdiKaptan ben bugün ve yarın bu hafif menüyü yapıyorum, bana ağır gelmesin migren tetiklemesin diye aralara 5 tane ceviz serpiştirdimtürk kahvesiz olmaz tabii sabah ve akşam bakalım 2 güne toparlanma olursa ödemden vs inşallah sonra daha normal menüyle devam edeceğim
Zipzip-
Kabak çekirdeğine bayılıyorum yaaKabak cekirdegi evet bagirsak kurtlarinada iyi geliyor
Ay bilemedim valla, Doğum günü muhabbetine ayıptır söylemesi kek, börek,kurabiye, poğaça, ve 2 dilim pasta yedim kola içtim,Aslinda detoks bile yapmasan cumaya 59 gelirdi
Bende hepinizle gurur duyuyorumBu takım
Seninle
Gurur
Duyuyoooooooooor
Işte bu yaSelam kızlar geçmiş okuyamadım Kayınvalidem var menümü birazdan yazarım sporumu ekleyeyim
30 dk leslie
20 dk kardiyo
25 sguat
50 sağ bacak
50 sol bacak
@Nidsalii
Oy sana can kurban yaYapmam mi kız
Sen yeter ki iste
Çay içiyorum bitsin hemmeeeeen
Yoğurtlu kabağı yiyince sızmış kalmışım az önce uyandım. Normalde dersten sonra planimda spor vardı. Salonda eşimin dersinin bitmesini bekliyordum. Büyük aynanın önünde yapmak keyifli oluyor da
Afiyet olsun canım öğün atlayınca öyle olmuş olabilirBugünün menüsü
Sabah 09.00
1 yumurta peynir zeytın
2 dilim kepek ekmeği
2 cevız
Ara 12.00
Nescafe
Öğlen yapamadım
Akşam 18.00
8 kaşık karnabahar yemeği
1 dilim kepek ekmeği
1 kadr yogurt
Yarım soğam limonlu falan
2 litresu
3 kayısı
Yarım saat leslie
Geri kalan adım dışarıda attığım adımım çok hızlıydı
Ama şuan çok canım tatlı şeyler cekıyo tarçınlı kahve yapmayı düşünüyorum
Zipzip- @Nidsalii Denp
De hade git yap bende gidem yapamBende yarimsaat yapayim sporumu
Afiyet olsun kuzum19/01/2020
Sabah (10.30)
-1 parça peynir
-1 dilim tam buğday ekmeği
-5 tane çiğ kaju
-4 zeytin
Ara (12.30)
-Yarım elma
Öğle (14.00)
-Kuzu incik
-1 haşlanmış patates
-Salata
Ara(17.45)
-1 kuru incir
-5 tane çekirdekli kuru üzüm
-1 avuç tuzsuz ayçekirdeği
Akşam (19.30)
-1 tabak kereviz yemeği
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 kase yoğurt
2,5 litre su
Leslie ile 3 mil 45 dk @Nidsalii
Zipzip-
Denp
E Elif_Eylul
Afiyet olsunKaptan ben bugün ve yarın bu hafif menüyü yapıyorum, bana ağır gelmesin migren tetiklemesin diye aralara 5 tane ceviz serpiştirdimtürk kahvesiz olmaz tabii sabah ve akşam bakalım 2 güne toparlanma olursa ödemden vs inşallah sonra daha normal menüyle devam edeceğim
Zipzip-
800 gram arti cok degil ki yarisi ödemdir zatenAy bilemedim valla, Doğum günü muhabbetine ayıptır söylemesi kek, börek,kurabiye, poğaça, ve 2 dilim pasta yedim kola içtim,kıtlıktan çıkmış gibi saldırmışım
60,5 görünce Bi şaftım kaydı tırstım acilen Bi silkelenip öyle devam edeyim dedim,
Şimdilik iyiyim ama bu gece çok zorlanırsam yarın normale dönerim
Valla totos rahata alışınca zor oluyor yapması...bak üşüyormuşsun da vücut ısınmak istiyor...kalk bakim biraz yakalım ortalığı ...Helal valla bana resmen çöktü yapamıyorum hiçbiriyle öyle yatasım var sadece
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kuzum
Guzel menü cnm afiyet olsun
Afiyet olsun orti❤
Masallah kiz bende dogum günümü bekliyorum yemek icinAy bilemedim valla, Doğum günü muhabbetine ayıptır söylemesi kek, börek,kurabiye, poğaça, ve 2 dilim pasta yedim kola içtim,kıtlıktan çıkmış gibi saldırmışım
60,5 görünce Bi şaftım kaydı tırstım acilen Bi silkelenip öyle devam edeyim dedim,
Şimdilik iyiyim ama bu gece çok zorlanırsam yarın normale dönerim
Mezun ederiz galiba o zamanaMasallah kiz bende dogum günümü bekliyorum yemek icin
Zeynoşum çok geçmiş olsun. Üzüldüm. İnşallah negatif çıkar, kalbini ferah tut.Bende sizlere bakıyordum canım
Çok şükür bu güne iyi diyelim iyi olsun
Anjiyo olduğu hastaneden dün taburcu oldu
Bugün de böbrek için başka hastaneye gittiler covıd testi almışlar önlem amaçlı negatif çıkarsa yarın hastaneye yatacak takip edecek doktorlar
Bu yaptığımız diyetler diyetler sağlığımız için o kadar önemli ki kilo her hastalığı peşinden getiriyor kalp,tansiyon,şeker
Donuyor musun2 gundur donuyorum isinamadim canim gerci evdekiler daha iyiler de benim ellerim buz gibi
Surekli sicak,cay,kahve birseyler iciyorum
Cumaya biraz normal sicakliga dönüyor
Bende hepinizle gurur duyuyorum
Işte bu ya
Oy sana can kurban ya
Afiyet olsun canım öğün atlayınca öyle olmuş olabilir
De hade git yap bende gidem yapam
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun
Donuyor musun
Tam zamanı o zaman...yastık yorgan yetmiyor demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?