- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gunaydin zeynoGünaydın dostlar
İzindeyim ama bırakmadım kendimi şu an koridorda volta atıyorum
Zeynoşum daha küçük bir tesbih yok muydu babaannenin 100'lük tesbihiyle zor olmuyor mu kuzumGünaydın dostlar
İzindeyim ama bırakmadım kendimi şu an koridorda volta atıyorum
Bu cuma ayrılacaktım aslında ama moralim yoktu dikkat edemem takımı etkilerim diyeGunaydin zeyno
Gitmicektin niye ayrıldın ozaman
Günaydın güzel Simaycim.gunayddınnnn ablaa
Biraz daha iyi mi moralinBu cuma ayrılacaktım aslında ama moralim yoktu dikkat edemem takımı etkilerim diyeZipzip- yazdım oda tamam dedi bir hafta erken ayrıldım
Yorumun tam yerinde öğretmenim bir tesbihim eksik mapustakiler gibiyimZeynoşum daha küçük bir tesbih yok muydu babaannenin 100'lük tesbihiyle zor olmuyor mu kuzumtemsili bir yorum ha...
İznin huzurla sağlıkla geçsin.kendini ve bizi birakmadigin için de teşekkür ederim.
Eh işte diyeyim daha iyi olacak herşey inanıyorumBiraz daha iyi mi moralin
Hayirlisi canim şaka soyledim sadeceBu cuma ayrılacaktım aslında ama moralim yoktu dikkat edemem takımı etkilerim diyeZipzip- yazdım oda tamam dedi bir hafta erken ayrıldım
açıkçası kaynanam karnımı kestirdiğimi bilmiyor geçen sene meme küçültme ameliyatı oldum revizyon diye girdim şu an bilmiyor yani korona var diye tepki gösterecekleri için eşimle saklamaya karar verdik o kadar zahmete değsin bence de güzel olmuştur diye umut ediyorumÇok sevindim tatlım . Her şey gönlünce olsun.
Kaynanan şimdi diyordur. Vişnelim sen zaten güzel bir gelindin durduk yere niye kestin biçtirdin bu karnını...
Allah razı olsun iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim desteğiniz içinPOWERHACK gecmis olsun insallah istedigin gibi saglikla ilerler durumun .. insallah hemen toparlanirsin
Gunaydin canimGÜNAYDİN.
Şimdi sana Neşet abimizden bir türkü açmak vardı...böyle arka fondan ...Yorumun tam yerinde öğretmenim bir tesbihim eksik mapustakiler gibiyim
en dogrusuaçıkçası kaynanam karnımı kestirdiğimi bilmiyor geçen sene meme küçültme ameliyatı oldum revizyon diye girdim şu an bilmiyor yani korona var diye tepki gösterecekleri için eşimle saklamaya karar verdik o kadar zahmete değsin bence de güzel olmuştur diye umut ediyorum
Ben bu kadına niye baktım...niçin baktım , nasıl baktım...bunu izaha gerek yok, gördünüz geldim bakıyorum.açıkçası kaynanam karnımı kestirdiğimi bilmiyor geçen sene meme küçültme ameliyatı oldum revizyon diye girdim şu an bilmiyor yani korona var diye tepki gösterecekleri için eşimle saklamaya karar verdik o kadar zahmete değsin bence de güzel olmuştur diye umut ediyorum
Günaydın migiGÜNAYDİN.
Gunaydin canim iyiyim sen nasilsinKızlarrrr Günaydınnapıyosunuz ya geçmiş yapayım dedım oğlum teli elimde görünce izin vermiyor bakmama istiyo. Çocukt haklı napsın dışarı çıkamıyo, enerjıyı atamıyo. Neyse bugün sporu ıkı katına çıkarmayı düşünüyorum inşallah. Sizlerde durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?