Allah razı olsun abla eşim yanımda bakıyor bana çocuklar kaynanamda kafam rahatBence de en zoru bu olmalı.. Allah kolaylık versin. İyi bak kendine...
Aman cnm ne yapman gerekiyorsa cok dikkat et, iyileşme süresi uzamasinEvet şükür atlattım ameliyatı şimdi sıra iyileşme sürecinde
Süper bi haberrr cok sevindim cnm
Diyetisyen de şasirdimi sonucuna
Üzüldüm vallaAynen canım spor salonunada gidiyordum oda gumledı sagolsun
Sorma vallaAdamlar Cocuklara bile batıyor valla
Pek farklı bisey yapmadım canım diyet ve spor yaptığım bu metobolizmayla alakalı bişey sanırımMaşallah, 2 haftada 9 kilo gördüğüm duyduğım en max verilen kilo sanırım, alkışlıyorum, nasıl yaptın?
Hoşbuldum canim aslinda eskisiyim buranın ben bayadir takım arkadaşlarıylaydim sohbet ve destek için gelirdim su karın germe olayına girince biraz uzak kaldım ama döndüm sonundaböyle oldu
O yüzden tahlil istedi
Üzüldüm valla
Kiz ben spor salonunu eve getirdim resmen
Sorma valla
Pek farklı bisey yapmadım canım diyet ve spor yaptığım bu metobolizmayla alakalı bişey sanırım
POWERHACK seninle tanışamadık hoşgeldin
Çok şükür kendi başıma ev gidiyorum sadece kalkarken ve yatarken destek alıyorum yurumemdede problemim yok şuanAman cnm ne yapman gerekiyorsa cok dikkat et, iyileşme süresi uzamasin
At canım kendine format at neşelen azcık..Bişey olmadı canım izin vermiyorlar bana zaten
Yok canım şükür kaptan izin hakkım olmadığını söyledi zaten
Şu 2..3 gündür böyleyim canım
Kendimi formatliyayim diyorum ne dersin
Hadi hayırlı olsun..Çıktım kizlar kusarak atıyorum anesteziyi sıkıntım o denli suanlik @Elhan
Çok iyi gitsin yağlarKızlar bu arada ben müsait olup yazamadım sabah diyetisyen kontrolüm vardı 2 haftada verdiğim 9 kilodan 8 i yağdan gitmiş çok çok iyi dedi tahlil yaptı öd sonra tahlil sonuçlarıma bakıldı sonuçlarım güzel çıktı şükür
Ben iyiyim deyip işe koyulma hemen ..Çok şükür kendi başıma ev gidiyorum sadece kalkarken ve yatarken destek alıyorum yurumemdede problemim yok şuan
Salata yapma işine ben de üşeniyorum bazen ama genelde yapıyorum..Haklısın canım da usendım bugun
Öyle yapicam şekerim çok zor bir ameliyat sezeryandan biraz daha fazlaymis ama buna değecek inşallah şuan korse olmasına rağmen eşimde dedi baya ufaldin kız senBen iyiyim deyip işe koyulma hemen ..
Bir süre evde yat dinlen..
Kendine çok iyi bak canım sıcak tut kendini
Bak Kayinvaliden de varmış..
Çok Iyi denk gelmiş.
En az bir hafta çok dikkatli ol
Allaha emanet
Ben iyiyim çok şükür canım bir sıkıntım yok ..Ama bu abla , bacıları üzgünken çok üzülüyor...sevilmese daha iyi bence...Takımda kaç kişi üzgündü bugün ...kaptan soğuktan donuyor bir şey yapamıyorum Asiye o da öyle...zeynoş gitti...dünür öyle...offf normale dönsün please herkes
Bizdeki şans ta pehh
Virüs elimizi kolumuzu bağladı resmen bitseydi kurtulsaydık
Allah kavuştursun şimdiden...Ay yazikkkbenim kocisim şubatta gurbete gidiyor
Benimkini diyetisyenim ölçüyor canim ben 26 kasımda başladım diyetisyene 10 günde bir menü değiştirerek ilerliyoruz yağ kas oranıma göre menü ayarlıyor her ölçümde vücut olculerimide alıyor sağolsun
Tuğba değil miydi
Sensin şeker.
Canım Ceren' im.
Sezeryan benim korkulu rüyam ya anlatmıştım sana 40 gün iyilesemedim diye...Öyle yapicam şekerim çok zor bir ameliyat sezeryandan biraz daha fazlaymis ama buna değecek inşallah şuan korse olmasına rağmen eşimde dedi baya ufaldin kız sen
Karın germe liposuction oldum canım bel liposuction da var çok şükür atlattık ameliyathaneden çıkmam benim için biraz sıkıntılıydı kusmalarda türü ama çok şükür atlattım yürüyorum şimdi bol bol yürütüyorlarSezeryan benim korkulu rüyam ya anlatmıştım sana 40 gün iyilesemedim diye...
Ondan diyorum sana kendine iyi bak diye..❤❤
Oh hadi kurtuldun fazlalıklardan bundan sonraki hayatında dikkat edersin artık..
Sadece karindi değil mi??
Geçmiş olsun canım.Karın germe liposuction oldum canım bel liposuction da var çok şükür atlattık ameliyathaneden çıkmam benim için biraz sıkıntılıydı kusmalarda türü ama çok şükür atlattım yürüyorum şimdi bol bol yürütüyorlar
Teşekkür ederim Allah razı olsunGeçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?