Canım Dünürüm geçen hafta aynı senin durumundaydim vallahi de billahi...gece yatarken 64 sabah 64.4 çıkıyor deliriyordum biliyorsun. Senin tarifini verdiğin detoks suyu naptiysa yaptı bir de kabak eklendi...bu sabah inanılmaz sonuç aldım... yoğurt kürü mideme iyi gelmedi...ekşime yaptı onu biraktim... Detoks suyunu asla bırakmıcim... Allah razı olsun. Şu dönemde dişine odaklan ...kilo vermeyi akışına bırak... çünkü üstüne gittikçe inatlaşiyor ...sanki bir üst akıl var inanılmaz bir şey bu...her şey düzelecek bitanem...# direndunurHiç umudum kalmadı canım sanki vücudum beni uyutup gece kalkip bir seyler yiyo valla cok sinir bozucu diyet yapıp dikkat edip kilo almak. Insallah dediğin gibi olur
Sagolasin canım. BilmiyordumCumaya ne olacak bakalim.
Hep öpmediğinden zaten bütün bunlar
Valla bende çok özledim ağırımı bir kenara birakip seninle gulmeye gelebilirim inşallahhic keyfim yok jiç
Hayirdir canimZipzip- kaptanım ben izne ayrılabilirmiyim
Ben zaten diyetisyene gidiyorum ki su miktarımı herseyime kadar danışıyorum onaD Dileksnr .
Canım seni bir kaç konuda uyarmak istiyorum
Tansiyon şeker hastaligin vs var mı bilmiyorum bi msjinda 0 tuz kullaniyorum yazmistin her sağlıklı bireyin alması gereken günlük tuz miktarı var vücudun nasil ki vitamin mineral ihtiyacı varsa tuzada ihtiyacı var birde içmen gereken su miktarını kilonaa göre hesaplayip icersen daha saglikli olur fazla su demek böbreklere zarar demek
Bak benim böbrek büyümem var dogustan çift böbrekliyim uraloji doktorum kiloma göre artı 1 hesaplıyor öyle iciyorum bobrek çok sıkıntılı bir organ aman gözünü seveyim dikkat et gülüm
ŞahaneCanım Dünürüm geçen hafta aynı senin durumundaydim vallahi de billahi...gece yatarken 64 sabah 64.4 çıkıyor deliriyordum biliyorsun. Senin tarifini verdiğin detoks suyu naptiysa yaptı bir de kabak eklendi...bu sabah inanılmaz sonuç aldım... yoğurt kürü mideme iyi gelmedi...ekşime yaptı onu biraktim... Detoks suyunu asla bırakmıcim... Allah razı olsun. Şu dönemde dişine odaklan ...kilo vermeyi akışına bırak... çünkü üstüne gittikçe inatlaşiyor ...sanki bir üst akıl var inanılmaz bir şey bu...her şey düzelecek bitanem...# direndunur
Bişey yok canım diyete devam edicem yineHayirdir canim
Senbilirsin canimBişey yok canım diyete devam edicem yine
Hayırdır sorun mu varZipzip- kaptanım ben izne ayrılabilirmiyim
O zaman yoğunluktan unutmusum aklıma geldi söylemek istedim sorun ne canımBen zaten diyetisyene gidiyorum ki su miktarımı herseyime kadar danışıyorum ona
0 tuz kullanıyorum yemeklerime tabikide atıyorum 0 tuz derken ekstradan kullanmıyorum anlamında yazdim ne zman yazdığımı hatırlamıyorum yazdığım zaman yazabilirdin
Anladım canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapYoo sorun yok keyfim yok bu aralar
Afiyet olsun canımMenüm;
10.kahvaltı; 1yumurtadan yapsız omlet, peynir,10yeşil zeytin,salatalık domates, 1 cenent hurması, 2dilim(15gr) salam ( bu kaçamak)
15.30 gibi, 1adet sade wasa
19.00 gibi ızgara tavuk 2 parça, 4kaşık yoğurt, pırasa yemeği, yağsız salata
2lt su
4330 adım
Neden ki canim izin hakkin var mi kontrol etmem lazimZipzip- kaptanım ben izne ayrılabilirmiyim
Afiyet olsun canımMenüm;
10.kahvaltı; 1yumurtadan yapsız omlet, peynir,10yeşil zeytin,salatalık domates, 1 cenent hurması, 2dilim(15gr) salam ( bu kaçamak)
2lt su
4330 adım
Bişey yok kaptanım pek keyfim yok bu aralarNeden ki canim izin hakkin var mi kontrol etmem lazim
Sabah ve aksam cok guzel...keske wasa nin yanında daha doyurucu seyler yiyebilseydinMenüm;
2lt su
4330 adım
Seve seve kuzumŞahane
Detoks suyunun tarifini bende alabilir miyim
Teşekkür ediyorumSeve seve kuzum
Bir yeşil elma
Bir
Beş altı dal maydanoz
Tarifte zerdeçal var kök şeklinde ben onun yerine taze kök zencefil koydum küçük ceviz kadar
Kabuk tarçın, üç beş karanfil
Bir poşet yeşil çay
2 litre su
Elma, limon(kabuklarıyla halka halka doğra) maydanoz, zencefil suyu ekle iki fokurdat ocağı kapat. Tarçını ve yeşil çayı içine at demle. Ilidiktan sonra süz, gün içinde tüket. Şifa olsun kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?