Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın dostlar
İzindeyim ama bırakmadım kendimi şu an koridorda volta atıyorum
Zeynoşum daha küçük bir tesbih yok muydu babaannenin 100'lük tesbihiyle zor olmuyor mu kuzum temsili bir yorum ha...
İznin huzurla sağlıkla geçsin. kendini ve bizi birakmadigin için de teşekkür ederim.

Zeynoşum daha küçük bir tesbih yok muydu babaannenin 100'lük tesbihiyle zor olmuyor mu kuzum temsili bir yorum ha...
İznin huzurla sağlıkla geçsin. kendini ve bizi birakmadigin için de teşekkür ederim.
Yorumun tam yerinde öğretmenim bir tesbihim eksik mapustakiler gibiyim

Çok sevindim tatlım . Her şey gönlünce olsun.
Kaynanan şimdi diyordur. Vişnelim sen zaten güzel bir gelindin durduk yere niye kestin biçtirdin bu karnını...
açıkçası kaynanam karnımı kestirdiğimi bilmiyor geçen sene meme küçültme ameliyatı oldum revizyon diye girdim şu an bilmiyor yani korona var diye tepki gösterecekleri için eşimle saklamaya karar verdik o kadar zahmete değsin bence de güzel olmuştur diye umut ediyorum

en dogrusu

Ben bu kadına niye baktım...niçin baktım , nasıl baktım...bunu izaha gerek yok, gördünüz geldim bakıyorum.

Kızlarrrr Günaydın napıyosunuz ya geçmiş yapayım dedım oğlum teli elimde görünce izin vermiyor bakmama istiyo. Çocukt haklı napsın dışarı çıkamıyo, enerjıyı atamıyo. Neyse bugün sporu ıkı katına çıkarmayı düşünüyorum inşallah. Sizlerde durumlar nasıl ?

Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin
Benimkide buaralar elimde birak bolobonu diyo oyna benimle diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…