Kızlar bu arada ben müsait olup yazamadım sabah diyetisyen kontrolüm vardı 2 haftada verdiğim 9 kilodan 8 i yağdan gitmiş çok çok iyi dedi tahlil yaptı öd sonra tahlil sonuçlarıma bakıldı sonuçlarım güzel çıktı şükür
Çakma bomba mı didin abla sen banaKız çakma bomba bugün öyle gözüm aradı durdu senigerçi dünürüm de senin gibi arazi oldu bugün...
Noldu ablasının kuzusuna de bakim hadi...
Valla super sonuc yag kas oranımı bende cok merak ediyorumKızlar bu arada ben müsait olup yazamadım sabah diyetisyen kontrolüm vardı 2 haftada verdiğim 9 kilodan 8 i yağdan gitmiş çok çok iyi dedi tahlil yaptı öd sonra tahlil sonuçlarıma bakıldı sonuçlarım güzel çıktı şükür
Ablaların bidenesi ❤❤ burda gerçekten ttanımak istediğim samimi olduğuna inandığım insanlardan birtaneside sensin gruptaki herkes elbetteki çok değerli ama bazılarınıza karşı ayrı bir sevgim var
Canım diyetisyene git sende yada vücut analizli tartilar var onlardan alabilirsinValla super sonuc yag kas oranımı bende cok merak ediyorum
Aslında kilo veren herkesin en azından 2 ayda bir gidip ölçüm yaptirmasi gerekiyor hoş benim ki 10 günde bir ölçüyorValla super sonuc yag kas oranımı bende cok merak ediyorum
Ay ablam ya ne şekersin ne tatlısın varya çok seviliyorsunFormatlarsan eski programları tekrar yuklersin... Bir virüs programı alalım bak bu iyi olur. Zararlı şeyler beynine sizamaz. Dat dat uyarı verir...hemen temizle dersin olur biter. Hatcem de bize kaliiiiiiir
Dün bomba gibi geleceğim dedin...gelmedin yani napim ben de öyle dedim...Çakma bomba mı didin abla sen bana
Bişey yok abla keyfim yoktu biraz format aticam kendime yarın
Senin dünür seni unutup buldu birini
Vah vah üzüldümYarın keyif yapıcam diyordum esim yine evden calısıyormus persembe gidecekmiş benim zevki sefa persembe ye kaldı
Pandemi oncesi gidiyordum canım tam ben diyetisyene basladım vırus patlak verdıCanım diyetisyene git sende yada vücut analizli tartilar var onlardan alabilirsin
Evet ama hepsi dogru olcmuyor sanırım birde onu bulmak lazımAslında kilo veren herkesin en azından 2 ayda bir gidip ölçüm yaptirmasi gerekiyor hoş benim ki 10 günde bir ölçüyor
Dogru dedin abla öyle yapıcam bundan sonraDün bomba gibi geleceğim dedin...gelmedin yani napim ben de öyle dedim...
Tatlım yarını boş ver... anı yaşa carpe diem felsefesi
Seni üzen keyfini kaçıran her neyse çuvala koy çöpün kenarına bırak gel...
Dünürüm başkasını bulduysa canı sağ olsun kader kısmet...ona bir şey olmasın yemişim dünürlüğü
Ama bu abla , bacıları üzgünken çok üzülüyor...sevilmese daha iyi bence...Takımda kaç kişi üzgündü bugün ...kaptan soğuktan donuyor bir şey yapamıyorum Asiye o da öyle...zeynoş gitti...dünür öyle...offf normale dönsün please herkesAy ablam ya ne şekersin ne tatlısın varya çok seviliyorsun
Bende uzuldum valla ne hayaller kurmustumVah vah üzüldüm
Sagolasin cnmAfiyet olsun canım güzel menün
Süper bi haberrr cok sevindim cnmKızlar bu arada ben müsait olup yazamadım sabah diyetisyen kontrolüm vardı 2 haftada verdiğim 9 kilodan 8 i yağdan gitmiş çok çok iyi dedi tahlil yaptı öd sonra tahlil sonuçlarıma bakıldı sonuçlarım güzel çıktı şükür
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun
Bizdeki şans ta pehhPandemi oncesi gidiyordum canım tam ben diyetisyene basladım vırus patlak verdıhatta hala buzdolabında asılı verdıgı liste asılı yapmak nasip olmadı bir turlu
Valla ayni benimkiler de öyle baba dışarı cikcanmi diyip duruyorlarBende uzuldum valla ne hayaller kurmustumcocuklar bile babam yarın ise gidecek mi diye soruyor
Ay yazikkkYarın keyif yapıcam diyordum esim yine evden calısıyormus persembe gidecekmiş benim zevki sefa persembe ye kaldı
Benimkini diyetisyenim ölçüyor canim ben 26 kasımda başladım diyetisyene 10 günde bir menü değiştirerek ilerliyoruz yağ kas oranıma göre menü ayarlıyor her ölçümde vücut olculerimide alıyor sağolsunEvet ama hepsi dogru olcmuyor sanırım birde onu bulmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?