Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldum canim aslinda eskisiyim buranın ben bayadir takım arkadaşlarıylaydim sohbet ve destek için gelirdim su karın germe olayına girince biraz uzak kaldım ama döndüm sonunda
Anladım canım iyiki döndün o zman
At canım kendine format at neşelen azcık..
Evde Aç müziği oyna
Öyle yaptım canım
Müzik oynama işini bugun halletcem
virüste oğlum doğdu kız...
Zaten dışarı çıkamayacaktım oturdum ben de bebelerime bakıyorum doya doya...
Rabbim oluşunu sana bağışlasın sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah
Valla benim de keyfim yok. Burada toparlayalim kendimizi. Kilo verirken keyfimiz de gelir.
Aynen Öyle Haklısın Canım
Gunaydin kizlar❤
Günaydın kaptanım
Günaydın şeker
Günaydın canm
kahvaltı hazirlayayim kızı okula goturcem yine gelirim haydi
Kolay gelsin canım

Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin
Benimkide buaralar elimde birak bolobonu diyo oyna benimle diyo
Yerim ben onu iyim canım bende napayım iş güc koşturmaca çok çocuğu olanları dusunuyorumda bazen nasıl yapıyorlar, Nasıl yetıstırıyorlar . Ama bizim evin hatta ıkı evın herşeyi bana baktığı için sanırım ben yetemiyorum. Bazen çok yorulduğumu hissedıyorum . Dün akşam da öyle oldum çok bunalıyorum herşeyden.

Sagligin yerindemi bosver canim bide hasta olsaydik onuda düşünelim

Abla 2 kilo deri 800 gram yağ alınmış çok şükür şimdi birazdan taburcu oluucam
Canım çok geçmiş olsun ya hoşgeldin bu arada eskıymıssın gerçi. Nerde oldun ameliyatı ya bende ıstıyorum dogumlarda çok kılo aldım 21 kadar vücut çok çatladı. Gerçi şuan sadece kasık bölgem baya kötü çok deforme oldu ıncecık olmuş tam kesi bölgesi normal doğum yaptım ama canım yanıyor dıye sarmadım karnımı (keşke sarsaydım) şimdide göbeğim çok kaldı nasıl toparlıcam bılmıyorum. Ağrı acı nasıl kaç güne kalkarmıssın

Sagligin yerindemi bosver canim bide hasta olsaydik onuda düşünelim
Inan bende eşime öyle dıyorum Evet bazen çok bunalıyorum ama Allaha şükür sağlıklıyız yaparım. Bazen ışte depresyon hali çöküyor ama küçüğüm izin vermiyo o moda girmeme tatlılıkları yetıyo

Ağrı eşiğin yüksek olduğu için tek başıma kalkıp oturup wc ye gidebiliyorum şuan doktor çok şaşırdı bu kadar hızlı toparlanmama bugun böyle iseniz 1 hafta içinde eski hayatima donermisim ağrı olmadı drenler sızlıyor sadece onlarda cuma sabahı kurtuluyorum

Ben dagnikligi sevmezdim 2tane buyuk cocugum var ama bu minnak olunca simdi nereyi toplasam arkamdan dagitiyo ciziyo döküyor bazen sinir oluyorum kiziyorum bagriyorum ama bakinca gülüyorum

Maşallah diyelim nazar değmesin. Ne kadar sürdü ameliyat?

Ben dagnikligi sevmezdim 2tane buyuk cocugum var ama bu minnak olunca simdi nereyi toplasam arkamdan dagitiyo ciziyo döküyor bazen sinir oluyorum kiziyorum bagriyorum ama bakinca gülüyorum
Haa kazan dibi olmuş kıyılmıyor benimkıde öyle çok dağıtır. Canları sağ olsunda napalım toplarız. Ben de Ilk oğlumla araya 10 sene koydum herkes çok zorlanırsın dedi rahata alıştın dediler ama çokda güzel buyuyo hiç zor gelmedi.

Benim kizim 19 oglum 15 yasinda 13 sene sonra gelen bir minnak var

T timesinfinity . Yorumcu güzeli bir menü atdin kayboldun nerelerdesin gözüm arıyor seni
Ayyyy teşekkür ederim canım benimm Biraz keyifsiz gibiyim kafam dağılsın die film izliyordum akşamm.

Ama şunu diyim burdan uzak durdukça şeytan dürtüyor geceleri ye ye die,cumayı düşünüp tövbe istiğfar edip yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…