Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız çakma bomba bugün öyle gözüm aradı durdu seni gerçi dünürüm de senin gibi arazi oldu bugün...
Noldu ablasının kuzusuna de bakim hadi...
Çakma bomba mı didin abla sen bana
Bişey yok abla keyfim yoktu biraz format aticam kendime yarın
Senin dünür seni unutup buldu birini

Valla super sonuc yag kas oranımı bende cok merak ediyorum

Ablaların bidenesi ❤❤ burda gerçekten ttanımak istediğim samimi olduğuna inandığım insanlardan birtaneside sensin gruptaki herkes elbetteki çok değerli ama bazılarınıza karşı ayrı bir sevgim var iyki tanıdım seni abla

Formatlarsan eski programları tekrar yuklersin... Bir virüs programı alalım bak bu iyi olur. Zararlı şeyler beynine sizamaz. Dat dat uyarı verir...hemen temizle dersin olur biter. Hatcem de bize kaliiiiiiir
Ay ablam ya ne şekersin ne tatlısın varya çok seviliyorsun

Çakma bomba mı didin abla sen bana
Bişey yok abla keyfim yoktu biraz format aticam kendime yarın
Senin dünür seni unutup buldu birini
Dün bomba gibi geleceğim dedin...gelmedin yani napim ben de öyle dedim...
Tatlım yarını boş ver... anı yaşa carpe diem felsefesi
Seni üzen keyfini kaçıran her neyse çuvala koy çöpün kenarına bırak gel...
Dünürüm başkasını bulduysa canı sağ olsun kader kısmet...ona bir şey olmasın yemişim dünürlüğü

Dogru dedin abla öyle yapıcam bundan sonra
birbeste ablamın en son dişi ağrıyordu nasıl oldu acaba inşallah iyidir

Ay ablam ya ne şekersin ne tatlısın varya çok seviliyorsun
Ama bu abla , bacıları üzgünken çok üzülüyor...sevilmese daha iyi bence...Takımda kaç kişi üzgündü bugün ...kaptan soğuktan donuyor bir şey yapamıyorum Asiye o da öyle...zeynoş gitti...dünür öyle...offf normale dönsün please herkes

Afiyet olsun canım güzel menün
Sagolasin cnm
Süper bi haberrr cok sevindim cnm

Diyetisyen de şasirdimi sonucuna
Teşekkür ederim cnm

Pandemi oncesi gidiyordum canım tam ben diyetisyene basladım vırus patlak verdı hatta hala buzdolabında asılı verdıgı liste asılı yapmak nasip olmadı bir turlu
Bizdeki şans ta pehh
Virüs elimizi kolumuzu bağladı resmen bitseydi kurtulsaydık

Yarın keyif yapıcam diyordum esim yine evden calısıyormus persembe gidecekmiş benim zevki sefa persembe ye kaldı
Ay yazikkkbenim kocisim şubatta gurbete gidiyor
Evet ama hepsi dogru olcmuyor sanırım birde onu bulmak lazım
Benimkini diyetisyenim ölçüyor canim ben 26 kasımda başladım diyetisyene 10 günde bir menü değiştirerek ilerliyoruz yağ kas oranıma göre menü ayarlıyor her ölçümde vücut olculerimide alıyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…