Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben iyiyim çok şükür canım bir sıkıntım yok ..
Sıkıldım mı dedim ki burda hatirlayamiyorum da???

Tuğba değil miydi Denp Ya şimdi Ceren mı oldu???
Iyice devrelerim yandı...
Bebeğim dün soguklardan şikayet eden bir arkadaşımız vardı senle karıştırdım sanırım her zaman ki gibi
Denp bacım Tuğba Ceren demişti ismine . Ben de Ceren' i çok sevdiğim için öyle hitap ediyorum. Devrelerinde sorun yok için rahat olsun.

Afiyet olsun canım

kızlar herkes gülüm senin profil resmini yapmış bir direniş bir kalkınma mı var ben de yapayım olmazsa sizi ayak uy durayım
Vişnelim benim. Bu sabah nasıl hissediyorsunBir rüyadan uyanmış gibisin değil mi? Çok güzel günler seni bekliyor. Dikişlerine dikkat et mikrop kaptırma ev işi falan yapma.

Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Denp

esim aksam yanıma gelince dank diye etiketsiz paylasmistim

Menüye spora geeeeeeeeel
Afiyet olsun canım Güzel bir salı...devamı gelsin inşallah.

Vişnelim benim. Bu sabah nasıl hissediyorsunBir rüyadan uyanmış gibisin değil mi? Çok güzel günler seni bekliyor. Dikişlerine dikkat et mikrop kaptırma ev işi falan yapma.
şükür abla bugün daha iyiyim gece hep yürüdüm yani yavaş yavaş iyi eğik bir şekilde yürüdü çok şükür Allah'a Diren yerlerimde sızlama hariç ağrı sızı yok şu an kaynanam bakacak bana canım

Çok sevindim tatlım . Her şey gönlünce olsun.
Kaynanan şimdi diyordur. Vişnelim sen zaten güzel bir gelindin durduk yere niye kestin biçtirdin bu karnını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…