Maşallah canim neguzel sonuclarin cikmisKızlar bu arada ben müsait olup yazamadım sabah diyetisyen kontrolüm vardı 2 haftada verdiğim 9 kilodan 8 i yağdan gitmiş çok çok iyi dedi tahlil yaptı öd sonra tahlil sonuçlarıma bakıldı sonuçlarım güzel çıktı şükür
SüpersinKızlar bu arada ben müsait olup yazamadım sabah diyetisyen kontrolüm vardı 2 haftada verdiğim 9 kilodan 8 i yağdan gitmiş çok çok iyi dedi tahlil yaptı öd sonra tahlil sonuçlarıma bakıldı sonuçlarım güzel çıktı şükür
Sağol canım benimMaşallah canim neguzel sonuclarin cikmis
Benim.ki sürekli degistiriyorda biliyor kadın ben sikilirimAynı listeyle devam edicem 15 gun sonra bakıcak eksim fazla olursa menüleri çoğaltacağını söyledi
Yok benimki aynıBenim.ki sürekli degistiriyorda biliyor kadın ben sikilirim
Çok şükür ...tez zamanda iyilesmeni dilerim.Çıktım kizlar kusarak atıyorum anesteziyi sıkıntım o denli suanlikElhan
İnşallah istediğim gibi bir sonuç alırım canim kilomda aynı kaldı ama doktorum ameliyat sonrası da verirsin odemlerle beraber dedi zaten hem belime hem göbeğe tüm liposuction yapilicak hayırlısı gireyimde heyecanda tavan tabi.
Geçmiş olsun cnmÇıktım kizlar kusarak atıyorum anesteziyi sıkıntım o denli suanlikElhan
Kepekli makarna ye kuzu benimki onu öneriyor diğerlerine goré daha düşük kaloriliymis hem tok tutuyorYok benimki aynı
makarna yasak demişti ilk şimdi yiyebilcegimi söyledi buna sevindim valla şahsen
Kız çakma bomba bugün öyle gözüm aradı durdu seniYoo sorun yok keyfim yok bu aralar
Haklısın canım da usendım bugunAkşam.ogunune biraz yeşillik ekleseydin daha iyi olUrdu canım afiyet olsun
Aynen bugun temizlik yapıp uzerıne sporu yapınca bu kadar olduOluyo arada oyle bendede neyse
Haklısın canım da usendım bugun
Esim ve cocuklar olmasa ben hıc yemek yemem sanırım yaolur arada ben bazen yemek yemeye bile useniyom
Formatlarsan eski programları tekrar yuklersin... Bir virüs programı alalım bak bu iyi olur. Zararlı şeyler beynine sizamaz. Dat dat uyarı verir...hemen temizle dersin olur biter. Hatcem de bize kaliiiiiiirBişey olmadı canım izin vermiyorlar bana zaten
Yok canım şükür kaptan izin hakkım olmadığını söyledi zaten
Şu 2..3 gündür böyleyim canım
Kendimi formatliyayim diyorum ne dersin
Ahhahaa bir ben dahaEsim ve cocuklar olmasa ben hıc yemek yemem sanırım yaatıstırmayla gecer butun gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?