Ben bu lafların üzerine oynarım abi ...Ablaların bidenesi ❤❤ burda gerçekten ttanımak istediğim samimi olduğuna inandığım insanlardan birtaneside sensin gruptaki herkes elbetteki çok değerli ama bazılarınıza karşı ayrı bir sevgim variyki tanıdım seni abla
Yirim seni şekerlik abidesi ya❤❤❤Ben bu lafların üzerine oynarım abi ...
Rüya gibiydi ya.....
Aynen canım spor salonunada gidiyordum oda gumledı sagolsunBizdeki şans ta pehh
Virüs elimizi kolumuzu bağladı resmen bitseydi kurtulsaydık
Adamlar Cocuklara bile batıyor vallaValla ayni benimkiler de öyle baba dışarı cikcanmi diyip duruyorlar
Sen birde bana sorBenimki bi gün kalıyo kafayı yiyiyorum resmen sen iyi dayanmışsın
Tartıdan kesinlikle bir sure uzaklasman lazım canımHiç umudum kalmadı canım sanki vücudum beni uyutup gece kalkip bir seyler yiyo valla cok sinir bozucu diyet yapıp dikkat edip kilo almak. Insallah dediğin gibi olur
Allah kavustursunAy yazikkkbenim kocisim şubatta gurbete gidiyor
Ne guzel canım Masallah cok guzel ilerliyorsunBenimkini diyetisyenim ölçüyor canim ben 26 kasımda başladım diyetisyene 10 günde bir menü değiştirerek ilerliyoruz yağ kas oranıma göre menü ayarlıyor her ölçümde vücut olculerimide alıyor sağolsun
Maşallah, 2 haftada 9 kilo gördüğüm duyduğım en max verilen kilo sanırım, alkışlıyorum, nasıl yaptın?Kızlar bu arada ben müsait olup yazamadım sabah diyetisyen kontrolüm vardı 2 haftada verdiğim 9 kilodan 8 i yağdan gitmiş çok çok iyi dedi tahlil yaptı öd sonra tahlil sonuçlarıma bakıldı sonuçlarım güzel çıktı şükür
Kesinlikle, ömrümün sonuna kadar peynir ekmek reçel yiyebilirim, asla yemek pişirmem, sofra kurmam.Esim ve cocuklar olmasa ben hıc yemek yemem sanırım yaatıstırmayla gecer butun gunum
İnşallah canim teşekkür ederimGeçmiş olsun cnm
İnşallahhh çabucak toparlanırsın
Herşey istediğin gibi olur inşallah
Allah razı olsun abla şimdiden bir ufaldim gibi daracık korse var amaÇok şükür ...tez zamanda iyilesmeni dilerim.
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Hayırlı geceler güzelim
Sporda menüde gayet güzel ve dengeli afiyet olsun canim
gözün aydın canım cook geçmiş olsun
Akşam.ogunune biraz yeşillik ekleseydin daha iyi olUrdu canım afiyet olsun
Benim memintolar küçüldüğünde ben de o hissi yaşamıştım. Ohhh atlattın tatlım ya...Allah razı olsun abla şimdiden bir ufaldim gibi daracık korse var ama
Sağol canım benimGözün aydın canim çokk gecmis olsun
Benim geçen sene memitolar küçüldü şimdi de göbek küçüldüBenim memintolar küçüldüğünde ben de o hissi yaşamıştım. Ohhh atlattın tatlım ya...
Bence de en zoru bu olmalı.. Allah kolaylık versin. İyi bak kendine...Benim geçen sene memitolar küçüldü şimdi de göbek küçüldüama daha başka ameliyat olmam bu bana biraz zor geldi gibi
Birazdaha iyimisin cnmAllah razı olsun abla şimdiden bir ufaldim gibi daracık korse var ama
Sana da cnmHayırlı huzurlu geceler güzellikler Allaha emanetsiniz
Oooo yeni bi sen olmuşsunBenim geçen sene memitolar küçüldü şimdi de göbek küçüldüama daha başka ameliyat olmam bu bana biraz zor geldi gibi
Daha iyiyim canım ağrı kesici yaptılar hissetmiyorum şuanBirazdaha iyimisin cnm
Ağrı durumun nasil
Bi mahsuru yoksa
Tek onden fazlalikmi alindi yoksa tüm bel cevresindenmi
Evet şükür atlattım ameliyatı şimdi sıra iyileşme sürecindeOooo yeni bi sen olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?